Şimdi Ara

PS Cafe'de işleri arttırmak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle guitar hero oyunları ile donatmalısın cafeni

Ayrıca çok pahalı yapma bulunduğun semte göre uygun bi rakam olsun .çok ucuz da yapma
  • Cevap tek kelime:
    Jailbreak
  • Fikirleriniz için teşekkür ederim. Turnuvalara ağırlık vermek sanırım en mantıklısı. En azından çoğunluk hemfikir bu konuda. Jailbreak tamam, tüm makinalarımda oyunlar yüklü. Kafe olarak semtin en büyük ve ilklerinden biriyiz. Fiyat semtte standart 3 TL, biz ise daha yeni 2 den 2,5 TL ye yükselttik. Guitar Hero fikri güzel ancak bu cafede tutacağını sanmıyorum çünkü kimse sormuyor. Ama move olabilir mantıklı yani. Hazır hiçbir cafede yokken bunu getirip hareket sağlayabiliriz. Fikirlerin devamı gelirse herkesin işine yarayabilir. Teşekkürler..
  • nargile fikrini unutmayalm lütfen :D
  • oyunlarının çeşidini arttır uncharted 2 heavy rain god of war gibi güzel oyunlar koy sırf pes 11 smacdown olmasın
  • mekana 2-3 tane leptop ekleyin boş masa beklerken millet nette takılsın D: yada move-guitar hero beklerken eger boş ps3 varsa oraya geçirin(elbette ücretsiz) ki kişinin mutlu olması saglansın

Edit:birde abim bu mekanın yerini ve ismnini söyleyebilirmisin (pm ile) okul çıkısı takılırız orda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meert. -- 12 Ekim 2010; 19:44:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

nargile fikrini unutmayalm lütfen :D

yasak değil mi ?
  • bilmiyorm yasak mı da

bizim orda ps cafe var nargile koydu millet full orda :D

isteyen ps de pc de oynuo isteyen içioda full para yani :D
  • Bende Bir Ps cafe işletmecisiyim ama bende sadece Ps3 var.Online oynama imkanları var ilk çıktığı gün CODMW2 yi getirmiş olmama rağmen kimse oynamamıştı bilgin olsun .Online oynanabilen çoğu oyun tercih bile edilmedi.Gelen arkadaşıyla gelip özellikle pesi 2 veya 4 kişi oynayıp gidiyor.Move artık çoğu kafede var,Heryerde tutmasına rağmen bizde tutmadı.Nedenini ise dükkanın komple cam kapısı olması ve bu bölümün işlek bir cadde olmasına bağlıyorum.(insanlar çekiniyor hareketlerin izlenmesinden herhalde).Nargileyi dükkanın içinde içiremessin ama nargile için ayrı bir ruhsat yok diye biliyorum. Dükkanın önü müsait ise masa sandalye atıp deneyebilirsin nargileyi emin ol çok getirisi olur (bende düşünüyorum yakında yapmayı).Turnuva için ise diyebileceim işlek bir cafen var ise sana fayda sağlamayacağı.Zaten dolu olan bir yerde fazladan uğraşırsın.Dükkanın bilinirliliğini arttırır ,insanları ödüller kesinlikle cezbeder.Sana toplu para bırakması da ayrı bir tatlılık verir olaya.Eğer 18 yaşından ufak alıyorsan ise yarış koltuğu kesin para bırakır.(19 yaş üstünün pek ilgisini çekeceğini sanmıyorum).Eğer yemek yok ise cafende gerekli ruhsatını alıp onada eğilmeni öneririm.Tost makinesini bile ruhsatsız koyamıyorsun 3.sınıf lokanta ruhsatı istiyorlar bilgin olsun.(belki bir yöntemi vardır bana söyleneni aktarıyorum)Nargile ve yiyecek kesin iş yapar.Turnuva ölü günlerde iyi para bırakır.Online oyun için müşterilerinden bilgi alabilirsin çünkü tamamıyla kullancısı farklı online oyunun.Benim diyeceklerim bu kadar herhalde Bol kazançlar dilerim

• Kadıköy/Caferağa spor salonu karşısı Street psclub (eski adıyla etnanet) Umut abinin son aylarda getirdikleri;

-Move
    -PS3'ün 3D oyun keyfi
    -Cafe dolu olduğunda ücretsiz kullanılabilecek netbooklar.

Bu tarz fikirler olabilir.

Not: Gidenler iyi bilir mekanın tasarımı çok güzel özellikle yapay çim zeminler ve kaleler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Kadıköy/Caferağa spor salonu karşısı Street psclub (eski adıyla etnanet) Umut abinin son aylarda getirdikleri;

-Move
    -PS3'ün 3D oyun keyfi

Not: Gidenler iyi bilir mekanın tasarımı çok güzel özellikle yapay çim zeminler ve kaleler :)

oranın vip'siyim :D (inanmaytana kart fotosu bile veririm) ama street in tek kötü yanı move lar normal meydan daki ps3lere takılıyor burdanda bari sesleniyim bence move için ayrı oda olmalı halı saha kalelerinin içlerindeki tvler ayrı güzel zaten 10 numara bir mekan kadıköydeki abilere kesinlikle öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meert. -- 12 Ekim 2010; 20:59:11 >

• @KinqlTRl
    Bir tarafı pilavstation'un V.i.p. si diğer yeri street'in :) konuşurum Umut abiyle zaten bu yeni şeyler geldiğinde hiç gitmedim görmediğim sadece geçerken sabah gördüğüm için söyledim :)
  • ps3 ten ziyade çoğu arkadaşlarım

pc de Dota oynuyor ve her zaman gidiyorlar

ben int cafe ve ps cafe gitmem evimde olduktan sonra bazı cafeler apaçi dolu insanın başına dikiliyorlar oynarken ben gıcık oluyurom böyle şeylere :D

ama nargile fln bnecede iş yapar

sonuçta nargilede zararlı sayılırda

bu arada bi arkadaş

yarış koltuğu fln demiş 19 yaş üstü dikkat çekmez demişte

40 yşnda bile olsan Gt 5 oynar insan yani :D
  • Maalesef bahçe gibi bir imkanım olmadığı için nargile olamaz sanırım. Turnuva güzel fikir hatta ayda bir turnuva güzel olur. Daha yaratıcı fikirleri olan varsa harika olur.
  • Bir süreliğine fiyatları düşür. ara sıra müşterilerden para alma bidahaki sefere de.
  • en önemli şey diyalog.. müsterilerle kanka gibi diyalog kur muhabbet et ne biliyim arada çay söyle benden de falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Kadıköy/Caferağa spor salonu karşısı Street psclub (eski adıyla etnanet) Umut abinin son aylarda getirdikleri;

-Move
    -PS3'ün 3D oyun keyfi

Ben de tam Street'ten bahsedecektim ki sen anlatmışsın. Gerçekten de çok güzel bir mekan. Geçen hafta orda Move'u denedim ve denedikten sonra da almaya karar verdim. Ayrıca 3D Motorstorm'u da ilk orda denedim, sırf onun için ilk fırsatta yine gidicem, çok keyifliydi. Gerçek kale dekoru da çok şık duruyor, orda maç yapmak ayrı bir hava veriyor Cafe açacak arkadaşlar bence ucuza kaçmamalı, kaliteli malzeme kullanıldı mı kaliteli müşteri de gelir. Sırf ucuza kapatalım diye alınmış Samsung vb. marka dandik LCD TV'ler oyunların keyfini öldürüyor gerçekten de, oysa Street'te Sony marka kaliteli TV'ler var ve kalitesini ayırd edebiliyorsunuz. Ayrıca yukarda bir arkadaşın dediği gibi, küçük bir Projeksiyon odası da yapabilirsiniz, gerekli karartmayı sağlayabilirseniz dev ekranda PES-FIFA oynamak isteyen birçok müşteri bulursunuz. Ben evde kullanıyorum, dev ekranda tadına doyum olmuyor

• Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. 10 gun once kutahya merkeze islek sayılabilecek bir yere ps3 Kafe açtık. 3 yıldır vardı kafe ama ilçede idi,
    Yukarıda sayılanların hepsi var Güncel, Türkçe ve Türkçe spikerli Pes 2013,Gt5 ve simulasyon, Ayrı bir oda da full hd projeksiyona bağlı Guitar hero (Ses sistemi dahil) Kill zone BF 3 Assassin creed COD gibi oyunlar dahil her makinede 30 oyun, Şimdi sorum şu Ben neden 10 gündür en fazla 20TL ile dükkan kapatıyorum. Afşleri bu hafta sonu hazır olacak ve o zaman dağıtacağım' Sizce tek Sorun el ilanı mi Başka ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko43

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. 10 gun once kutahya merkeze islek sayılabilecek bir yere ps3 Kafe açtık. 3 yıldır vardı kafe ama ilçede idi,
    Yukarıda sayılanların hepsi var Güncel, Türkçe ve Türkçe spikerli Pes 2013,Gt5 ve simulasyon, Ayrı bir oda da full hd projeksiyona bağlı Guitar hero (Ses sistemi dahil) Kill zone BF 3 Assassin creed COD gibi oyunlar dahil her makinede 30 oyun, Şimdi sorum şu Ben neden 10 gündür en fazla 20TL ile dükkan kapatıyorum. Afşleri bu hafta sonu hazır olacak ve o zaman dağıtacağım' Sizce tek Sorun el ilanı mi Başka ne yapabilirim

İlçeleri bilmiyorum ama merkezde belli başlı yerler var herkesin takıldığı. O nedenle merkezde olsanız bile işiniz oldukça zor olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko43

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. 10 gun once kutahya merkeze islek sayılabilecek bir yere ps3 Kafe açtık. 3 yıldır vardı kafe ama ilçede idi,

Bu tür işletmelerde insanların ayak alışkanlığını değiştirmek zordur insanlar alıştıkları mekanda rahat ederler yeni bir mekan a alışmak zaman ister bence insanları alıştırmak icin belli bir süre grup indirimleri yaparak arkadas gruplarını alıştırmayı dene ve tabikide taninip is yapmak biraz da zaman ve sabır ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.