Şimdi Ara

PS Cafe'de işleri arttırmak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3D Tv ödüllü bir turnuva düzenle yarışma bitince ödülü vermeden kaç

Başka bir yere taşın ve bunu sürekli tekrarla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko43

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin. 10 gun once kutahya merkeze islek sayılabilecek bir yere ps3 Kafe açtık. 3 yıldır vardı kafe ama ilçede idi,
    Yukarıda sayılanların hepsi var Güncel, Türkçe ve Türkçe spikerli Pes 2013,Gt5 ve simulasyon, Ayrı bir oda da full hd projeksiyona bağlı Guitar hero (Ses sistemi dahil) Kill zone BF 3 Assassin creed COD gibi oyunlar dahil her makinede 30 oyun, Şimdi sorum şu Ben neden 10 gündür en fazla 20TL ile dükkan kapatıyorum. Afşleri bu hafta sonu hazır olacak ve o zaman dağıtacağım' Sizce tek Sorun el ilanı mi Başka ne yapabilirim

Milletin en son gideceği yer olduğu için.
  • Ps cafeler konsol yeni çıktığında is yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin ayağının alışmasını bekle illaki açılır işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralini bozma,bir zaman sonra kendiliginden duzelebilir,10 gun cok kisa bir sure,musteri profili az cok belli bu yerlerin ,el ilanlarini dogru yerlerde dagitman gerekli,en cok musterin orta okul ve liseden olucaktir,uni varsa o da olabilir ,dedigin gibi islek bir yerde ve tekse ,illa ki acilcaktir islerin,gerekirse ilk bir ay dusur fiyatlari ,ilanlarda belirt bunu.5-10 tanede duvar ilani yaptir ve as.en cok futbol oynanir fifada alirsan iyi olur.sinav donemleri durgun olabilir bunda goz onune al.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.