Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi merlin şu kingsman'deki merlin mi?

Ghost of Tsunami için yeni trailer gösterilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oyun gelmez bend şuan Days Gone yapıyor,Remake yapan Blue Point Games'de Shadow Of Colossus yapıyor şuan...

Hacı Ghost Of Tsushima gelmez daha yeni duyuruldu,Kingsman'daki Merlin kim bu arada@zack06

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Ghost of Tsushima, 3.5 yıldır geliştiriliyormuş. Bence 2018 içerisinde çıkacaktır. PSX'in son anına kadar Syphon Filter umudumu yitirmeyeceğim
  • Hadi hayırlısı

• Hocam hangi ildesin bilmiyorum ama yanımda olsan sana sarılırdım, tek beklediğim oyun bloodborne 2

• HLLBN kullanıcısına yanıt
  • Remedy bu nesile güzel bir oyun çıkarsada oynasak ya. Şöyle Alan Wake + Max Payne karışımı mükemmel olurdu.
  • Remedy sanırım online tabanlı bir oyun çıkaracakmış. Onlarda yoldan çıktılar. Remedy zaten bugün oyun yapmaya başlasa ancak diğer nesilin ortasına zor yetişir. Çift dikiş çalışıyorlar. :)
  • Kod adı “Project 7” olan "sinematik üçüncü şahıs aksiyon oyunu" Northlight motoru ile geliştiriliyor. Belirtilene göre oyun Remedy'nin yarattığı yeni bir evrende geçecek ve uzun ömürlü bir deneyim sunan oyun yapısı ve ilginç bir hikaye eşliğinde derin oynanış mekanikleri bulunacak.

''uzun ömürlü bir deneyim'' ? hem online hem single deneyim sunucak her halde. İlginç bir hikayesi olucakmış beyin fırtınaları kopar mı yine merak ediyorum Alan Wake güzeldi gerçekten.

Remedy Entertainment yaptığı açıklamada kod adı P7 olan bir oyun üzerinde çalıştıklarını ve oyunun 'daha geniş bir platform yelpazesi'ne sahip olacağını belirtti. Bu yüzden de Northlight motorunun PlayStation 4 sistemi için geliştirildiği belirtildi. Quantum Break Northlight motorunu kullanan ilk oyundu.
  • Valla dediğim gibi Remedy'nin oyun geliştirme süreci çok uzundur. Online'ı geçip adam gibi tek kişilik senaryo geliştirsinler. Alan Wake 2 hakları ellerinde mi bilmiyorum, Ms büyük olasılıkla yayın haklarını almıştır.
  • Detroit'in çıkış tarihi gelmedi de mi hala :/ En çok beklediğim oyun heralde

• Oyun PS4 Platform'a gelicek dendi bu oyun için. Yeni nesile bırakmazlar oldu ki diyelim yeni nesiller geldi adamlar para kazanmak için mecbur her iki nesilide çıkarır. 2020 yılında anca gelir tabi
  • Netleşmelerini istiyorum artık karın agrısı çektirmeden söylemelerini early spring at bunları tarih ver artık

Bu arada Tam olarak saat kaçta konferans haftaya 06.00 damı 07.00 demi bsc panel konusunda 07.00 demiş ama ben saat 06.00 da diye biliyorum
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    sanırım 7 olmuş konferans ama sen 6'da kalk ne olur ne olmaz ben saati kurucam sabah 6'a :)
  • 1 Saat önceden önceden yayınlanan video yada VR ile ilgili tanıtımlar gösteriler aynı PGW'de olduğu gibi Sonrasında Bombaları arka arkaya bırakırlar artık :)
  • Aynen öyle
  • Tamam hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Son 7 Gün
  • System Shock Remake gelicekmiş Bioshock ile Deus Ex'in Atası sayılır :)

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 2 Aralık 2017; 17:54:43 >
  • TGA (The Game Awards) Konferansı 8 Aralık 4.30'da başlıcakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 4 Aralık 2017; 1:3:27 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.