Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation Experience is almost here! Stream the opening presentation at 8:00 PM Pacific on Friday December 8 athttp://live.playstation.com

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA!
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Bi souls oyunu şart ve Bloodborne olsa bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneak Peek: PlayStation Experience 2017

Fuardan görüntüler geliyor. Hazırlıklar sürüyor bakmak isterseniz aşağıda ki link'e tıklamanız yeterli..:)

https://blog.us.playstation.com/2017/12/04/sneak-peek-playstation-experience-2017/
  • God of War hala gizliliğini koruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

God of War hala gizliliğini koruyor

Aynen öyle ama Maketler hazırlandığına göre Santa Monica'ya güzel bir panel yapıyorlar buradan öyle görünüyor :)
    Kratos ve Atreus'un Heykellerinin çizimleri ve Kratos'un baltasına kadar görüyoruz.
    Keşke Poster gösterselerde tarih sızıntısı verseler. :))
  • sır gibi saklıyorlar hala detayları hocam sony nin en uyuz oldugum politikası oyunlarını sır gibi saklaması konferanslardan başka bir yerde yeni bişey göremiyoruz
  • Ne yapalım heyecanımızı diri tutmamız lazım PSX'te fazlası ile göreceğimiz oyunlar olacak gibi :)
  • Paylaşım için sağolasın. Valla bomba gibi bir konferans geliyor.
  • Son 4 gün
  • Metro:Exodus TGA'da olacakmış beyler

• Yav şu saatleri ilk mesaja editleseniz olmaz mı? TGA ve PE saatleri neler bilmiyorum. Yeni haberi olan birçok kisi de bilmiyordur. İnternetten araştırdım ama emin olmadım pek. Bir de buradan sorayim dedim.

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Yarın tüm yayınlarla birlikte ana sayfayi yenileyecem hocam,ana başlıkta değişecek

Çok iyi olur hocam. Sağolun.

• türkiye saati ile 18.00 falan diyolardı nerden çıktı şimdi 04 la. kim izlesin o saatte etkinlik benim izlemem mümkün değil
  • Planlanan Paneller

İlk olarak PlayStation VR oyun paneli düzenlenecek ve ardından Media Molecule paneli düzenlenecek ve burada geliştiriciler özel bir konuk ile birlikte Dreams hakkında yeni bilgiler paylaşacak. Daha sonra IGN, tüm zamanların en iyi 10 PlayStation oyununu seçecek ve dördüncü olarak Sucker Punch Paris Games Week esnasında duyurulan Ghost of Tsushima için yeni bilgiler paylaşacak.

Beşinci panel ise Uncharted 10. yıl kutlamaları ile ilgili olacak. Nolan North, Emily Rose, Richard McGonagle, Claudia Black, Laura Bailey, Troy Baker, Graham McTavish ve Robin-Atkin Downes hatıralarını paylaşacaklar ve serinin 10. yılını kutlayacaklar. Son panel de The Last of Us Part II paneli. Burada Naughty Dog ve Paris Games Week'te yayınlanan fragmanda oynayan oyuncular bulunacak. Yönetmen ve yazar Neil Druckmann, ortak yazar Halley Gross ve kadronun önemli üyeleri oyun hakkında tartışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 6 Aralık 2017; 10:22:13 >

• Daha öncede belirttiğim gibi Ghost Of Tsushima ve Last Of Us 2'yi beklemeyin arkadaşlar,fuarda trailer yada Gameplay olarak bulunma ihtimali bir hayli düşmüş oldu paylaştığım bilgiyle...

Zaten daha yeni duyurulan ve yapımına yeni başlanan bir oyunlardan bahsediyoruz,E3 2018 bu 2 oyunun zirve yapacağı yer olacaktır,PSX değil...

Bazi arkadaşlar gerçekten fena hype durumda,amacım bir nebze olsun tansiyonu düşürmek,sonra çok büyük hayal kırıklığına ugruyorsunuz çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Daha öncede belirttiğim gibi Ghost Of Tsushima ve Last Of Us 2'yi beklemeyin arkadaşlar,fuarda trailer yada Gameplay olarak bulunma ihtimali bir hayli düşmüş oldu paylaştığım bilgiyle...

Zaten daha yeni duyurulan ve yapımına yeni başlanan bir oyunlardan bahsediyoruz,E3 2018 bu 2 oyunun zirve yapacağı yer olacaktır,PSX değil...

Bazi arkadaşlar gerçekten fena hype durumda,amacım bir nebze olsun tansiyonu düşürmek,sonra çok büyük hayal kırıklığına ugruyorsunuz çünkü

Şuan hayel kırıklığına uğradım mesela Emre, gelir gözüyle bakıyodum gameplay ve merakla bekliyordum.

• Bize sadece God of War yetecektir.. :))
  • Bize God of war

Days gone

Spiderman

Detroit Yetecektir

Ghost of Tsushima için bende gameplay bekliyordum sonuçta 3.5 yıldır geliştiriliyormuş. TLoU 2 ise dediğin gibi zordu büyük olasılıkla E3'de kullanacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.