Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TGA'yı izlemenize gerek yok aslında,çok birşey olmuyor yazık uykunuza...

PS EXPERİENCE izleyin kâfi gerisi boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkleri ilk sayfaya ekledim arkadaşlar.Yabancı ve yerel basından bilinenleri eklemeye çalıştım.Başka bir hususta TGA için yayın yapılacağı belirtmemiş fakat linklerden siteye geçiş yapıp kontrol edin,sanırım sadece TGA'da olacak gibi.Onu da sayfanın başına ekledim.TGA ve PSX sonrası da duyurulan oyunlar E3 2017'de olduğu gibi ana sayfaya eklenecektir.Herkese iyi seyirler,iyi akşamlar
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    zelda olur %90
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    PSE cumartesi 07.00'da değil mi hocam?
  • Multiplayer da yapacakmış canlı yayın onu da ekleyebilirsin.
  • Normalde Playstation kendi canlı yayınından izlerim ama bu sefer Konsolüssü akar nasipse.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    konsol üssü nün yayın yapacağı kesinleşti mi? hocam.
  • İlk sayfaya eklenmiş linki hocam ona istinaden dedim ben eklendiğine göre yayın yapacaklardır diye.
  • TGA'da kimin canlı yayın yapacağı belli değil,TGA.com'un linkiyle izleyin derim, YouTube'dan da kontrol edin canlı yayını YouTube'da verebilir

PSX ise 9 Aralık Cumartesi Sabah 07.00'de soran arkadaşlar için, yerel basın yayınlar mı bilmiyorum.E3 havasında değiller gibi,olur da canlı yayın yaparlarsa burdan haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Aralık 2017; 22:41:52 >
  • Death stranding den trailer bekleyen varsa tga yı kaçırmayın.Büyük ihtimal burda bir trailer gelecek.Gameplay psxe saklanıyor.
  • Beyler gece 4te mi başlıycak yayın ? (Koskoca başlıkta yazıyormuş pardon )

Bence Kojimo'yla TGAnın yapımcısı yakın olmasından dolayı death stranding gameplay trailer bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 7 Aralık 2017; 23:15:5 >
  • Beyler, gece 4te izleyecek çılgınlar var mi aranizda ?

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam Yarın iş olduğundan dolayı sabah bakacağım PSX İzinli günüme geldi onu izleyeceğim

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Kararsızım genellikle 3 te falan yatıyorum 10 da kalkıyorum şans ki bu sabah 9 da kalkmam lazım.İzlersem sabah gözler kan çanağı şeklinde sınava gireceğim.

• Sabah iş olmasa izlenirdi aslında Tga da güzel haberler alırız umarım.. Nöbetçiler buralar size emanet :)

• Bu arada tga da e3 2016 da kojimayı sahneye davet eden andrew housede olacakmış.Artık kesin gözüyle bakıyorum

• beyler niye kendinizi izlemek için zorluyorsunuz ki yahu yatın uyuyun sabah bir bakacaksınız bütün videolar , bütün herşeyler dökülmüş ortaya.O zaman sıradan bakarsanız.
  • Hepinizin yerine izliyor olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Aralık 2017; 4:15:45 >
  • Ohaaa From Software in yeni oyunu duyurulacak birazdan

• Dark Souls 4 hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.