Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nasıldı ? bunda psx e göre fazla bi hareket olmaz diyodum ama gayette güzel geçmiş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 8 Aralık 2017; 7:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro Exodus Yeni Trailer Yayınlandı!!

Fall 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Aralık 2017; 7:30:9 >
  • Uyanınca izlersiniz gecenin olayı aşağıda, show'un ödül kısmı aşırı dandikti River Raid'i yapan hanımefendiye ödül verirlirken gözlerim doldu ancak bu ve birkaç güzel ödül dışında RPG kategorisinin 1 kelime ile geçmesi ama saçma sapan kategorilere sahnede ödül verilmesi çok saçma ve aşırı reklam vardı.

• Valley of Gods Trailer

• Yılın Oyunu : The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Yarın sabah Bloodborne 2 geliyor gibi

• E3'ten daha fazla keyif aldım kesinlikle. From Software'in yeni oyununu umarım PE'de daha detaylı görürüzb
  • Fazla hareket olmaz dedim iyi geçmiş sanırım

• Dmc 5 çıkcakmıymış

• Death Stranding cok cilgin geliyor. Cok degisik bir kafada cok orijinal olacak.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Beyin yakacak, Senaryo olarak MGS'den daha derin olacak bariz belli. Rahatsız bir oyun geliyor
  • Bu kojima çok ilginç bir adam gerçekten, bu adam istesin korkmaktan oynayamayacağımız kadar korkunç bir oyun yapabilir eminim..

• crypto81 kullanıcısına yanıt
    Aynı ekiple Silent Hill'e başladılarda ama maalesef proje yalan oldu gitti. Bilimkurgu türüne döndüler ama sanki bu oyundada korkunun baskın olacağı yerler olacak gibi gözüküyor.
  • Kojima Harbiden çatlak bir adam arkadaş nasıl buluyorsun akıl edip böyle dünya hikaye atmosfer yaratmayı hiçte bişey anlamıyoruz gerçi yarın sabah doyurucu bir oynayış ile oyun nasıl olacak gibi sorular aklımızdan gidecek en azından.

• Gecenin olayı buymuş beyler izlemeyen varsa izlesin :)
  • Elimden geldiğince TGA'da duyurulan ve yeni Trailerı konunun önceki sayfalarınad bulabilirsiniz.. :)
    TGA'da yine Playstation Rüzgarı esti geçti.. Final olarak PSX'te en vurucu hamleler olacak gibi bir his var içimde :)
  • Artık biraz değişiklik yapabiliriz sanırım :)
  • Bu konferans bitti mi?Ve tekrarını bulamadım.Sadece the game awards tekrarını izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Bu konferans bitti mi?Ve tekrarını bulamadım.Sadece the game awards tekrarını izledim.

07:00 da başlayacak
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.