Şimdi Ara

PS KULAKLIK YARDIM LUTFENN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps4 e kulaklık almak istiyorum sizden ricam şu iki linkteki kulaklık aynımı yoksa farklı kulaklıklar mıdır? hangisini tercih etmeliyim(fark varmıdır yoksa isim hilesi gibi birşeymi aynı ise 30 tl de 30tl yani)

http://www.n11.com/sony-ps3-pulse-premium-wireless-headset-P12188490

http://www.n11.com/ps3-pulse-wireless-headset-P17356340

ya dahttp://www.techno-labs.com/playstation-4e-kulaklik-destekli-guncelleme/
    bu kulaklığı beklemeli miyim? ama sanki pulse daha iyi gibi

yardımcı olabilirseniz sevinirim ve bu kulaklıklardan birine sahipseniz düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz...

• Son linktekini bekle fiyatı 99$.
  • Turkiye 400 olcak diyorlar pulse ile ayni neredeyse okadar anlamiyorum ama pulse iyise onu almak isterim ama iste hic emin degilim birkere alinacak birsey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhylmz

Turkiye 400 olcak diyorlar pulse ile ayni neredeyse okadar anlamiyorum ama pulse iyise onu almak isterim ama iste hic emin degilim birkere alinacak birsey..

gittigidoyrda var 499 TL.Amazon'dan alınmalı bence
  • O ilani yayinlayan kendinde degil bence amazin isi hic anlamadigim birsey ps4 ilk ps tecrubem daha cok yeniyim bu konularda birde tr garantisi olsun istiyorum ne kadar dogru bu dusunce ama ne bilim elektronik aletlerden hep cektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhylmz

O ilani yayinlayan kendinde degil bence amazin isi hic anlamadigim birsey ps4 ilk ps tecrubem daha cok yeniyim bu konularda birde tr garantisi olsun istiyorum ne kadar dogru bu dusunce ama ne bilim elektronik aletlerden hep cektim

PS4'te garanti istemekte haksız değilsinde kulaklık bu sonuçta ?
  • Keske deneme gibi bi sansimiz olsa bu kulakliklari
  • Beyler herhangi bir 3.5mm jack girisli kulaklik ps 4 e olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyo ama ses kalitesi dusuk oluyor 2 farkli kulaklik denedim begenmedim cizirtili olmakta ondan dolayi bunlari dusunuyorum
  • 100 tl lik bir kulaklik almayi dusunuyorum acaba sikinti olurmu yoksa bekleyip kablosuz mu alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim bence sabret bende senin gibi dusunuyodum kulaklik icin cok para verilmez diye ama bikere alcan iyi birsey al bence...
  • arkadaslar siparişini verdim salı günü elimde olacakmış umarım pişman olmam...
  • Pulse kulaklik tercih ettim.
    Kulaklik hakkinda ise gercekten korkularim vardi sesi hakkinda ama sonuc cok iyi hele su bass olayi yokmu sizi alip goturuyor...
    Fifa oynarken tribundeymissiniz hissi gercekten var
    Killzone da ise ates ettiginizde bunu hissediyorsunuz kulaklikda titresim olayi cok baska birsey olmus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhylmz -- 11 Şubat 2014; 22:16:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.