Şimdi Ara

PS Phone Aralık'ta mı Duyurulacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Playstation Phone, kıaltılmış adı ile PS Phone söylentileri uzun süredir devam ediyor. PSP'nin çıkışından itibaren sürekli gündeme gelen bu söylentiler için en somut kanıt geçtiğimiz aylarda gelmiş ve PS Phone'a ait olduğu belirtilen bazı tasarımlar internete sızdırılmıştı. Peki Sony'nin henüz tam olarak açıklamadığı PS Phone ne zaman duyurulacak?

İşte bu konu ile ilgili son zamanlarda haber sitelerinde bir hareketlilik başladı. Bazı kaynaklara göre PS Phone önümüzdeki ay yapılacak olan özel bir sunum ile tanıtılacak. Hatta bazı siteler bu özel sunumun 9 Aralık 2010'da yapılacağını dahi söylüyor.

Fransız kaynaklı bir site olan Nowhereelse sitesine göre de Sony, 9 Aralık'ta özel bir sunum gerçekleştirecek. Pocketgamer sitesi de "Son 10 yılın en çok beklenen olayı" diye lanse ettiği PS Phone için aynı tarihi doğrulamış. Bakalım bu tarihe bu kadar kısa bir süre varken Sony'den resmi bir açıklama gelecek mi?

• SANKİ BİRAZ DANDİKE BENZİYOR JAPON DİĞİLMİ HEP DANDİK HHHHHAAA:D XBOX 360LİVE
  • Gelismeleri basından beri takip ediyorum. En kısa zamanda açıklanacağını umut ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILMAZ Q7

SANKİ BİRAZ DANDİKE BENZİYOR JAPON DİĞİLMİ HEP DANDİK HHHHHAAA:D XBOX 360LİVE

god of war ghost of sparta oynadın mı psp'de, oynamadan yorum yapma altında kalırsın..
  • YILMAZ Q7'yi takmayın,adamın Xbox'ı kendisi sayesinde 3K vermedi,100W'Lık fan gibi adam.
  • birşey sorucam

Dandike ne demek ?

Yoksa Dandiğe mi diyecekti ?
  • Nasıl olur acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation VR2 [ANA KONU] PS5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok merak ediyorum nasıl olacak
  • bu konularda sony çok yavaş yıllardır beklenen bir olay ama yılan hikayesine döndü.ama adamlar her yaptıkları işte 1.sınıf malzeme kullanıp 1.sınıf makineler ortaya çıkardıkları için bu işide ağırdan alıyorlar galiba.sonuçta ortaya psp kalitesinde bir oyun makinesi ortaya çıkacak
  • PSP Go gibi bir tasarım olmaz inşallah. Kızak kapaklı ürünleri hiç sevmiyorum. Buna cep telefonlarıda dahil.
  • O DANDİKE'yi bir an başka bi alet sandım dendayk filan diye okudum >.<
    Neyse güzele benziyor alet retro bir joystick stili,sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

PSP Go gibi bir tasarım olmaz inşallah. Kızak kapaklı ürünleri hiç sevmiyorum. Buna cep telefonlarıda dahil.

hocam kızak kapaklı olmazsa cihaz çok büyük olur ve telefonluktan çıkar.. kızak işinin son derece kaliteli olacağını düşünüyorum sony'den dolayı ama analog stick olmaması kötü bence.. şimdi kızak kapak olmazsa tuşlar cihazın üzerinde gitmez bence, dokunmatik ekran olsa oyun oynamak iyice işkence olur keza nintendo ds gibi çift ekran olsa iyi olur diyeceğim ama öyle değil malum ds'te hem tuşlar var hem de alt ekran dokunmatik.. yani psp phone olursa %99 bi ihtimalle kızak kapaklı olacaktır..
  • Tasarım harika değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

Tasarım harika değilmi

Süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

PSP Go gibi bir tasarım olmaz inşallah. Kızak kapaklı ürünleri hiç sevmiyorum. Buna cep telefonlarıda dahil.

hocam kızak kapaklı olmazsa cihaz çok büyük olur ve telefonluktan çıkar.. kızak işinin son derece kaliteli olacağını düşünüyorum sony'den dolayı ama analog stick olmaması kötü bence.. şimdi kızak kapak olmazsa tuşlar cihazın üzerinde gitmez bence, dokunmatik ekran olsa oyun oynamak iyice işkence olur keza nintendo ds gibi çift ekran olsa iyi olur diyeceğim ama öyle değil malum ds'te hem tuşlar var hem de alt ekran dokunmatik.. yani psp phone olursa %99 bi ihtimalle kızak kapaklı olacaktır..

Kızak kapak olursa Nokia 6600 Slide gibi olsa bari o zaman güzel olabilir cidden.

• 6600 cok sıradan bir tasarım umarım daha karizma bir şey olur...Altair* in gönderdiği tasarım hiçte fena değil mesela
  • Bende bu olayı uzun zamandır takip ediyorum.ama biraz ilersini düşündüğümüz zaman bu isi oyunların nasıl yuklenecegi telefon uygulamaları için ayrı bir platform çıkıp çıkmayacağı gibi ilginclesiyor olay. ps phone un kullanacağı işletim sistemini bilen varsa söyleyebilir mı lütfen
  • bi yerde okumustum android 3.0 kullanacaı yazıordu yani pspnin xmbsi gibi kırma işlemi olcaını hiç sanmıorum... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK
    bi yerde okumustum android 3.0 kullanacaı yazıordu yani pspnin xmbsi gibi kırma işlemi olcaını hiç sanmıorum... :D

Teşekkürler sanırım android kullanması telefon için uygulamalar nasıl olacak nerden indirilecek gibi sorularımızı cevaplıyor xmb olayını biraz daha açabilir mısın acaba
  • pek ilgi gosterileceğini sanmıyorum zaten iphone bukadar yaygınken ve cok kaliteli oyunları varken hem 3ds yakında satısa cıkacak
    psphone aralıkta duyurulsa bile geç kalınmıs hamle
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.