Playstation Phone, kıaltılmış adı ile PS Phone söylentileri uzun süredir devam ediyor. PSP'nin çıkışından itibaren sürekli gündeme gelen bu söylentiler için en somut kanıt geçtiğimiz aylarda gelmiş ve PS Phone'a ait olduğu belirtilen bazı tasarımlar internete sızdırılmıştı. Peki Sony'nin henüz tam olarak açıklamadığı PS Phone ne zaman duyurulacak?
İşte bu konu ile ilgili son zamanlarda haber sitelerinde bir hareketlilik başladı. Bazı kaynaklara göre PS Phone önümüzdeki ay yapılacak olan özel bir sunum ile tanıtılacak. Hatta bazı siteler bu özel sunumun 9 Aralık 2010'da yapılacağını dahi söylüyor.
Fransız kaynaklı bir site olan Nowhereelse sitesine göre de Sony, 9 Aralık'ta özel bir sunum gerçekleştirecek. Pocketgamer sitesi de "Son 10 yılın en çok beklenen olayı" diye lanse ettiği PS Phone için aynı tarihi doğrulamış. Bakalım bu tarihe bu kadar kısa bir süre varken Sony'den resmi bir açıklama gelecek mi?
bu konularda sony çok yavaş yıllardır beklenen bir olay ama yılan hikayesine döndü.ama adamlar her yaptıkları işte 1.sınıf malzeme kullanıp 1.sınıf makineler ortaya çıkardıkları için bu işide ağırdan alıyorlar galiba.sonuçta ortaya psp kalitesinde bir oyun makinesi ortaya çıkacak
PSP Go gibi bir tasarım olmaz inşallah. Kızak kapaklı ürünleri hiç sevmiyorum. Buna cep telefonlarıda dahil.
O DANDİKE'yi bir an başka bi alet sandım dendayk filan diye okudum >.< Neyse güzele benziyor alet retro bir joystick stili,sevdim
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
PSP Go gibi bir tasarım olmaz inşallah. Kızak kapaklı ürünleri hiç sevmiyorum. Buna cep telefonlarıda dahil.
hocam kızak kapaklı olmazsa cihaz çok büyük olur ve telefonluktan çıkar.. kızak işinin son derece kaliteli olacağını düşünüyorum sony'den dolayı ama analog stick olmaması kötü bence.. şimdi kızak kapak olmazsa tuşlar cihazın üzerinde gitmez bence, dokunmatik ekran olsa oyun oynamak iyice işkence olur keza nintendo ds gibi çift ekran olsa iyi olur diyeceğim ama öyle değil malum ds'te hem tuşlar var hem de alt ekran dokunmatik.. yani psp phone olursa %99 bi ihtimalle kızak kapaklı olacaktır..
Tasarım harika değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: Altair*
Tasarım harika değilmi
Süper
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
hocam kızak kapaklı olmazsa cihaz çok büyük olur ve telefonluktan çıkar.. kızak işinin son derece kaliteli olacağını düşünüyorum sony'den dolayı ama analog stick olmaması kötü bence.. şimdi kızak kapak olmazsa tuşlar cihazın üzerinde gitmez bence, dokunmatik ekran olsa oyun oynamak iyice işkence olur keza nintendo ds gibi çift ekran olsa iyi olur diyeceğim ama öyle değil malum ds'te hem tuşlar var hem de alt ekran dokunmatik.. yani psp phone olursa %99 bi ihtimalle kızak kapaklı olacaktır..
Kızak kapak olursa Nokia 6600 Slide gibi olsa bari o zaman güzel olabilir cidden.
6600 cok sıradan bir tasarım umarım daha karizma bir şey olur...Altair* in gönderdiği tasarım hiçte fena değil mesela
Bende bu olayı uzun zamandır takip ediyorum.ama biraz ilersini düşündüğümüz zaman bu isi oyunların nasıl yuklenecegi telefon uygulamaları için ayrı bir platform çıkıp çıkmayacağı gibi ilginclesiyor olay. ps phone un kullanacağı işletim sistemini bilen varsa söyleyebilir mı lütfen
bi yerde okumustum android 3.0 kullanacaı yazıordu yani pspnin xmbsi gibi kırma işlemi olcaını hiç sanmıorum... :D
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK bi yerde okumustum android 3.0 kullanacaı yazıordu yani pspnin xmbsi gibi kırma işlemi olcaını hiç sanmıorum... :D
Teşekkürler sanırım android kullanması telefon için uygulamalar nasıl olacak nerden indirilecek gibi sorularımızı cevaplıyor xmb olayını biraz daha açabilir mısın acaba
pek ilgi gosterileceğini sanmıyorum zaten iphone bukadar yaygınken ve cok kaliteli oyunları varken hem 3ds yakında satısa cıkacak psphone aralıkta duyurulsa bile geç kalınmıs hamle