O DANDİKE'yi bir an başka bi alet sandım dendayk filan diye okudum >.< Neyse güzele benziyor alet retro bir joystick stili,sevdim
Çok güldüm ya dendayk
Tasarıma gelince sanırım bu görüntü sahte yön tuşları ile diğer tuşların aynı hizada olmaması kötü olmuş böyle çıkacağını sanmam
9 aralıkta düzenlenecek olan konferansın davetiyesi. PlayStation tuşlarının ve telefon işareti bu tuşların yanında. Artık ne duyuracak bilemem ama. şu anki psp oyunlarını çalıştıran bir telefon duyurursa sanmam ki satabilsin. zaten psp ve telefonum var neden aynı özelliklere sahip bir alete daha bir sürü para verip alayım ki!
quote:
Orijinalden alıntı: .::oksijen::.
9 aralıkta düzenlenecek olan konferansın davetiyesi. PlayStation tuşlarının ve telefon işareti bu tuşların yanında. Artık ne duyuracak bilemem ama. şu anki psp oyunlarını çalıştıran bir telefon duyurursa sanmam ki satabilsin. zaten psp ve telefonum var neden aynı özelliklere sahip bir alete daha bir sürü para verip alayım ki!
Çok da farklı birşey olmaz heralde sen nasıl bir özellik bekliyorsun ki?Bunun olayı zaten ayrı ayrı taşımana gerek kalmaması ama inş çözünürlük işem gücü gibi şeyler de artar
xmb: psp işletim sistemi...
arkadaşlar ben hala anlayamdım psp phone niye isteniyor ? Telefon zaten Var.PSP de zaten var.Hem o tasarımlar iğrenç çok kaba ve biçimsiz.Bir oyun cihazını telefon yapmak saçma.
Sony Yaparsa Tasarımı Eminim Güzel Olucaktır. ve PS Phone Benim için Cok iyi olur PSP Büyük geldigi için yanımda tasımıyorum genelde.PS Phone boyutu biraz ufak olursa cok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Chromer
quote:
Çok da farklı birşey olmaz heralde sen nasıl bir özellik bekliyorsun ki?Bunun olayı zaten ayrı ayrı taşımana gerek kalmaması ama inş çözünürlük işem gücü gibi şeyler de artar
ben beklentim şudur demedim. bence satamaz dedim. satması için pspye köklü yenilikler lazım. telefonla işi kurtaramazlar. Ayrıca pspnin imajını bozar telefon işi sakat. hiç girmeseler daha iyi olur:D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chromer
quote:
ben beklentim şudur demedim. bence satamaz dedim. satması için pspye köklü yenilikler lazım. telefonla işi kurtaramazlar. Ayrıca pspnin imajını bozar telefon işi sakat. hiç girmeseler daha iyi olur:D
Ama hocam bir düşünsenize okula Psp götürmek saçma olur ama telefonun ps phone olursa mucburiyetten yanında götüreceksin :D
psp nin teknik özelliklerini bilemiyorum lakin bence pek fazla şey beklemeyin. psp standartlarını taşısalar bu telefona bu bile harika iş olur.
lakin işlemci ve ram kapasitesini geçsek bile bu tarzda bir makinayı besleyecek güç kaynağı sorunu olucaktır. 6 cell notebook pilini o kadar telefona sığdırırlarsa durum başka tabi ...
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
psp nin teknik özelliklerini bilemiyorum lakin bence pek fazla şey beklemeyin. psp standartlarını taşısalar bu telefona bu bile harika iş olur.
lakin işlemci ve ram kapasitesini geçsek bile bu tarzda bir makinayı besleyecek güç kaynağı sorunu olucaktır. 6 cell notebook pilini o kadar telefona sığdırırlarsa durum başka tabi ...
Ben şahsen 4-5 ayda bir batarya değiştirmeye hazırım kaliteli güzel bi olay olsunda ..
peki ya şöyle olursa ; -güzel bir tasarım -şık bir kullanım -arttırılan performans -güzel çözünürlük -ses kalitesi -süper bir kamera vs vs (daha aklıma başka bir şey gelmedi) :D
sizlerde birer özellik söyleyiverin bakalım ne çıkacak (ama benimde genel kanaatim çok süper olağanüstü fantastik bir şeyler yapmazlarsa ellerinde patlar)
quote:
Orijinalden alıntı: M263
peki ya şöyle olursa ; -güzel bir tasarım -şık bir kullanım -arttırılan performans -güzel çözünürlük -ses kalitesi -süper bir kamera vs vs (daha aklıma başka bir şey gelmedi) :D
sizlerde birer özellik söyleyiverin bakalım ne çıkacak (ama benimde genel kanaatim çok süper olağanüstü fantastik bir şeyler yapmazlarsa ellerinde patlar)
+1000TL fiyat etiketi...
PSP Go gibi bir dizayn ile gelmesinde nasıl gelirse gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: M263
Mesela biraz köşeli olursa alet yani go gibi olmazsa güzel olur
Çift analog şart..
quote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi
Çift analog şart..
Pek kullanışlı olacagını sanmam çift analog olması demek cihazın daha buyuk olması demek psp deki tek analog oldukça kullanışlıydı ihtiyacları karşılıyordu
Umarım pili uzun dayanır
Pek tutulacagini sanmıyorum.
Bununla ilgili video yayınlandı fake gibi geldi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Leprikon
Bununla ilgili video yayınlandı fake gibi geldi :)