Şimdi Ara

PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU] (1082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.678
Cevap
155
Favori
718.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10801081108210831084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wings35

ücretsiz oyunlar hesaba TANIMLI. malesef oynayamazsınız. bendede tam tersi durum var. yıllarca kullandığım türk hesabımdaki oyunları şuanda usa psn plus kullandığım için oynayamıyorum.

teşekkürler dostum
  • Sanırım bu ay ps3 için çöp ötesi
  • Merhaba arkadaslar,
    Bu zamana kadar Vita icin Ps Plus aliyordum ve yaklasik 2 aydir Ps plus abonelerinin konsol farketmeksizin her oyunu alabildiklerinin farkina vardim.
    Neyse Ocak ayi oyunlarinin hepsini sepete atip hepsini ayni anda satin almistim ancak su an satin alma gecmisinde Persona ve Grid gozukmuyor. Tum oyunlari aldigima da eminim. Tam Ps3 alma arifesindeyken birkac oyunum var bir sure goturur diyordum da sansa onlar gozukmuyor. Neden olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps plus indirimi var ama üyliği devam eden hesabımla alamıyorum alabilen varmı?
  • Ps plus aldım yeni hazır indirim var ken ama bu bedava oyunları üyelğim bitince de kullanabilecekmiyim

• plus ın bedava verdiği oyunları sadece plus üyeliğin devam ettiği sürece kullanabilirsin.. plus üyeliğin biterse üyeliğini yenileyene kadar oynayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ps plus indirimi var ama üyliği devam eden hesabımla alamıyorum alabilen varmı?

Aynı problem bende de var.
    Henüz süresi dolmamış plus hesabımla indirimli yıllık üyelik alamıyorum.
  • @avei21 teşekkürler bir de bir sınırlama var mı bir yılda bu kadar bedava alabilirsin gibi felan

• öyle bir sınırlama yok
  • Bu ay PSN Plus in verdiği I am Alive oyununu deneyebildim ve Blood Dragon (Bu oyunda çok güzel) dan sonra bitirebildiğim nadir oyunlardan biri oldu.

Oyun boyut olarak küçük ama kalite büyük. Oyunu ilk açtığınızda kör olacağım diye korkabilirsiniz, çünkü grafiklerde inanılmaz blur ve grain efekti var. Ancak sonrasında alışıyorsunuz. Oyun konusu fena değil, güzel ve konuya uygun bir renk paleti var. Müzikler yoğun değil ama yeterli. Belirtmeden geçemiyeceğim, oyunun ilk açılışında çalan şarkının başı direk Heavy Rain in girişinde çalan şarkının başı ile aynı. Oyun en fazla 6-7 saat de bitiyor. Karşılaştığınız düşmanları öldürürken küçük strateji yapmanız gerekiyor, oyunu ayakta tutan şey de bu. Ancak oyun biraz daha uzun olsa bu aksiyonlar tekrara binebilirdi. Hayatta kalma ögeleri oyunda güzel sunulmuş. Resmen 1-2 merminin hesabını yapıyorsunuz. Oyun da en büyük eksiklik aksiyonlarda ki animasyon azlığı. Bu da oyunun bütçesi ile alakalı biraz da. Oyun biraz Last of Us ve The Road filmi karışımı gibi.

Sonuç olarak, farklı bir oyun arayanlar için tavsiye ederim.

• Dr.Gonzo kullanıcısına yanıt
    +1 Oyunu henüz bitiremedim. Özellikle ilk başta grafikler rahatsız edici oluyor ama sonra dediğiniz gibi alışılıyor. Malzeme azlığı da insanı sıkıntıya düşüyor. Oyunun atmosferi gerçekten iyi yansıtılmış.
    Yeni oynamaya başlayanlar grafiğe fazla takılmasın, oynamaso keyifli bir oyun.
  • Mayıs ayı oyunları;

LocoRoco Cocoreccho!, PS3
    Bionic Commando Rearmed 2, PS3
    God of War: Ghost of Sparta, PS Vita
    Switch Galaxy Ultra, PS4, PS Vita
    Table Top Racing: World Tour, PS4
    Tropico 5, PS4
  • Tropico 5 mi süper ilk defa PS4'e iyi bir oyun geldi
  • haziran ayından ses yok...
  • quote:

haziran ayından ses yok...

Haziran 2016
    - PlayStation 4 oyunları:
    * NBA 2K16
    * Gone Home
    - PlayStation 3 oyunları:
    * Siren: Blood Curse (Bölümler 1-12)
    * Echochrome
    - PlayStation VITA oyunları:
    * God of War: Chains of Olympus
    * Little Deviants
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

quote:

Haziran 2016
    * NBA 2K16
    * Gone Home
    * Echochrome
    * Little Deviants

Oyunlari pc den kutuphaneye ekleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

quote:

Haziran 2016
    * NBA 2K16
    * Gone Home
    * Echochrome
    * Little Deviants

Oyunlari pc den kutuphaneye ekleyebiliyor muyuz?

Web sitesinden satin alinca otomatik ekleniyor

• arkadaşlar selam acaba uk psn kart alsam onu tr psnde kullanabilir miyim

eğer kullanamazsam hangi ülkenin psn kartını almalıyım
  • Sast kullanıcısına yanıt
    Uk kart kendi bölgesinde geçer yani kullanmamazsınız, en uygun fiyat endonezya psnde şu an 90 tl takriben;https://www.offgamers.com/buynow/playstation-plus-12-months-membership-sea.html

Bu adresten satın aldıktan sonra endonezya psn hesabı açıp verilen şifreyi ilgili bölüme girmelisiniz.

• aemin kullanıcısına yanıt
    Plus almayacaktım ben, yurt dışında yaşıyorum Türk kredi kartım ve adresim olmadığı için tr psnden alış veriş yapamıyorum. Until dawn'ı türkçe oynamak istiyordum onu alacaktım. Acaba fransız veya hollanda psn'sinden alsam Türkçe altyazı olur mu o konu da fikir verebilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 10801081108210831084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.