PS Plus abonelerine Ocak 2022’de verilecek ücretsiz oyunlar sızdırıldı (2. sayfa)
-
-
Sorma, Spiderman'i 3 kez bitirdim, PSN boş oyun vermeye devam ederse bir iki kez daha bitirecem galba.
-
TIRT 5 mi vermişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps5 4.02 bekliyoruz :)
-
Yorumlar gerçekten efsane. Taraf tutmanın boku çıkmış durumda. Misal en çok beğeni alan arkadaşın geçmiş yorumlarını inceleyin, her ay PLUS ile verilen oyunlara gömmenin marifet olduğunu sanıyor. Kötüyse ben de eleştiririm fakat tüm derdiniz AAA oyunsa ve 2 ay önce çıkmış AAA oyun olan ergenler varsa bir zahmet gitsin 500-600 versin alsın ya da övülen Gamepass sistemine katılsın. Ağlamanız yetti artık.
Zaten online oyun için üretilmiş bir üyelikte verilen oyunlar ne kadar iyi olabilir ki ? Gamepass sistemi zaten başlı başına oyun üzerine kurulmuş. Burdaki oyun ulemalarının kaç tanesi açıp da bir indie oyun oynamış da Gamepass'i bu kadar övüyor. AAA oyun eklenmese ona da kayarsınız.
Bu arada bu ay verilenlerin hepsi güzel oyunlar. Özellikle deep rock galactic, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir oyun. PC'de oynuyordum. Her neyse, geçen aylarda bana hitap eden çokça oyun geldi. Misal Xbox tarafında 115 lira para verip aldığım Overcooked: All You Can Eat plus ile beleşe verildi. Zaten PS5 sahipleri de PLUS COLLECTION'dan yararlanabiliyor.
PS4 sahibi olup da PLUS'ı olan arkadaşlar eğer isterlerse yılbaşından sonra hesaplarını gönderebilir bana(herkese yetişemem) , ben onlara plus collection oyunlarını kütüphanelerine ekleyivereyim. Day's Gone,GOW, Until Dawn vs oyunlarını ücretsiz(en azından plus bitimine kadar) oynayabilirsiniz. Tertemiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Aralık 2021; 9:34:57 >
-
Zaten ea acces de var dirt 5
-
dirt 5 iyi olmuş, co op / split screen eşle dostla oynamalık iyi bence
-
Artık bu başlıkları sızdırıldı değil de açıklandı olarak açsanız daha iyi olacak zira aylardır plus oyunlarını sony den değil sızdırılmalardan öğreniyoruz. böyle de sorumsuz davranıyor sony, hiç rahatsız olmuyorlar mı acaba lan bunları kim nasıl sızdırıyor diye
-
Hocam yanlış anlama da The Order 1886 birçok defa baya ucuz fiyatlara indi, plusla bu oyunu bekleyenler neden almadı bu zamana kadar çok merak ediyorum?Genelde her ay bu oyunu plusla bekliyorlar da ondan soruyorum
Önemli olan pahalı oyunların plusla verilmesi, ben 2018 de konsolu aldım mesela aldığım ilk oyunlardan biri olmuştu 30 liraya almıştım.Bu oyun yıllarca 30-40-50 tl aralığında satıldı.Bu yıl bile 57 ye düştü.
Bu tür sürekli ucuzlayan oyunların plusla verilmesi bizim yararımıza değil ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 24 Aralık 2021; 21:10:6 > -
plus ile çok daha kötü oyunlar verildi. İyi yine dirt 5 kalburüstü bir oyun. Doğru düzgün yarış oyunu yok playstation'da bu kısmen de olsa iş görür.
Pc'de oynadığım Forza horizon 5 üstüne tabii kıyaslanmaz da dursun işte bedava yarış oyunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deep Rock Galactic çok eğlenceli bir oyun. Solo biraz zorluyor, coop oynamak gerek.
-
aynen, bu zihniyetin tırt dediği oyunlar öve öve göklere çıkardıkları gamepass'de de mevcut. O zaman bunların mantığına göre gamepass de tırt oluyor :))
-
bende uzun zaman playstation oynayıp xbox a yeni geçmiş biriyim. 2 si arasimdaki farklar şöyle gözlemlerimle.
1) plus hesap daha uygun gamepass ultimate pahalı. yani hem online hem ea games in oyunlarına ulaşmanız için ultimate gamepass lazım o da 45 tl gibi bir fiyati var aylık
2) plus hesapta her ay verilen oyunları eklemeniz lazım ama gamepass te eklemek yok. abone olunca tüm gamepass oyunlarına erişiyorsunuz. plusta eklemediyseniz yada yeni üye olduysanız eskiden verilen oyunlara erişim yok
3)gamepasste ki oyunlar gerçekten daha oynananbilir ve kaliteli. plus hesapta ise senede 3 4 güzel oyun düşerse düşüyor onlarda zaten düşünceye kadar birçok kişi önceden alıp oynamış oluyor zaten.
kendi fikrimce gamepass ultimate daha gecerli geldi. yine kardeşlik uygulaması olarak alirsaniz o da uygun fiyata geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X