Şimdi Ara

PS PLUS DELUXE ÇOK GEREKSİZ DEĞİL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasikler kataloğu resmen bomboş icinden belki 1 2 oyunu oynarim

Oyun katalogu extrada da var o katalog gene guzel icinde oynamak istedigim 6 7 oyun var

Hal böyleyken 60 lira fazla vermenin baska ne artisi var ki?

Zaten niye 3 çeşit yaptılar o da ayri bi saçmalık üst paket bir tane olsun bitsin

• Adamlar hiç seçenek yerine üç seçenek koymuş. Birini alırsınız, beğenmiyorsanız diğerine geçersiniz. Ben de çok fırsat bulamasam da psn deluxe ve xbox ultimate abonesiyim. Zorla satmıyorlar ya sırf konu açmak için böyle saçma şey sorulmaz. Adamlar dolar bazında neredeyse en ucuz üyelik bize veriyorlar ona bile çıkıp laf ediyorsunuz. Adamların bir ayda verdiği oyunun bedeli zaten 1 yıllık üyelik bedelinden pahalı. Bedava verseler yine çıkar birileri ileri geri konuşur. Ne kadar tatminsizsiniz. Kaçak windows kullanıp windows çöp adamlar bir yama çıkarıp şunu düzeltmedi diyecek kadar yüzsüzler olduğu gibi.

Bu arada 15 yıllık ps+ üyesiyim. 500 den fazla oyunum var hesabımda. Her sene de yenilerim üyeliğimi. PS3 ve PS4 Pro da var. İkisinin de eskiden gelen tüm üyelik oyunları duruyor. PS5 alınca 50-60 tane de ps5 oyunu var elimde daha da oyuna para vermem. İndirim zamanı da çok çok ucuza beğendiğim oyunları alıyorum ki zamanla onları bile ücretsiz veriyor olmasına rağmen alıyorum.

Yapay Zekanın Yanıtı

PS Plus Deluxe Paketinin Gerekliliği Hakkında Bilgiler

PlayStation Plus (PS Plus), Sony'nin PlayStation konsol sahiplerine sunduğu bir abonelik hizmetidir. PS Plus Deluxe, bu hizmetin en üst düzey paketidir ve bazı kişiler bunun gereksiz olup olmadığını merak etmektedir.

PS Plus Deluxe, aşağıdakiler gibi ek özellikler sunar:

• PlayStation Plus Collection: PS4 ve PS5 için klasik ve popüler oyunların bir koleksiyonu.
    • Aylık Ücretsiz Oyunlar: Her ay yeni oyunlar ücretsiz olarak sunulur.
    • Bulut Kaydetme: Oyun ilerlemelerini buluta yedekleyebilir ve farklı cihazlarda erişebilirsiniz.
    • Çevrimiçi Çok Oyunculu: Çevrimiçi olarak diğer oyuncularla çok oyunculu oyunlar oynayabilirsiniz.
    • Özel İndirimler: PlayStation Store'dan oyunlar ve diğer içerikler üzerinde özel indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Ancak, PS Plus Deluxe'un yıllık fiyatı, temel PS Plus aboneliğinden daha yüksektir. Bu nedenle, bazı kişiler bu ek özelliklerin ek maliyete değip değmeyeceğini merak etmektedir.

PS Plus Deluxe'u Almaya Değer mi?

PS Plus Deluxe'un sizin için gerekli olup olmadığı, oyun alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Çok Oyunculu Oyunlar Çok Oynuyorsanız: Çevrimiçi çok oyunculu oyunlar çok oynuyorsanız, çevrimiçi çok oyunculu özelliğe erişim sağlayan PS Plus Deluxe'a ihtiyacınız olacaktır.
    • Klasik Oyunlara Nostaljik Olanlar: PlayStation Plus Collection'daki klasik oyunlara nostaljik olanlar PS Plus Deluxe'tan keyif alabilirler.
    • Aylık Olarak Ücretsiz Oyunlar Almak İstiyorsanız: Her ay yeni oyunları ücretsiz almaktan hoşlanıyorsanız, PS Plus Deluxe bu özelliği sunar.
    • Bulut Kaydetme Özelliğine İhtiyacınız Varsa: Oyun ilerlemelerini farklı cihazlarda erişmek istiyorsanız, PS Plus Deluxe'un bulut kaydetme özelliği faydalı olacaktır.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, PS Plus Deluxe'un sizin için gerekli olup olmadığına karar verebilirsiniz. Ek olarak, PS Plus'ın daha ucuz paketlerini (Essential ve Extra) de inceleyerek hangisinin ihtiyaçlarınız ve bütçeniz için en uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Xbox series x sahibiyim satıp ps5 geçesim vardı ama o psn plus sistemi tamamen çöplük game pass rakip olucak sisteme bakın sony exc dışında konuşuyorum yanlış anlaşılma olmasın ama xbox satmak dan vazgeçtim ps mantığı yok şuanlık resimdeki oyunlar bile daha çok ilgimi çekiyor onu geçtim monster hunter rise ve atomic heart başlı başına game pass kalmamı sağlıyor atomic heart fiyatı ps bin lira dan fazla şaka gibi 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 8 Ocak 2023; 0:14:44 >

• Oyun denemeleri de var. Horizon Forbidden West'i öyle deneyip beğenip satın almıştım.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Ben denemem hocam demo devri benim icin 20 sene önce bitti

Gerci ps3te cok verimli demolar vardi 5dklik mac yapabildigin pes falan vardi guzeldi
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Gamepass müthiş ya ea oyunları da var pcde age of 4te var

Sony cekilecek dert değil de işte maddi durumlar el vermiyor series xe gecmeme

Monitör oyun series x derken en kotu 25 bin para lazım o da bizde nerde? Anca amcam yurt disindan getirirse yeni nesile geçebilcem ben herhalde
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ps 5 stok sorunu var şuan en kötü 17k satabilirsin xbox series x geçebilirsin rahat şekilde ps piyasası daha iyi xbox dan ama ani karar verme bence xbox exc yok şimdilik ama game pass gibi bir nimet varken ps geçmem ben exc oynamak için alınmaz benim düşüncem bu yönde microsoft toparlıcak iler de şüphem yok
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Bende ps4 pro var 5 olsa gecmem zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında deil gibi cunku remastared oyunlarda orda oluyor mafia 1 remake oynamıstım mesela daha gta vice city remastered da oynamisitm ordamıydı bilmiyorum ama remastered oyunlar deluxede oluyor

• Öyle.Deluxe'te doğru düzgün oyun yok, yani Classics'te. İlk aldığım 6 aylık süreçte PS3 zamanının oyunlarından Kill Zone'u ve birkaç eski nesilden oyunu bitirmiştim. He bir de Jak serisini. O zaman mantıklıydı da şu an oynamaya değer bir oyun göremedim. Adam akıllı oyun doldursalar iş yapar.
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Mafia guzel ama oynadim mesela diger oyunlar hep bos
  • İki abonelite aktif kullanıyorum. GPU 3 yıllık Deluxe 4 yıllık yaptım. İkiside vereceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. GPU üzerine fazla deginmeyecegim, çok iyi gidiyor.

Deluxe, Ps tarafında yeni olanlar için mükemmel bir sistem. Ghost of tsushima ve Death Stranding bitirdim sistemle. E zaten bu iki oyun verdiğim tutara değiyor ki. Geri kalan tonla oyun bonus olarak bana kaldı.

Bakın, her ay bir tane beğeneceginiz oyun gelse bile sizi güncel tutar. Beğenmediniz mi o ayı. Katologdan hiç oynamadığınız bir oyuna bakın.

Abonelik sistemlerinden ben memnunum.

Sistemi eleştirenler ya hepsini silip süpürmus olanlar. Ya da her nesin 2 tane oyun bitirip geçenler.
  • Göreceli bir konu. Ben yakuza 3 4 5 oynadım daha da oynayacağım oyunlar var. Neden tek paket yapsınlar ki? Adamlar ne güzel secenek yapmış. 60 tl fazla gereksiz ise size uygun planı alır geçersiniz.
  • Up
  • up

almasam bu ay zam gelir mi acaba essentialsa ya?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Sizin için Sony çekilecek dert değil ise, maddi durumları da göz önüne alıp series s’e geçebilirsiniz

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Series ste bluray yok benim için şart

Bluray de olsa zaten series s muthis cihaz tr gibi fakir ulkeler icin
  • Adamlar hiç seçenek yerine üç seçenek koymuş. Birini alırsınız, beğenmiyorsanız diğerine geçersiniz. Ben de çok fırsat bulamasam da psn deluxe ve xbox ultimate abonesiyim. Zorla satmıyorlar ya sırf konu açmak için böyle saçma şey sorulmaz. Adamlar dolar bazında neredeyse en ucuz üyelik bize veriyorlar ona bile çıkıp laf ediyorsunuz. Adamların bir ayda verdiği oyunun bedeli zaten 1 yıllık üyelik bedelinden pahalı. Bedava verseler yine çıkar birileri ileri geri konuşur. Ne kadar tatminsizsiniz. Kaçak windows kullanıp windows çöp adamlar bir yama çıkarıp şunu düzeltmedi diyecek kadar yüzsüzler olduğu gibi.

Bu arada 15 yıllık ps+ üyesiyim. 500 den fazla oyunum var hesabımda. Her sene de yenilerim üyeliğimi. PS3 ve PS4 Pro da var. İkisinin de eskiden gelen tüm üyelik oyunları duruyor. PS5 alınca 50-60 tane de ps5 oyunu var elimde daha da oyuna para vermem. İndirim zamanı da çok çok ucuza beğendiğim oyunları alıyorum ki zamanla onları bile ücretsiz veriyor olmasına rağmen alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 9 Ocak 2023; 9:24:23 >

• Diğer ülkelerde olan plus premium gerçekten çok iyi. Bizim ülkemizde olan plus deluxe özellikle uzun süredir plus üyesi olup kütüphanesi geniş olan oyuncular için gerçekten yetersiz. Yeni oyuncular içinse bulunmaz nimet.
  • Gereksiz asla baba ps5 oyunları verilmiyor hep 4 oyunları, 3 yıllık deluxe var 1 tane oyun oynadım o da stray.

• Eğer yeni ve üst sınıf oyunlar verilir diye alıyorsanız zaten baştan hata. Eskiden bir film önce sinemalara çıkar ardından video kaset/cd/dvd/bluray en sonunda da tv lerde yayınlanırdı. Sırf o oyunu mesela 1500 TL diyelim almak yerine gider 1 yıllık psn üyesi olur hatta 1-3 aylık. Oyunu bitirip bir daha almazlardı. Komple zarar yazarlardı. Oyun tasarım/üretimi yapanlar da yaptıran/pazarlayanlar da babasının hayrına bu işi yapmıyor elbette. Oyunların bir kısmı online. Adam oyunu satacak, tasarlayan kişiler/stüdyosu kazanacak, Sony kazanacak bunun için dünya çapında hizmet veren serverlar atanacak, yamaları, paketleri, eksik gedikleri olacak bunu da 50-100 TL essential hadi 460TL deluxe yıllık üyelik için yapacak. Bazen insanların bu aç gözlü mantıksız düşüncelerine gerçekten şaşıyorum. Oyun oynaya oynaya sanal dünyada kalıyorlar bu dünyadan haberleri yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.