Şimdi Ara

ps plus üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben haziranda plusa üye oldum 3 aylık ödemeyi de ininal kartla yaptım. ancak bugün öylesine ps store a girdiğimde plus üyeliğimin devam ettiğini ve bu ayın oyunlarını indirebildiğimi farkettim. 3 aylık üyeliğimin ağustos da bitmesi gerekmiyormuydu kafam karıştı biri açıklayabilir mi şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofthenab

merhaba ben haziranda plusa üye oldum 3 aylık ödemeyi de ininal kartla yaptım. ancak bugün öylesine ps store a girdiğimde plus üyeliğimin devam ettiğini ve bu ayın oyunlarını indirebildiğimi farkettim. 3 aylık üyeliğimin ağustos da bitmesi gerekmiyormuydu kafam karıştı biri açıklayabilir mi şimdiden teşekkürler

Selam. Plus aboneliği satın aldıktan sonra "otomatik olarak yenile özelliği" açılıyor. Yani verdiğiniz kart bilgilerini kaldırmaz veya cihazdan giriş otomatik olarak yenile özelliğini iptal etmezseniz plus aboneliğiniz bittiğinde size sormadan otomatik ödeme talimatı gibi para çeker ve plus aboneliğiniz devam eder. Muhtemelen ininal kartınız ekli duruyordur ve içerisinde bakiye varsa ondan para çekimi yaparak 1 veya 3 aylık uzatmıştır. İninal bakiyenizi kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

merhaba ben haziranda plusa üye oldum 3 aylık ödemeyi de ininal kartla yaptım. ancak bugün öylesine ps store a girdiğimde plus üyeliğimin devam ettiğini ve bu ayın oyunlarını indirebildiğimi farkettim. 3 aylık üyeliğimin ağustos da bitmesi gerekmiyormuydu kafam karıştı biri açıklayabilir mi şimdiden teşekkürler

Selam. Plus aboneliği satın aldıktan sonra "otomatik olarak yenile özelliği" açılıyor. Yani verdiğiniz kart bilgilerini kaldırmaz veya cihazdan giriş otomatik olarak yenile özelliğini iptal etmezseniz plus aboneliğiniz bittiğinde size sormadan otomatik ödeme talimatı gibi para çeker ve plus aboneliğiniz devam eder. Muhtemelen ininal kartınız ekli duruyordur ve içerisinde bakiye varsa ondan para çekimi yaparak 1 veya 3 aylık uzatmıştır. İninal bakiyenizi kontrol edin.

yok hocam olamaz ininal kartımda 3 lira falan var otomatik yenilemiş olamaz

• quote:

Hocam peki kaç hazirandı. Atıyorum 15 haziransa: 15 Temmuz'da 1.ay - 15 Ağustos'da 2.ay - 15 Eylül de ise üç ay eder. Eylülde son bulacak ama plus aboneliğini hangi gün aldıysanız o zaman. 90 gün. Temmuz 31 gün çekti bir gün oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Hocam peki kaç hazirandı. Atıyorum 15 haziransa: 15 Temmuz'da 1.ay - 15 Ağustos'da 2.ay - 15 Eylül de ise üç ay eder. Eylülde son bulacak ama plus aboneliğini hangi gün aldıysanız o zaman. 90 gün. Temmuz 31 gün çekti bir gün oynayabilir.

17 hazirandı hocam demekki ondan çok sağolasın aydınlattın beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Alınık] PS Plus Hesabı
    4 ay önce açıldı
    Disney Plus üyeliği
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.