Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.226
Cevap
657
Favori
745.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam bende onu anlamadım ya ufak bir eleştiri yaptım. Geçen günde silinmiş o zaman, ben bulunduğum yerde İnternet kötü çekti de mesajim gitmedi sandım. Meğersem o da silinmiş. :) Benim tanıdık, yakın bir adminim yok ki. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

Aynen hocam o yönden zevkli. Benim sinirlendiğim nokta zaten her şeye yasak vs. geliyor. Bari burada özgür olalım. Hoşunuza gitmeyen fikirlere de saygı duyabilirsiniz. Sildirmek, susturmak, ceza vermek çözüm değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruled

Aynen hocam o yönden zevkli. Benim sinirlendiğim nokta zaten her şeye yasak vs. geliyor. Bari burada özgür olalım. Hoşunuza gitmeyen fikirlere de saygı duyabilirsiniz. Sildirmek, susturmak, ceza vermek çözüm değil.

Ana konularda başlık harici bir münakaşa yaşanmaması adına kişiye meydan okuma ve şahsi polemikleşme vaziyetlerinin önünü açabilecek mesajlar tedbir maksadıyla silinebiliyor. Bazen yetkili arkadaşlar bu konuda gereğinden daha fazla hassasiyet gösterebiliyorlar ya da işlem yaparken aradaki diğer benzer mesajlar gözden kaçabiliyor. Bunları kötü bir niyete veya özgürlükleri çiğneyip geçmeye yeltenen tahammülsüz bir yasaklama çabasına yormanızı istemem. Dediklerinize katılıyorum. Haklısınız. Hem de çok.

Esas meseleye dönersek, bu örnekte tedbir alınması veya önlenmesi gereken ciddi bir durum varmış gibi görünmüyor. Silinen mesajlar geri alındı. O kadarı da artık olabilir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bana hak verdiğiniz için. Sizlere de biraz sitem ettim kusura bakmayın. Asıl sitem sebebi gerçekte olan haksızlık ve baskılar tabiki de tekrardan kusura bakmayın.

• Ruled kullanıcısına yanıt

Yok estağfurullah. Problem değil. Esas ben yapıcı dönüşünüz için teşekkür ederim. İyi günler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

RDR2'nin hikaye kısmını 3 kere bitirmiş ve online da 100 level yapmış biriyim.

Eksik kupaları tamamlayıp platinlemek için tekrar indirdim.Oyunu platinle bitirme istatistiğini yüzde 0,2 ve aşırı ender görünce vazgeçtim. PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

• Şu ragnarök ün gelmesi iyi oldu zamanında alıp oynayamadım eskisi gibi oyuna da vakit kalmıyor 1 aylık plus çektim ara ara oynayıp bitirip silerim PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

• LBJ_23 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, gerek yok bence ayrıca battlefiel 4 de 50 Tl idi. Onu da aldım.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Hocam ben Ghost of Tsushima'yı bitireli birkaç sene oldu. Iki Adası genişleme paketi dahil her şeyi yaptım ama bahsettiğiniz kadar uzun gelmedi bana. Ana hikayesi vs zaten bu kadar uzun değil. Tüm yan görevler, ıvırzıvırlarla bile 100 saati bulduğunu sanmıyorum belki siz biraz fazla oyalanmışsınızdır. Sıkıcılık vs durumuna kesinlikle katılmıyorum. Epey iyi bir oyun, hikayesiyle, mekanikleriyle, atmosferiyle, müzikleriyle. En iyisi değil ama oldukça iyi. Bence siz oyuna bitirilmesi gereken bir iş, bir angarya olarak baktığınız için öyle gelmiş olabilir. Dar vaktinize sığdırmaya çalışırken işin eğlencesi kaçmış olabilir, yoksa oyun hiç sıkıcı değil. He daha iyileri var mı var. Witcher 3. Bundan muhtemelen daha uzun bir açık dünya oyunudur, üstelik o RPG türünde. Eğer vaktiniz böyle oyunlar oynamak için çok dar ise tavsiyem sadece ana hikayeleri, kalırsa da yan hikayeleri görevleri oynamanız. Hani sıkıyor veya çok uzun diyorsanız diye dedim. O ıvır zıvır uğraşlar oynanış süresini arttıran şeyler. Onları sonradan da yapabilirsiniz yapmak isterseniz. Zaten oyunun başından itibaren yapınca ana hikayeden kopuyorsunuz, hikaye neydi diye unutmaya başlıyorsunuz.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Story modda bütün görevleri gold yapmak gerekiyor, onun için de 1-2 ay uğraşmak lazım, vaktim olsa yapardım açıkçası
    Kesinlikle platine değer bir oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ghost of ne kötü ne de çok iyi bir oyun, ortalama bir oyun bana göre. Sony özel oyunu olarak çok daha kaliteli bir şey görmek istiyoruz.
    Yapayzekası kötü, görevler çok da iyi değil, belli bir yerden sonra sıkmıştı beni de. Açıkçası devam oyunu yerine başka bir şey yapmalarını isterdim.

Bana göre daha iyisi yapılana kadar en iyi oyun RDR2.

Zaten 70'den fazla ana görevi altın yaparak tamamlamak aşırı zaman alıcı zorluktan ziyade.En son Ghost of Tsushima'yı platinledim.Kolay oldu zaten %9 civarı platin kazanma oranı.Ama RDR2'de % 0,2.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle diğerleri bi yana RDR2 çok başka bir yapım, uzun yıllardır ona yaklaşan olmadı olmaz da

• God of war walhalla dlc sine oyunu indirince direkt giriliyor mu? ana oyunu önceden bitirmiştim dlc için indireceğim.

• The Forgotten City bir suredir listemdeydi PS Plus'da gorunce oynayayim dedim. Iyi yorumlar duymustum ama hic bu kadar iyi cikacagini dusunmemistim. Time-loop konulu bir adventure oyunu, 2000 yil gecmiste buluyorsunuz kendinizi ve kucuk bir sehirde insanlari gunah islemekten alikoyan "Golden Rule"un gizemini cozmeye calisiyorsunuz. Golden Rule her cignendiginde tekrar yeni bir "loop" basliyor sizin icin. Gizemi cozmek icin sehirdeki birbirinden ilginc karakterlerle diyalog kuruyorsunuz ve sehrin farkli noktalarini kesfediyorsunuz. Aksiyon yok gibi bir sey dedigim gibi tam bir adventure oyunu. Ancak olaganustu yazilmis bir hikaye. Oyundaki tum gizemleri cozerek Canon Ending ile yaklasik 9-10 saatte bitirdim. Harika bir tecrubeydi acikcasi gonul rahatligiyla tavsiye ederim. 9/10.

• Ziromen kullanıcısına yanıt

evet giriliyor eminmisiniz diye soruyor spoiller yersin falan diye..ben girmedim ana oyunu bitirmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 29 Ocak 2025; 12:51:27 >
  • 🤔🤔
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

İyi bir ay olmadı sanki..

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    Oyunları bilmiyorum ama kötü gibi

• Ç 🚮🚮🚮🚮🚮🚮 P

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.