Tamamdır hocam, yanlış anlamışım evet kusura bakma |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (459. sayfa)
-
-
Yada doktora gozukun :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen ve sana katılanlar: yorum yaparken sana ve size mi soracağım kardeş(ler)?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ocak 2025; 15:45:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bunun devam etmesini anlayamıyorum anlamında yazdım yoksa dediğim gibi ne olduğunu açıkladım. Bizzat kendim de bunu yaşadım ve kısa sürede bunu bıraktım. Days Gone'daki motorun üstünde 10 dk boyunca dön tropy'sinden ve platinledikten sonra bunu bıraktım. Ya neyse ne ben burada tropy tartışması yaratmak için yazmadım. Abicim neden herkes burada yazdığım şeyi tersinden anlayıp birilerinin anasına sövmüşüm gibi aşırı tepkiler verip duruyor? Yahu hakaret veya saygısızlık etmedim kendinize gelin. Tropy toplamak amelelik deyince toplayanlara amele demeye hakaret etmeye çalışmıyorum, angaryayla uğraşıyorlar demeye çalışıyorum, biri alındığı için yazdım. Neyse cevap verdiğim adam diyor ki AC Valhalla'ya tropy yüzünden başlayamıyorum diyor. Şimdi açacağım beğenmeyeceğim orada 1 tane tropy alınmış olacak beni rahatsız edecek diyor. Sırf bunun yüzünden bir oyuna başlanmaz mı yahu? İşte bu takıntıdan bahsediyorum. Takıntılarını kırsın diye yazdım, takıntının iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yani akıl vermeden ziyade bir geri bildirim, iyi niyetli bir tavsiye. Millet olayı nerden nereye çekmiş, ne anlamış, saçmasapan tavırlar... Neyse tekrar ediyorum amaç tropy tartışması açmak değildi. Daha da tropy üzerine bir şey yazmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ocak 2025; 15:40:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
My name is mayo diye oyun oynayıp kupa alanlara laf edilmesini anlarım, yani bu ve bunun gibi yüzlerce çöpleri sırf kupa için alıp tıklayan bir takım kimseler var. Sağlıksız olan tuhaf olan budur..
Şahsen ben kupa işini sevdiğim oyunlarda önemsiyorum, ve paramın tam karşılığını böyle aldığını hissediyorum o oyunda.
10 20 saat oynayıp oyunu hızlıca tüketmek de bana saçma geliyor.
Ünlü düşünürün de dediği gibi, sen o şekul ben şekul.
Beyler plus konusunun içine etmeyin gidin trophy konusuna da orada boş boş konuşun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 OCAK'TA KATALOĞA EKLENECEK OYUNLAR:
God of War Ragnarök | PS4, PS5
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PS4, PS5
Atlas Fallen: Reign Of Sand | PS5
SD Gundam Battle Alliance | PS4, PS5
Sayonara Wild Hearts | PS4
ANNO: Mutationem | PS4, PS5
Orcs Must Die 3 | PS4, PS5
Citizen Sleeper | PS4, PS5
Poker Club | PS4
DELUXE ÜYELERİ İÇİN CLASSICS KATALOG OYUNLARI:
Indiana Jones and the Staff of Kings | PS4, PS5 (PS2)
Medievil II | PS4, PS5 (PS1)
PlayStation Plus Extra & Premium Games - January 2025
PlayStation AccessyoutubePlayStation Plus Extra & Premium tiers get loads of great new games in the Game Catalogue this January. The PlayStation Plus game list includes God of War Ragnarök, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Atlas Fallen: Reign of Sand, and more! Which PlayStation Plus January game are you most excited for? Let us know in the comments what you make of this month’s Game Catalogue line-up! These are your games for PlayStation Plus January 2024, available to download on PS4 and PS5 from January 17th for all PlayStation Plus Extra and Premium members. PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. #playstationplus #ps5 #playstationhttps://www.youtube.com/watch?v=1FD7a1HxJUQ
-
Mantıklı hocam böyle yapabilirim ben de teşekkürler. Bu ara Cyberpunk’a sardım o da en az Valhalla kadar büyük oyun ama kilitliyor ekrana, 3-4 yıl önce PC’de bitirmeme rağmen bu sefer katana build yaptım dün 10 saat oynamışım kesintisiz.
Ben de aynı şekilde değer verdiğim oyunların suyunu çıkarma babında platin kasıyorum. Normalde eyvah trophy açacağım da listeden silemeyeceğim oyunu diye bir takıntı da yapmam ama son oynadığım 10 oyunu da severek platinlemişim, seriyi bozmamak için biraz daha dikkat ediyorum bu ara.
Yoksa dediğim gibi Valhalla’yı sevmezsem trophy listemde tamamlanmadan kötü gözükür gibi bir şey düşünmem normal zamanda, ama bu ara böyle bir his içindeyim.
Hastaneye gidin diyen arkadaş gelsin hayatımızı, takıntılarımızı, aklımızı sağlığımızı vs. kıyaslayalım. Normalde böyle yorumlar sinirlendirir ama o kadar boş yorum yapmış ki açıkçası okuyup geçtim, umursamadım bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 20 Ocak 2025; 20:3:9 >
Chernobility oyununu oynamanızı tavsiye ederim. Çok beğendim. İyi ki ps plus sistemi var.
-
Ragnarok bende hala deneme sürümü indiriliyor ya da parayla almamız gerekiyor. 21 ocak demişlerdi ama saati mi var anlamadım
Sürüm seçe girip oradan indirin.
-
The outer world ps4 versiyonu katalogda yokmus ya arkadas bende oynayim diyodum bende diyom bu oyun niye gozumden kacti
Atlas Fallen başta güzel-ilginç gibi geliyor ama çabuk baydı, sildim.
Anno fena oyun değil ama o da bir yerden sonra aşırı ve gereksiz zorlaşıyor, onu da uzunca ilerledikten sonra sildim. Resmen bi bölüm "geçilmesin" diye yapılmış.
-
PS2 oyunu Indiana Jones'u tavsiye ederim. Grafiklere takılmazsanız sürükleyici bir oyun.
-
Bende kararsızım, acaba hangi kısımlar baydı hocam? Görevler mi çok tekrar ediyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuya mesaj yazmıştım, silinmiş. Anlaşılan burada bile ifade özgürlüğü yok. :)
Eyvah, listeden silemiyorum koş koş. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X