Hocam beğenmemenize istisnaden demedim, “vermiş olmak için verdiler” dediğinize cevap verdim. Bana göre de boş bir ay, ancak mutlaka para verip almayı düşünen vardır mutlaka. Nitelik olarak şahsım adına olmasa da genel olarak iyi bir ay. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 26 Şubat 2025; 19:58:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (469. sayfa)

-
-
Veilguard beğenilmeyince sisteme erken düştü.
-
Tmnt süper oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Red dead redemption 1 i çoktandır Ps plus a bekliyorum ama kim bilir ne zaman gelir 650 liraya alsam mı çok kararsız kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays ile iş bankası müşterisi olmadan alışveriş yapılamıyor mu artık?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Veilguard'a şaşırdım ve sevindim, en azından şans vermeye değer bir oyun olduğu ortada. Çok gömülse de ben Mass Effect Andromeda'yı da severek oynamıştım, tabiiki ilk üçleme gibi değildi ama yine de iyiydi. Belki Veilguard da iyidir.
-
Şu Deluxe-Extra kategorilerine eklendiği için Essential'da verilen oyunları sonradan ekleyememe sorunu halen daha devam ediyor mu? Sanıfım Ninja Kaplumbağalar'ı ve Sonic oyununu kategoriye eklemiştim. Extra ya da Deluxe kullanmıyorum artık sadece Essential.
Zamanında PS Plus, Uncharted: Nathan Drake Collection'ı ayın oyunu olarak vermişti. Şu an Deluxe üyelerine ücretsiz sunuluyor.
-
Pandemi de direkt bedava verdiler o oyunu.
Oyununa göre değişiyor. Bazıları ekleniyor, bazıları eklenmiyor. Ama Ninja Kaplumbağalar ile Sonic ilk kez geliyor. İkisi de katalogda yoktu. Karıştırdığınız oyun TMNT Shredder’s Revenge. Essential ile verilen ise Cowabunga Collection. Sonic de başka Sonic.
Doğru. Cevaplar için teşekkürler. O zaman sorun yok.
2020 Ocak'ta PS Plus ayın oyunu olarak vermişti. "Evde Kal" kapsamında ise Lego Ninja Go, Horizon Zero Down gibi oyunları ücretsiz verdiler.
-
Senin dediğin oyunlar nisan 2021 de verildi. Uncharted ve Jorney 2020 Nisan ayında bedava verildi, ben öyle aldım iki oyunu da Plus olmadan. Play at home iki yılda iki kez uygulandı, ilkini unutmuşsun sanırım. Uncharted collection plusa 2020 plus aylık oyun olarak da gelmiş bu doğru ancak.
turuncu levye
Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey Ücretsiz Oluyor!https://www.turunculevye.com/uncharted-the-nathan-drake-collection-ve-journey-ucretsiz-oluyor/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 28 Şubat 2025; 16:30:29 >
Ultimate edition ara sıra 200 lira civarına iniyor. Bekle derim.
-
O RDR 2 hocam..
1 ibaresini görmemişim :)
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Bu arada iftarı veya sahuru beklerken oyun oynamak hem keyifli zaman geçirtiyor hem de zaman çabuk geçiyor.
-
Hatta normalde Uncharted ile beraber Outlast 2'yi vereceklerdi. Fakat o oyun ülkemizde yasaklı olduğu için önce Goat Simulator ile, sonra da (Goat Simulator'ün daha önceki aylarda ayın oyunu olmasından dolayı) Frantics ile değiştirildi.
https://www.donanimhaber.com/ps-plus-ocak-2020-oyunlari-aciklandi--117386
-
Jedi Survivor güzel oyun aslında ama navigasyonu ve haritası sıkıntılı. Kolaylıkla kaybolabiliyorsun. Oyunun sonlarına gelene kadar defalarca yön bulmak veya puzzle çözmek için videolara göz atmam gerekti. Basit şeyler ile oyun keyfini baltalamışlar maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: turkelvisBen de ilk Jedi oyununu sevmesem,salı günü kütüpheneye eklenecek Survivor oyununu oynamayı düşünmezdim.
Bazı oyunlar başta sarmasada ilerdikçe sizi içine çekebiliyor.
O yüzden kesinlikle şans vermeyi düşünüyorum.
Ama şu konuda hemfikirim çok nadir sevmediğim bir oyunu bitirmişliğim olmuştur.
O da mutlaka oyunun ortaları veya sonuna geldiğim için yani sırf bitirmiş olmak için bitirmişimdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X