|
PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var (3. sayfa)
-
-
Sen elalene beğenmiyorsan yallah de cevap gelince aueoeu baa cevap verme mesajımı okuma. Ne güzel ne güzel mesajlarının okunmaya değer olmadığını bilmen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni nesilde gelen ekstra 10 Dolarlık zam ile Sony oyunları 800 lirayı zorlar.
abi ben 1 kere genç olcam canım şimdi oyun oynamak istiyor. 40ımdan sonra oyunu ne yapayım ben
-
Aga bu nedir artık..
-
500 lirayken almayıp tepki koymak kolaydı ama daha kolayını seçip -alan alır yeeaaa- demeyi seçenler düşünsün. Bir oyunu çıktığı gibi almayalı yıllar oldu. Benim için için hava hoş.
Bir bolluk, bereket geldi denir, bir gidin ülkeden denir, algılamayıp parmak sallayanlarla çok çekilir, çok eziyet görülür. Türk insanı konfor istemiyor, sadece eziyet istiyor, söylesen bozuluyor. Satış olmazsa ve firmalar çekilirse bahane bulunur, toz kondurulmaz. Bahaneler, atarlar hep var, çözüm, kolaylık yok. Kalmaz firmalar, çekin gidin denir. Afganistan oluyoruz ruhen. Çoraklaşıyoruz hızla. Millet kuruyor. Yaslayan da yaslıyor. Denetleyen, düşünen yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Eylül 2020; 18:54:57 >
Çalışsa ne olacak? Paranın değerimi var ki? Senin gibiler yüzünden ülke bu hale geldi zaten. Siz körü körüne biyat etmeye devam edin. Bu gençler size rağmen bu ülkeyi hak ettiği yerlere taşıyacaktır.
-
Yalnız oyunlara zam yapan Türk hükümeti değil PlayStation Store! Yani kızmanız gereken yer Sony Playstation olması gerekiyor, Steam veya Xbox evreninde bi zam yok!. NFS Heat steam üzerinde aylık abonelik ile 29 lira satın alırsan 500. Xbox 249 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 27 Eylül 2020; 17:44:50 >
-
Ülke hızla çöküşün eşiğine gidiyor. Elimizden hiç bir şey gelmiyor sadece izliyoruz.
Sandıkta Playstation yerine Xbox veya Steam'e oy atmaları gerekiyor. PS'de NFS Heat 700 liraya çıkarken Xbox üzerinde 249 tl, Steam üzerinde EA abonelik ile 29 tl.
-
Euro 9 olmuş, adamlar neden bizim boktan ekonomimiz yüzünden kârından vazgeçsin? Steam, Amazon falan müşterisine saygı duyuyor yine, durumdan anlıyor yani durumu değiştirmiyor. Durum ortada Venezüeladan berbat bir ekonomi, yani Sony'e suç atmıyorum artık adamlar durumu yansıtıyor, yoksa farkına varmayacak insanlar hala. Vaziyet bu ne eksik ne fazla, paranın değeri bu. Steam ve Amazon ucuza satıyor yani bu ekonomimizin vaziyetini değiştirmez.
Kesinlikle Playstation aldırmayın Steam üzerinde aylık abonelikle NFS Heat 29 tl, Xbox üzerinde ise 249 tl. Sony Türk gençlerine sırtını döndü besbelli. PS almayın aldırmayın.
-
Umarim daha fazla gelir. Ps fanboylari nasil olsa 700 lira verecek parasi var. Keske vergi gelse otv 1000 lira olsa
-
Türkiye için tek seçenek series x
-
Tam hatırlamıyorum ama Motorstorm 1'i 2 haneli rakamlara almıştım. Hey gidi günler hey. Bu fiyata oyun alamam, kimse kusura bakmasın.
Kardeşlik olsa 350 olur, oda pahalı. Kiralama yöntemlerini veya başka yöntem varsa onları araştırırım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 27 Eylül 2020; 19:2:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: joven
Beğenmeyeni zorla tutan yok.5 yıl sonra muayene olmaya gidince doktor, ev yaptırmaya gelince mühendis, hakkınızı haksız bir şekilde gasp edildiğince sizi savunacak avukat bulamayın da görün inşallah. Sizin o çok övündüğünüz yolları, köbrüleri, İHAları imamhatip mezunları yapmıyor. Sonra niye bu ülkede bir şey olmuyor, al işte mis pırıl pırıl kafa.
-
Peki 460 dan 710 a ne için çıkmış olabilir? Ea kar marjını mı arttırdı yoksa kur mu arttı? Xbox a da zam gelmeyeceği ne malum? Sanki ps4 e ea abonelik yokmuş gibi yazmışsınız.
Haha begenmeyen gider diyenler gelmiş yine. Siz sıkmayın canınızı aslan parçaları çatır çatır gidiyor o gençler. Forumlarda aglayanları kastetmiyorum yalnız (onlar da haklı) doktoralı, masterlı, yazılımcılar, doktorlar, mühendislerden bahsediyorum. Ülkenin degerli genç, parlak beyinleri. Çevremde konuştugum herkes istisnasız herkes ya gitti, ya gitme aşamasında, ya da gitmek istiyor. Bunlar boş insanlar degiller. Siz burada edebiyat parçalamaya devam edin ülkemiz birer birer bu insanları kaybettikçe hep beraber görecegiz olacakları...
"En başarılı çocuklarımızı, en parlak beyinlerimizi Batılı kurumlara ve ülkelere kaptırıyoruz” . Bizzat Cumhurbaşkanımızın sözleri. Siz burada edebiyat parçalamaya arabesk şekilde "giden gitsinnn yeaaaggg kapı örede yeagggg" demeye devam edin.
https://t24.com.tr/haber/erdogan-en-parlak-beyinlerimizi-batiya-kaptiriyoruz,436989
Not: Boşuna alıntılamayın beni, sizin gibilere laf anlatacak zamanım yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Eylül 2020; 19:13:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X