Şimdi Ara

PS STORE İçin hangi ülke Accountu Açılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı konularda bazı arkadaşların farklı account alarak yani U.S , U.K yada JAPAN accountları alarak oyunlara girdiklerini gözlemledi.

Benim sadece U.S accountum var. Farklı ülke accountları açmak bizlere ekstra fayda sağlıyor mu ?

Ne bilim farklı oyun demoları gibi yada farklı temalar farklı müzik yada film fragmanları ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

• pek fark yok ama çok nadir bazı oyun demoları uk veya japon psn e erken düşüyor bir gün filan. bunun dışında bir avantajı yok.
  • UK ve US yeterli bence, ikiside birbirinden çok farklı içeriklere sahip (eğer alışveriş yapıyorsanız), ama online oyun için TR hesap almak en iyisi. Diğerleri sadece download için kullanılabilir.
  • uk japan psn diye bişey yok avrupa amerika asya diye psler var her bir bölge aynı içerikle aynı anda güncelleniyor..sana tavsiyem önce bir tr psn al oyunlarını onla oyna çünkü tr psn çıktıktan sonra türkiyeden diğer psnlere erişimin kapanma ihtimali var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

uk japan psn diye bişey yok avrupa amerika asya diye psler var her bir bölge aynı içerikle aynı anda güncelleniyor..sana tavsiyem önce bir tr psn al oyunlarını onla oyna çünkü tr psn çıktıktan sonra türkiyeden diğer psnlere erişimin kapanma ihtimali var..

dediğin olursa şaşmam, herşey erişime kapanıyo zaten.
  • quote:

uk japan psn diye bişey yok avrupa amerika asya diye psler var her bir bölge aynı içerikle aynı anda güncelleniyor..sana tavsiyem önce bir tr psn al oyunlarını onla oyna çünkü tr psn çıktıktan sonra türkiyeden diğer psnlere erişimin kapanma ihtimali var..

Erisime kapanma ne demek ?

Benim PS3 üm var psn yok bende yani ben us accountum var online oynuyorum her türlü oyunu 1024 bağlantım olmasına rağmen maşallah hiç takılma sıkılma kopma olmuyor.

Yani acaba diğer acountlara giriş yaparak us accountda olmayan demoları falan indirebilirmiyiz diye çok mera kediyordum.

Ama erişim olayını tam kavrayamadım açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Erisime kapanma ne demek ?

Benim PS3 üm var psn yok bende yani ben us accountum var online oynuyorum her türlü oyunu 1024 bağlantım olmasına rağmen maşallah hiç takılma sıkılma kopma olmuyor.

Yani acaba diğer acountlara giriş yaparak us accountda olmayan demoları falan indirebilirmiyiz diye çok mera kediyordum.

Ama erişim olayını tam kavrayamadım açıkcası

türkiyeden us yada uk accountlara erişememek...başka bir değişle bu store lara girişin sony tarafından engellenmesi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben öyle birşey olacağını sanmıyorum. Dünyada farklı bölgelerden hesap alan sadece biz değiliz ki. Amerikadaki adamın da UK, Japon, Hong Kong hesabı var ayrı ayrı... Öyle birşey olursa tüm psnlerin birleşmesi gerekir. O da şu an -istenmesine rağmen- ticari pürüzler gereği yapılamıyor.
  • İkinci bölge oyun alacaksan tabiki UK almalısın
  • PS Storelar için bölge erişim engellemesi gibi birşey kesinlikle olmaz.Sony eğer öyle bir uygulamayı yapacak olsa ilk US ve UK de denerdi.Şu anda sadece US Video Store da IP engeli var.TR PSS açılınca da bir tane hesap alırız durur bir kenarda.UK ve US PSN olmak üzere iki tane hesap açman yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 27 Ekim 2009; 16:21:42 >
  • şuana kadarsony tr psn ye kayıtsızdı yani olumlu yada olumsuz ilgilenmiyordu, muhtemelen avrupa ve us store ile turkiye store arasında ki ürünlerde fiyat farkı olacaktır (vergi olayından) ve sony de bunu göz önünde bulundurarak bizim us yada uk store yönelmememiz için bunu yapabilir yani dğer store lara erişimi kapatabilir, imkansız değil...hatta bu durumda devlet bile bu şartı koşabilir...sonuçta türkiye ab ye üye değil...mutlaka bununda ceremesini çekicez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 27 Ekim 2009; 23:20:48 >
  • US, UK, JAPAN, TURKEY hepsini de aç. Aralarında biraz fark oluyor.
  • al UK dertsiz tasasız oyun oyna oyun satın al
  • şoptudan alışveriş yapıyorsanız yani elinizde daha çok pal oyunlar varsa bu oyunlara içerik indirmek için uk psn alınması daha iyi olur. us psn alınırsa içerik indirilecek oyunlarında ntsc olması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.