Şimdi Ara

PS VİTA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bu aralar acayip sony'nin konsollarından birine heveslendim. ps4 belimi bükeceği için tercihlerim arasında ps3 ve vita var ikisinden birini alacağım. ps vita'ya daha yakın gibiyim incelemesini de izledikten sonra iyice beğenmeye başladım.

tavsiyelerinizi bekliyorum acaba ps vita'yı aldıktan sonra pişman olur muyum bir süre sonra sıkar mı ? ps3 mü almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Ps Vita var. Yeni aldım ve beğendim. Keyifli oyunlar var. FAKAT, PS4ün yanına aldım. Ofiste, yolda, yazlıkta zaman buldukça oynayayım diye. PS4 üm olmasa, sırf Vita almazdım.
  • hayırlı olsun sayın iARDAs. ps4 ile bağlanabilme özelliğinden dolayı aldınız herhalde.

ps vitayı tek başına almak ne kadar doğru olur.

• hiç şüphen olmasın, düşünmeden al bence. hele ps plus + ps vita şu ana kadar oyun dunyasının başına gelmiş en güzel ikili olabilir. ps4 vita xb360 var ama en cok vita oynuyorum. ps plusla gelen bedava oyunların yanında surekli indirimler ve çok fazla oyun var. çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theven

hayırlı olsun sayın iARDAs. ps4 ile bağlanabilme özelliğinden dolayı aldınız herhalde.

ps vitayı tek başına almak ne kadar doğru olur.

Sağlun hocam. Yo sırf PS4 ile bağlanam özelliğinden almadım aslında. Çok harika Vita oyunları var. Gravity Rush oynuyorun (Plus üyelerine bedava) ve gerçekten çok keyifli bir oyun. Ama 2. konsol olarak güzel benvce Vita. PS4 veya PS3ü büyük ekranda oynama zevki daha güzel bence.

Vita o konsept değil sonuçta. Ama dediiğim gibi çok harika oyunlar var.
  • Oyun kıtlığı yaşayacaksın o bir gerçek. Ben Vita'yı açmıyorum bile. PS4 desen adam akıllı oyun yok o da yatıyor, oyunlarım var oynamak dahi gelmiyor içimden. PS3'e devam belli bir süre daha.
  • Theven T kullanıcısına yanıt
    Ps3 ile karşılaştırmak hata bile olur. Ps 3 her alanda çok öndedir, tabiki ille portatif bir cihaz istiyorsan ps vitaya yönelebilirsin.
  • ikisi bambaşka cihazlar. evde daha çok vakit geçiren biriyseniz tabii ki ps3 alın oyun yelpazesi sınırsız. ama daha çok dışarda vakit geçiriyorsanız vita alın. hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız

• Daha çok evde zaman geçiriyorsan iyi bir televizyonun veya monitörün varsa PS3 al,Dışarda vakit geçiriyorsan televizyonun iyi değilse Vita al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Oyun kıtlığı yaşayacaksın o bir gerçek. Ben Vita'yı açmıyorum bile. PS4 desen adam akıllı oyun yok o da yatıyor, oyunlarım var oynamak dahi gelmiyor içimden. PS3'e devam belli bir süre daha.

bazı arkadaşlarımız oyunların bolluğundan bahsediyor yukarıda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

Daha çok evde zaman geçiriyorsan iyi bir televizyonun veya monitörün varsa PS3 al,Dışarda vakit geçiriyorsan televizyonun iyi değilse Vita al

televizyonum yeterli (philips ambilight) ama el konsoluna heveslendim niyeyse. 2000'li yıllarda psp kullanmış biri olarak hem de ? :)) umd cd oyunları vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikbalCO

hiç şüphen olmasın, düşünmeden al bence. hele ps plus + ps vita şu ana kadar oyun dunyasının başına gelmiş en güzel ikili olabilir. ps4 vita xb360 var ama en cok vita oynuyorum. ps plusla gelen bedava oyunların yanında surekli indirimler ve çok fazla oyun var. çok...

ps plus hakkında pek bir bilgim olmadığı için fransız kaldım sayın ikbalCO.

anlattığınıza göre güzel bir konsola benziyor. 0 mı alayım yoksa 2. el mi tavsiye edersiniz ?

• PureMusic kullanıcısına yanıt
    yapma yahu gerçekten o kadar yetersiz mi ?

• quote:

Ben şu kadar söyleyeyim. PSP yi hala kullanıyorum canım sıkıldıkça. Ama şuraya ps3 için ve ya xbox 360 için çıkan bana göre sağlam oyunların listesini yazmaya kalksam, Ps vitaya çıkan minişler hariç tüm oyunları rahatlıkla 2 ye 3 e katlar. Eğer karşılaştırmaya kalkarsan konsollara yazık etmiş olursun. Youtube dan ps3 için olan sağlam oyunların en iyi grafikli hallerini gameplay olarak izle mesela. Oyun sadece grafik değildir hatta grafik 2. 3.plana bile atılabilir ki psp yi hala kullandığımdan bu görüşte olduğumu farketmişsindir. Ama adamlar, hem grafik anlamda hem de hikaye, oynanış anlamında çok sağlam yapıtlara imza atmışlar. Ps3 ve ya ps4 ün yoksa ps vitaya bulaşma kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

quote:

Ben şu kadar söyleyeyim. PSP yi hala kullanıyorum canım sıkıldıkça. Ama şuraya ps3 için ve ya xbox 360 için çıkan bana göre sağlam oyunların listesini yazmaya kalksam, Ps vitaya çıkan minişler hariç tüm oyunları rahatlıkla 2 ye 3 e katlar. Eğer karşılaştırmaya kalkarsan konsollara yazık etmiş olursun. Youtube dan ps3 için olan sağlam oyunların en iyi grafikli hallerini gameplay olarak izle mesela. Oyun sadece grafik değildir hatta grafik 2. 3.plana bile atılabilir ki psp yi hala kullandığımdan bu görüşte olduğumu farketmişsindir. Ama adamlar, hem grafik anlamda hem de hikaye, oynanış anlamında çok sağlam yapıtlara imza atmışlar. Ps3 ve ya ps4 ün yoksa ps vitaya bulaşma kesinlikle.

izlememe lüzum yok çünkü şahsımın doğrudan ps3'ü olmasa da çok sefer online killzone 3, bf 3 gibi oyunları oynadım ve o kristal görüntüye hayran kaldım. aynı hazzı vita'dan alamayacağımı biliyorum ama psp kadar da boş bir alet gibi gözükmüyor. özellikle grafikler çok metediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Psp boş bir alet değildirde, zamanı geçti diyelim çünkü kendi zamanında çığır açmış bir alet. Ama şu anda vitanın sahip olduğu oyunlar gibi tabletler, telefonlar mevcut. Demek istediğim şu, vitaya verilecek paraya belki biraz ekleyerek ps3 alınabilir. Görüntülerine hayran kalmış olabilirsin çünkü gerçekten görüntüler iyi. Ama 3-5 oyun bitirdikten sonra vitayı bir kenara atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Psp boş bir alet değildirde, zamanı geçti diyelim çünkü kendi zamanında çığır açmış bir alet. Ama şu anda vitanın sahip olduğu oyunlar gibi tabletler, telefonlar mevcut. Demek istediğim şu, vitaya verilecek paraya belki biraz ekleyerek ps3 alınabilir. Görüntülerine hayran kalmış olabilirsin çünkü gerçekten görüntüler iyi. Ama 3-5 oyun bitirdikten sonra vitayı bir kenara atabilirsin.

görüntüler iyi derken vita için mi dediniz ? ben ps3'te hayran kaldığımı belirtmiştim. :) oyun kıtlığı beni korkutuyor dediğiniz gibi. aşağı yukarı aynı fiyata gelecek fazla bile vermeyeceğim ps3 alırsam. ama şimdi de ps4 yeni yeni alevlenmişken ps3 almak ne kadar mantıklı o da ayrı bir mesele.

• Bende geçen ay aldım ps vita, gerçekten çok güzel bir cihaz. Alırsam pişman olmazsın. Ama ps3 de alabilirsin. O da kaçmaz. Hangisi sana daha çok hitap ediyorsa onu almalısın.

Konuştuğumuz konunun içerisinde psp de olunca her ikiside görüntü olarak iyi. Ama tabiki ps3 ve ya xbox 360 la kıyaslanması acımasızlık olur. Birisi el kadar ekranda oynanırken birisi televizyon gibi büyük bir ekranda oynanıyor. Bana sorarsanız ölü doğan bir cihaz ps vita.
  • Bana kalırsa ps3 veya xbox360 almaya bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.