Şimdi Ara

PS VİTA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ps plusla her ay iki tane bedava oyun geliyor ps vita için (ve eğer sahipseniz ps4 ve ps3 için)
    0 veya ikinci el çok fark etmez sağlam olduğu sürece. hafıza kartları tuzlu olduğu için ikinci el daha makul olabilir. ama yolda god of war ya da metal gear oynamanın tad çok az şey de var. cidden evdeki konsollar içinde en çok vitayla oynuyorum :/ bunda ps4un oyun portfoyununde sucu var ama yine de vita bi başka ;)
  • Daha önce ps3 kullanmadıysanız alıp exclusiveleri mutlaka oynayın derim, vitayı sonra da alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün biraz vita'lara bakayım dedim. 3g-wifi-sıfır-killzone paket ps vita gördüm. sizce nasıl mantıklı mı almak ? yoksa ps3'e mi yönelmeli ? fikirleriniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theven

bugün biraz vita'lara bakayım dedim. 3g-wifi-sıfır-killzone paket ps vita gördüm. sizce nasıl mantıklı mı almak ? yoksa ps3'e mi yönelmeli ? fikirleriniz nedir ?

Hocam 12 gb sıfır ps3(geçen yıl aldım bu ikincisi ilki yandı) 400.tl ye aldım vitayı daha altında bulursam alırım 2. El yoksa bir ps3 daha alırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDieSC

quote:

bugün biraz vita'lara bakayım dedim. 3g-wifi-sıfır-killzone paket ps vita gördüm. sizce nasıl mantıklı mı almak ? yoksa ps3'e mi yönelmeli ? fikirleriniz nedir ?

Hocam 12 gb sıfır ps3(geçen yıl aldım bu ikincisi ilki yandı) 400.tl ye aldım vitayı daha altında bulursam alırım 2. El yoksa bir ps3 daha alırım :D

12 gb yeterli oluyor mu yahu sayın DeadlyDieSC.

• birde ps3 alacağım diyelim, ps4'ün çıkmasından mütevellit seneye elimizde kalmasın ps3? ama vita'da böyle elde patlamalık bir durum olmayacağını tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDieSC

quote:

12 gb yeterli oluyor mu yahu sayın DeadlyDieSC.

Kesinlikle ama film arşivi yapıyım deyince işler karıştı başlangıç için yeterli(kutulu oyun alıyorsanız)

• 6ay garantili ps3 var temiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

6ay garantili ps3 var temiz

almak sorun değil karar vermek sorun kimisi diyor ps3 alma vita al ps3 bitecek. kimisi ps3 keyfini vita vermez diyor.

• Yazmış herkes nerede kullanacağına bağlı her akşam evdeysen vita gereksiz. Yok ben seyehat ediyorum öyle çok boş vaktim dersen vita al ama ps3 keyfi asla vermez. Koltuk cips kola 42' tv oh mis:) bir yandan cep telefonu ekranında oyun bu tabir küçümsedi aslında yanlış anlaşılmasın. Bu arada ps4 geliyor yarın benim boşver taksite gir ps4 al 7-8sene konsol derdin olmsın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.