Şimdi Ara

PS Vita 3G Hakkında bilgi lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS Vita 3G almayı düşünüyorum ama sanırım 3G'ye bağlanmak için sim kart tarzı bir şey takmamız gerekiyor.Bunu nerden edinebilirim, fiyatları aşağı yukarı nedir, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoGuBabaa -- 10 Mayıs 2012; 17:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoGuBabaa

PS Vita 3G almayı düşünüyorum ama sanırım 3G'ye bağlanmak için sim kart tarzı bir şey takmamız gerekiyor.Bunu nerden edinebilirim, fiyatları aşağı yukarı nedir, yardımcı olursanız sevinirim.

Sim karti vodafone dan alabiliyorsun bitek ve 24 ay tahaddutlu baya masrafli ve gereksiz 3G bence Wifi en mantiklisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengizhan97

quote:

PS Vita 3G almayı düşünüyorum ama sanırım 3G'ye bağlanmak için sim kart tarzı bir şey takmamız gerekiyor.Bunu nerden edinebilirim, fiyatları aşağı yukarı nedir, yardımcı olursanız sevinirim.

Sim karti vodafone dan alabiliyorsun bitek ve 24 ay tahaddutlu baya masrafli ve gereksiz 3G bence Wifi en mantiklisi..

her oparatörün sim kartını takabilirsiniz cihazlarda sim kilit yoktur.
  • Vodafone'da kampanyalı 1GB 60TL idi.Daha ucuza aynı veya başka bi hat takmam mümkün müdür bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum.
  • quote:

Vodafone'da kampanyalı 1GB 60TL idi.Daha ucuza aynı veya başka bi hat takmam mümkün müdür bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum.

istediğiniz sim kartı takabilirsiniz vodafone , turkcell veya avea farketmez.
  • Normal telefon sim kartımı bende cepnet var sınırsız onu kullana bilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Normal telefon sim kartımı bende cepnet var sınırsız onu kullana bilirmiyim

evet takabilirsiniz
  • Bu konu yardımcı olur. :))
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60278871&p=1#60278871

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Bu konu yardımcı olur. :))

Yanlış anlamadıysam iki hat yapınca biri aktifken diğeri pasif oluyormuş yanlış anlamadıysam.Şimdi ben birini Vita'ya birini telefonuma taksam telefonla konuşurken Vita oynayamayacak mıyım hocam o kısmı tam anlamadım.
  • quote:

quote:

Yanlış anlamadıysam iki hat yapınca biri aktifken diğeri pasif oluyormuş yanlış anlamadıysam.Şimdi ben birini Vita'ya birini telefonuma taksam telefonla konuşurken Vita oynayamayacak mıyım hocam o kısmı tam anlamadım.

İkiside açık ben rahatlıkla kullanıyorum. Sadece telefon ve vita kapalıyken cep telefonuma gelen mesajlar vita'yada geliyor. Çok araştırdım en mantıklı çözüm ikiz kart. Ek data hatları vs. gereksiz yere para vermeyin. Sonuçta vita'da 3g sürekli aktif olarak kullandığınız birşey olmayacak ayrıca kullanmadığınız zaman ayarlardan kapatabilirsinizde. :)

• bende u.s.a daki arkadaşıma xbox 360 slim wihte ve nintendo 3ds red siparişi vermiştim fakat xbox'u almış..nintendo siparişini iptal etmek istiyorum..sebebi ise zaten tr satış fiyatları nintendo 3ds nin düşmüş..onun yerine psp vita 3g white siparişini vermek istiyorum..sizcede mantıklı değilmi..neticede psp vita 600-700 liradan başlayan fiyatlarla satışda..nintendo 3ds 300-350 lira..psp vita veya nintendo 3ds kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

bende u.s.a daki arkadaşıma xbox 360 slim wihte ve nintendo 3ds red siparişi vermiştim fakat xbox'u almış..nintendo siparişini iptal etmek istiyorum..sebebi ise zaten tr satış fiyatları nintendo 3ds nin düşmüş..onun yerine psp vita 3g white siparişini vermek istiyorum..sizcede mantıklı değilmi..neticede psp vita 600-700 liradan başlayan fiyatlarla satışda..nintendo 3ds 300-350 lira..psp vita veya nintendo 3ds kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa memnun olurum..

Amerikadaki 3g vitalarda sim kilit vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simfree ps vita 3g satış durumu varmı?..iphone simfree gibi?..
  • quote:

quote:

quote:

İkiside açık ben rahatlıkla kullanıyorum. Sadece telefon ve vita kapalıyken cep telefonuma gelen mesajlar vita'yada geliyor. Çok araştırdım en mantıklı çözüm ikiz kart. Ek data hatları vs. gereksiz yere para vermeyin. Sonuçta vita'da 3g sürekli aktif olarak kullandığınız birşey olmayacak ayrıca kullanmadığınız zaman ayarlardan kapatabilirsinizde. :)

Teşekkürler hocam.Eksisi başka yok diyorsun anladığım kadarıyla.Peki ücrette bi değişiklik oluyor mu?

• Hiçbir ek ücret yok vitada çok aktif olarak 3g kullanmadım ama 100 mb ile götürecegim evde wifi ile idare ediyorum...

• Benim telefon için kullandığım 4GB internet paketim var Vita'ya kısmetmiş demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.