Şimdi Ara

PS Vita Almak İstiyorum Fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS Vita almak istiyorum fakat aklımda çok soru var ben oyuna para vereceksem oyunun senaryosu bittikten sonra bile oynamak isterim yani açık dünya oyunu isterim.
    1. Açık dünya oyunları Vita da varmı?
    2. Gerçekten oyunlar çok aşırımı az?
    3. Kulaklık alıp sesi kulaklığa verme şansım varmı? Sıradan kulakiçi kulaklıklarda olurmu?
    4. Herhangi bir Playstation konsolum yok sadece Vita için plus hesabı almak mantıklımı?
    5. Oyunları storeden almak mantıklımı sizce?
    6. PSP den aktarılmış oyunların fiyatlarında ucuzlama oluyormu ve PSP oyunlarını oyna Vita da zevk alırsın dermisiniz?

• 1-Açık dünya oyun adam gibi bi Assassin creed Lİberation var bildiğim.He bir sürü Japon oyunu var açık dünya ama ne dersin bilmem
    2-Oyunlar aşırı az değil adam gibi oyun az.Dolu dolu japon oyunu var.Psp ve ps one deki tüm oyunları indirebiliyosun nerdeyse
    3-Herhangi bi kulaklığı direk takıp dinlersin
    4-Ps plus ps4 te online oynamak için gerekli.Bunun yanında her ay 2 oyun veriliyo ve bulut depolama var ama...Ps vita da online için gerekli değil ve ps4 de bile verilen 2 hediye oyun çoğunlukla 20-30 liralık düşük oyunlar.Ps vita da sadece ezik hediye oyunlar için ps plus alınmaz.
    5-Oyunlar store da daha ucuz ve indirime giriyo ama memory kartlar aşırı pahalı bu yüzden zor biraz.
    6-Psp oyunları max 45 tl idi sanırım.O da psp nin en iyi oyunları olanlar.Genelde 10-30 tl arası değişiyo psp ve psone oyunları.Oyun zevki derken psp ile aynı işte sadece çözünürlüğü ps vita nın 960-540 a upsacale ediyo ve ekran büyüdüğü için olan bozulma engelleniyo

• Bende düşünüyordum en son gözümü kapatıp hiçbirşey düşünmeden aldım. Hiçbirşey olmasa Ps4 ile bağlantı var onu kullanırım diye düşündüm. Bazı oyunlar Ps4 ile crossplatform bende Psn Plus olduğu için onları indirebiliyorum fakat kısıtlı hafıza ve pahalı hafıza kartları yüzünden ucuz bir hafıza kartı düşürürüm diye ümit ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.