PSP'ye çıkmadığı müddetçe oynayasım gelmiyor ben nasıl bitirdim SA'yı aklım almıyor artık eskisi gibi sabırlı değilim oyunlara karşı tekrar tekrar aynı sekansı oynamak istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1926. sayfa)
-
-
Çoğu oyun öyle maalesef
Bu aralar enteresan bir sorun yaşıyorum
Pgkjden re revelations 2 indirdim anasayfaya dönünce kurulum başlıyor ya. Başladı kurmaya %15te takıldı. Ne iptal oluyor ne kuruyor.
Kapatıp açıyorum otomatik kurmaya başlıyor.
Baktım redditte bu sorunu yaşayanlar var ama tam çözümü bulan yok. Cihazı güncelledim tekrar henkaku kurdum sd2vitayı etkinleştirdim hoop tekrar kurulum ekranı geldi yine takıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sd card'a check disk yapsaydın o kadar uğraşmadan önce keşke belki sağlıksız bir sector vardır.
Purified oynadım hiç hoşuma gitmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Aralık 2023; 17:53:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam.Oyun inmiş kurmaya çalışıyor sürekli.App klasörüne baktım oyun dosyasını sileyim diye bulamadım
Dosyaları yedekliyorum boş kartı takacağım bakalım yine kurmaya devam edecek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 10 Aralık 2023; 20:45:12 > -
-
PatnosD (@patnos_d) on XtwitterUHHHH.... Untitled goose game on vita... #vita #psvita #vitaisland #homebrewhttps://twitter.com/patnos_d/status/1734297197204623813
-
Dün patnosla medeni bir sohbet ettik bu twitte
Hayret iyi ki sövmedi
GTA'yı sildim, Purified sildim birkaç şey daha uçurup yerine Night Shift kuruyorum.
Günlerdir aklımda ben bir oyunu oynayacaktım yer olmamasından yükleyememiştim düşün dur vitaDB'yi açıp listeden bakmadan hatırlayamadım.
-
2023'ü kaparken bir kamuoyu yoklaması yapalım mı? Sanki çok kalabalığız da :) bu yılın en iyi portu ve uygulaması sizce hangisiydi?
Ben en çok The Friends of Ringo Ishikawa oyununu oynarken keyif aldım
Galiba en güzel geliştirme de özelleştirilmiş trophyler oldu.
Night Shift oyununa bir 5 dakika baktım sadece sinematik severim ama bu köküne kadar sinematik Fahreneit'ı 23'te mi 22'de mi oynadım hatırlayamadım ama onunla dahi kıyaslasam ben Friends of Ringo'dan daha çok keyif aldım, yalnız Backstab da neredeyse onun kadar güzeldi.
-
Teşekkürler hocam oyunu duymuştum, merak ediyordum ama Vita da olduğunu bilmiyordum. Çok güzel eleştiriler almış bu oyun.
Vita da deniyim sağolun
Ben hala Gta Sa oynuyordum Vita da sürekli
Valla yılın yarısı yoktum zaten. Yazında iş güç fırsat bulamıyorum ancak kışın ilgileniyorum cihazla. Ancak yeni Android portları göremedik GTA gibi sükse yapan
Hangi dükkan bilginiz var mıdır?
-
dostum 5 yıl önceki mesaja cevap yazmışsınız o dükkan hala var mı bilemem ama kimse 500 tl'ye vita veya psp go vermez cihazların sayısı günden güjne azalıyor bulunması zorlaşıyor
-
Steam deck aldık burayı unuttuk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Steamdeck'te oynanabilen en iyi shooter hangisi ve Killzone ile kıyasladığında durum nasıl?
Dün bir açtım Killzone'u yine depreşti eski hastalığım bırakamıyorum.
Steamdeck'in de oled'i çıktı
Doom serisi hocam
Oled evet jarj çok iyi gidiyor
Deck de vita emu çok iyi çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doom'u biliyorum ama yanılmıyorsam Killzone'daki drone, porcipine, hayalet jeneratörü ve benzeeri atraksiyonlar yok ve karanlık, uaratıklarla dolu bir ortamı var.
:u Vita'daki Killzone'un PS3'teki Killzone'lardan daha güzel olduğunu söylüyorlar.
Bilgisayara Wolfenstein doom vs çok shooter kurdum ama bunun tadını alamıyorum mobil olmasına rağmen.
-
2015 te aldığım vitayla henüz yeni tearaway oynuyorum da ne güzel bir oyunmuş bu.
-
Ben de henüz oynamadım, sadece başladım yüzümün resmini çektim birkaç dakika bakıp yedek alıp sildim.
Aynı durum Resistance için de geçerli Killzone'u kaç saat oynamışımdır merak ediyorum profildeki sayaç hatalı bence bilmem kaç gün saat vs diyor ama24 saat nedir yahu çok daha fazla oynamış olmalıyım sadece dün bugün 6 saate yakın oynamışımdır.
-
Sony'nin IP yok etmek konusundaki becerisiyle ancak square enix yarışabilir Patapon, Loco Roco, Killzone, Little Big Planet hepsinin içine etti Tearaway de beğenilen bir oyun hep olumlu şeyler duyuyorum ama ev konsollarına taşımadı bildiğim kadarıyla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X