Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1927. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.359
Cevap
166
Favori
1.059.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ps4 te de var tearaway . Bu bitsin little big planet oynayacağım. guacamelee ,muramasa rebirth , castlevania ,sine mora falan diye oynamayı düşünüyorum.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

+1 ama rog ally :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Doom eternal ,half life 2,black Mesa,resident evil village vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 25 Aralık 2023; 15:39:14 >
  • Hangilerinde botzone var?

Hepsini oynamasam da oynanış videosunu izledim tamam popüler oyunlar ama ben şahsen battlefront versa Killzone ayarında birşey görmüyorum.

• Adamı bezdirmiş switch'e portlama süreci bir daha tövbe diyor

• Rockstar hacklenmiş GTA V kaynakkodları sızmış, tam da Rinn size yeni sürprizlerle geleceğim dediği gün bu da mı tesadüf acaba GTA V mi portlayacak :P :D

Keşke Flow pezosu da dönse yahu ara sıra kafasını çıkarıyor ama eskisi gibi aktif değil. Rinn bile aylardır tivit atmıyordu.

Hocam botzone counter strikedaki bot ekleyip oynanan bir seyse bilmediğim konu o yüzden bişey diyemem ben single player takılıyorum CS go hariç

Ayrıca epic games outer worlds oyununu dlcsiyle beraber bedava veriyor .Bu oyunda değerlendirilebilir.Ustelik triple a .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 25 Aralık 2023; 19:10:44 >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış okumuşum kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurfredy -- 25 Aralık 2023; 21:47:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt

Var zaten yok mu dedik.Yazılanı önce iyi oku ve anlamaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 25 Aralık 2023; 21:47:2 >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış okumuşum kusura bakmayın

• onurfredy kullanıcısına yanıt

Önemli değil hocam insanlık hali .

• Herkese merhaba. Yakın zamanda 3.74 sürümlü, ikinci el bir PS Vita 1000 alarak aranıza katıldım. Orijinal Vita hafıza kartı var. Cihaz her açıldığında unlock my Vita ve Install Hen işlemleri yapılarak kullanılıyor yani kalıcı işlemli değil. Cihazdan memnunum, istediğim Vita oyununu indirip oynayabiliyorum, RetroArch çalışıyor ama bir türlü Adrenaline açılmıyor. Defalarca silip yeniden Adrenaline kurdum ama sorun düzelmedi. Bu sorun nasıl çözülür? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 26 Aralık 2023; 1:28:7 >
  • SarıHertz S kullanıcısına yanıt
    Retro Game Corpsyoutube
    New PS Vita Jailbreak! No PC Required! [2023]
    https://www.youtube.com/watch?si=aMVGxPZ09bBT8jTN&v=Hiq-ttpU6bU&feature=youtu.be

Buradakine göre en baştan kırın cihazı
    3.65 düşürünce bir daha henkaku kurmaya gerek kalmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu, Adrenaline uygulamasının açılmama sorununu da çözer mi?

• SarıHertz S kullanıcısına yanıt
    Evet
    Adrenaline sanırım psp rom dosyasını bulamıyor ondan hata veriyor

•  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
    Biz de bekleyelim ki bir şey yapsın

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Niye JB soon demiş ki, Andy, Sony'e bildirmiş açığı 10k da ödül almış?

eski sürümde kalanlara jb yaptırabilir gibisinden diyor.

• Bu sefer de L1 cortladı, garip bir şekilde oyun oynarken değil de birkaç hafta oynamayıp elime ilk aldığımda fark ediyorum bu gibi durumları. Neyse ki ne PSP'de ne de Vita ikinci trigger yok L1'i L2'ye R1'i de R2'ye yönlendirdim.

Bakalım daha ne kadar gidecek. Bir-iki yıl daha götürsün sonrasında GTA6 için ya PC yenilerim ya da PS5 pro alırım.

Aslında esas oynamak istediğim Yakuza oyunları ama bu saatten sonra da PS4 alınmaz, tek avantajı kırık olması ama güçlü bir PC de PS2-3 hatta belki PS4 oyunlarını çalıştırabilir diye düşünüyorum.

Saatlerdir Kurohyou 2 oynuyorum değmeyin keyfime.

yeni bir psp çevirisi var

https://cdromance.com/psp/amagami-ebkore-english/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 2 Ocak 2024; 19:14:20 >
  • Çocukluğuma döndüm😁

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

• 
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.