Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1941. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.354
Cevap
166
Favori
1.059.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19391940194119421943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Murat sönmezi severim ama bazen çok yersiz fikirleri oluyor .140 milyon switch satılmış olayı Zelda marioya bağlıyor ki kendisi el konsolu düşmanı gibi. Zelda mario oynamak için switch lazım doğru tamam ama bu bir el konsolu ve alternatifi yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Gibiye gerek yok kendisinden birkaç defa "ne diye eldeki ufakcık ekranlı bir cihazla oyun oynayayım ki?" dediğini duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam da olmasa ne yapacağız

Acaba ne kadar güçlü ?

Andy Nguyen (@theflow0) on Xtwitter
    After more than a month of hard work, PPSSPP is running natively on PlayStation Portal. Yes, we hacked it. With help from xyz and @ZetaTwo
    https://twitter.com/theflow0/status/1759627938910089575

Hayret ya PSP Emu çalıştıracak donanım varmış demek bu cihazda her ne kadar sadece stream cihazı olsa da.

1 Nisan şakaları gibi ama Andy yaptım diyorsa doğrudur.

Bizde bile çalışmıyor ppsspp o kadar da uğraştılar.

Gıcık oluyorum sürekli bir donanım ve hack maratonu yaşamaktan p5 oynayamıyorum diye hayıflanırken adamlar geriye dönük p3r çıkardılar gerçi ondan önce de ff7r çıkmıştı her eski oyunlarla bizi gıcıklandırıyorlar.

Ff7 umurunda olmaz ama p3r çok fazla gel gel yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 19 Şubat 2024; 20:56:47 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

donanımı çok güçlü değilmiş, snapdragon 662 civarı dedi biri

O cihazı alınca gamepass veya PSN plus gibi bir abonelikle de güncel oyunları oynayabilsek çok güzel olur, Phil Spencer amca xbox oyun dünyasının Netflix'i olacak diyordu ama Netflix'te film izlemek için her 4-5 yılda bir TV veya bilgisayar yenilemek gerekmiyor.

Ben şimdi P3R oynamak istiyorum gamepass'te ilk günde var ama PC kaldırmaz, şu cihaz evdeki PS55'ten değil de Sony sunuclarından oynatsa canımı yesin, tabi bir de TV çıkışı olacak dock ile buldum da kıllısını arıyorum :)

Oyun çok güzel görünüyor.P3f ile p3p nin mukemmel karışımına ek Persona 5 grafiği eklenmiş ve ortaya güzel birşey çıkmış gibi.Ayrica Persona 2 ve Persona 4 un de remake İ yoldaymış duyurulur .

• ahmet51 kullanıcısına yanıt

Aslında aynı pastırmanın çemenini kazıyıp yeniden çemen sürülmüş hali. Dost Kayaoğlu P5 skini ve menüsü giydirilmiş P3 demişti.

Araya birkaç animeden kesit video koyuyorlar, quick time event ve süslü menü haydi rebirth, remake yapıştır ama tabi öyle güzel anıları ve keyifli dakikaları var ki sende oynamak istiyorsun.

Ben 2019 ilk aylarında bitirmişim 29 saatlik oyun sonrası yeniden başlayınca eski dostlarımla karşılaşmış gibi oldum.

Yalnız answers'ın ilk yarım saatini izledim pek bir anlam veremedim.

Bir de P3 oyununun PC versiyonu direk PSP'ye çıkan versiyonla aynı o da portable yazık yahu PC oyuncularına ben para vermiş olsam kazıklanmış hissederim.

64 mb ram'li 20 senelik cihaz ile 4 gb ram'li i5 aynı şeyi mi oynatıyor belki benim bir hatam vardır.

Ben 2019'da PSP go'da oynamışım o zaman henüz gepatch yok muydu veya ben mi bu şekilde tercih ettim anlamadım ama ufak tefek sorunlarla yüksek çözünürlük destekliyor.

edit yeni oyunda yemek pişirme bahçecilik gibi detaylar var dediler (p4g'de de tohum alıp suluyor meyve sebze yetiştiriyorduk) ama sekanslar bu oyunda konuşma ile geçiştirilmiş

Rubhen925youtube
    Persona 3 Reload Gameplay of Yukari & Makoto sucking at cooking Chicken Saute on PS5 No Commentary #persona3reload #persona3 #p3r #rubhen925 #p3reload #gameplay #gaming #walkthrough #playthrough Persona 3 Reload is a role-playing video game developed and published by Atlus. Dive into the Dark Hour and awaken the depths of your heart. Persona 3 Reload is a captivating reimagining of the genre-defining RPG, reborn for the modern era with cutting-edge graphics and gameplay. Like 👍 Share ✅ Comment 💬 Subscribe 🔴 https://www.youtube.com/channel/UCu22OwNLoiCTfqR4HC76cvA ►Thanks for watching the video! ►Twitter: @raijumc - https://twitter.com/raijumc Persona 3 Reload Trailer, Persona 3 Reload Walkthrough, Persona 3 Reload Full Game, Persona 3 Reload Final Boss, Persona 3 Reload Ending, Persona 3 Reload PS5 Gameplay, Persona 3 Reload No Commentary.
    https://www.youtube.com/watch?v=GfyJukTWv4Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 19 Şubat 2024; 23:12:54 >

iki sistemi de öyle kullanabiliyoruz ama türkiyede aktif değiller.Zaten ps portala en büyük eleştiri o yönde. Maden oyun oynatacak donanımı yok o zaman cloud gaming oynatsaydı.

Benim için okey bir durum çünkü dediğim gibi Persona yi oynamaya 5.oyundan başlamış biri olarak ilkel grafikli olan Persona 3 fes yerine reloadı oynamak daha cazip .Ayrıca dost Kayaoğlu bu oyunun fazlaca depresif tonda olduğunu söylüyor.Persona 5 in de az da olsa yer yer bu tonlarda olduğunu gördüm ama oyun komple bu tondaysa Persona 5den çok farklı bir oyun oynayacak gibiyim.

Sonu çok iç karartıcı, üzücü ve dram dolu Mehmet abi gözlerim doldu demişti.

Senin ilkel grafikli dediğin fes aslında PSP'deki versiyonun daha dolu olanı, PSP'de görsel roman şeklinde yapmışlar Tartarus dışındaki yerleri yani sadece resim var.

P4'ün de remake'i yapılacağını ilk senden duydum.

Birşey dikkatimi çekti bu oyun yani P3R switch'e çıkmasına rağmen ne tanıtım videosunda ne de Wiki sayfasında buna atıf yok aynı Vita'nın son dönemi gibi kimi oyunlar bize de gelmesine rağmen kimsenin haberi olmuyor veya umursamıyordu.

edit oyun Switch'e çıkmamış, bir yerde kutu görmüştüm sanırım P3P oyunuydu o. İlk başta çıkmayacak ama ileride portlamak gibi bir düşüncemiz var demişler.

"Last year, a remake of Persona - Persona 3 Reload - was announced, which will be available on all current platforms except Nintendo Switch. The fact that the game is not available on the Japanese handheld, which already has a bunch of Atlus games, upset many fans, although the developers say that porting the game to Switch is not a priority, although "the idea is there"."

edit 2 oha bu ne lan kuantum PC talep etseydiniz oldu olacak

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system

Processor: Intel Core i7-4790, 3.4 GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics: Nvidia GeForce GTX 650 Ti, 2 GB

DirectX: Version 12

Storage: 30 GB available space

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 19 Şubat 2024; 23:57:43 >

geForce NOW biliyordum da Microsoft'un cloud oyun servisinin gamepass ile beraber çalıştığını bilmiyordum.

Yurt dışında da sadece bazı ülkelerde çalışacağını düşünüyorum sıradan oyunlar çalışır ama shooterlarda oldukça sorunlu olacaktır.

Amazon, google altından kalkamadı cloud işinin, PS'de ps now'u kapamıştı sonra tekrar mı niyetlendi?

şu galiba platform

Xbox Cloud Gaming

Microsoft'un Xbox bulut oyun akışı hizmetinin çalışma başlığıdır. GamePass sistemine bağlıdır. Microsoft, hizmeti Electronic Entertainment Expo 2018’de sundu ve birkaç ay sonra Ekim 2018’de Project xCloud’u resmi olarak ilan etti.

• Vita nin pili bitiyor 2 hafta %100 biraktigimda acilmayacak gibi pil bitmis oluyor eskiden boyle olmuyordu ne oldu vitama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gamepass ultimate varsa xcloud dahili geliyor.psnow devam ediyor ama en üst premium pakette var ve bize yok.Geçen bir aylık alıp gow ascension oynamıştım.

• onurfredy kullanıcısına yanıt

kalibrasyon ve pil sağlığını kaç şarj döngüsü yaptığını gösteren uygulamalar var, aniden böyle bir durum geliştiyse pilin hafızasında bir sorun oluşmuş uygulama ile düzeltilebilir.

Yok eğer yavaş yavaş performans düşüklüğü yaşadıysa pilin ömrü dolmuş demektir.

• Dram sevdiğim bir tarz öyle olması iyi olmuş .

Pspdeki zaten ilkelin ilkeli konumda .Point and click yapmışlar .Ama fes de 2006 da ps2 ye çıkmış nostalji seven biri hariç reload a göre çok eski kaldığı için persona 5 grafiğinde persona 3 oynamak oyunu oynamayan biri için daha cazip.

game rant
    Leaker Teases Yet Another Persona Remake and 3 Other Atlus Games
    https://gamerant.com/persona-1-remake-smt-remaster-netflix-game-atlus-leak

Burdaki haberin yalancısıyım ben de

Persona 3 remeke ps4 ,ps5 ve PC için çıktı

Bendeki Rog ally izlediğim videolara göre 60 FPS de çalıştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 20 Şubat 2024; 0:6:31 >

Merak ettiğim bir şey var, arkadaşımın PS4 cihazında herhangi bir oyun yüklü olsa ben remote play ile Vita'dan oynayabilirim değil mi? Tabi ikimizin de internet bağlantısı sağlam olacak.

Oynanır evet.Kırık cihazlarda bile oynanıyor ama işte l2 r2 sorun.

PSP'deki 1 ve 2. oyunlar her ne kadar Persona adında olsa da onlar dating sim ve çift dünyalı Tartarus kulesine tırmanılan karanlık saatte geçilen ve dolunay olduğunda boss savaşlarının önemli gelişmelerin olduğu oyunlar değil sadece Dungeon Crawler farklı bir oyun türü onlar.

Gerçek Persona oyun karakteri PS2'deki P3 ile başladı, bunlar görsel ve müzikal yönden dolu ve hepsi bir lise öğrencisinin 1 yıl boyunca lisede başından geçen dostluk, sevgili ve çatışmaları konu alan oyunlar.

edit Persona 2 adında iki oyun var PSP'de çünkü P2'yi ikiye bölüp yayınladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 20 Şubat 2024; 0:18:33 >

Ben Vita'yı hep DS4 ile oynuyorum o tuşları gamepad'te map etmek kolay ayrıca %95 PS TV'de oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 19391940194119421943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.