Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1939. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.355
Cevap
166
Favori
1.059.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 40 DVD'lik set yapmıştım sonra baktım DVD ara bul, bulsan da okuma sorunu olabiliyor DVD çaların hepsini diske kaydettim hala da duruyor hatta Vita'yı da aynı şekilde yedekledim.

1TB hem PSP hem Vita kütüphanesine yetmiyor, yalnız bende de birçok oyunun her modu mevcut örneğin sadece Battlefront 2 2-3 GB vardır yıllardır farklı harita, araç ve karakter derken versiyon 8 yaptılar.

Bende 2 PS TV, 2 PSP go var bir PSP bir PS TV sadece ritim oyunlarıyla dolu.

edit 2009 yılında ABD'den dünyaya yayılan Mortgage emlak krizi olmasa PSP çok daha fazla sayıda ve güzel oyun alabilirdi belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Şubat 2024; 22:47:51 >
  • MC3'teki render sorununu Rinn yardımıyla çözmüş, adamlar kıpkırmızı idi önceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Şubat 2024; 23:15:32 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Theflow0 delisi de 14 yaşında iken PSP için kernel nasıl yazdım demiş 28 oldum hala yazıyorum diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu manyak bir şeye benziyor görsel roman ama bir denemek lazım :)

portlamış yükleniyor şu anda

When they Cry (Higurashi no Naku Koro ni)

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 12 Şubat 2024; 19:40:58 >

tam anlatamamisim sanirim hocam ben yakuza serisini cok seviyorum ve acik dunyasini da gayet begeniyorum  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

ornek olarak yakuza, ac ya da mafia serisini almalari lazim anlaminda yazmistim ama yanlis anlasilmisim sanirim.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Sadece meraktan soruyorum, PSP'deki Kurohyou 2 oyununu oynadınız mı? Aslında teker teker herkese sorasım var ama sınıf yoklaması gibi olur bir de siz çok seviyorum demenizden sordum.

İngilizce çevirisini sevenleri yaptı

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

oynamadim henuz ama biliyorum pspde yuklu su an  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!  firsat bulabilsem baslayacagim oynamaya. genel yakuza serisini ichiban'in oldugu oyun ve ondan sonrasini oynamadim. onun disinda dead souls ve kenzan dahil oynadim hepsini judgment gibi spinofflar dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 12 Şubat 2024; 21:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu oyun zaten Yakuza serisinden ayrı karakter ve senaryoya sahip ama Kurohyou 1'in de devamı.

Aynı motor, oynanış tarzı ve Kabukicho'da geçiyor, mini oyunlar ve yan görevlerle PSP'deki GTA'lar bile eline su dökemez.

Bunun 1.si de varmış .Onun da çevirisi yapıldıysa ilkinden baslamak kaydıyla oynanabilir.Benim PSP pert olduğundan ve PS Vita yazılım yuklenmediginden rog ally de deneyebilirim

• ahmet51 kullanıcısına yanıt

Birinci oyun da çevirisi yapıldı hatta ikincisinden çok önce sanırım pandeminin ilk yılında bitirmiştim.

İkinci oyunun başında ilk oyunu anlatan film kıvamında bir video var.

Birinci oyun sadece kabukicho'da geçiyor tek harita ikinci oyunda taksi ile bir başka mekana gidiş de var. İki oyunun da boss savaşları efsane.

• Microsoft açıklaması 15 Şubat Türkiye saati ile 23'te olacakmış.

Çevirileri paylaşırsaniz deneyelim hocam  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

• buraoca2 kullanıcısına yanıt

Her türlü çevirili oyun için adres cdromance sitesi orada arama çubuğuna kurohyou yazın çıkar ben tüm oyunları oradan alıyorum.

2023'te çevirilip oynadığım suikoden oyununu da tavsiye ederim.

• evet ilk bir kac bolumu oynamistim da devam etmedim sonrasinda.

gtalari tum oyunlari dahil yakuzayla kiyaslamam ben zaten, yakuzanin hikaye anlatimi karakterleri daha gercekci ve ciddi hissettiriyor oyunda o kadar sacma yan gorevler olmasina ragmen  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

gta 3 ve 4 haricinde parodi gibi geliyor bana sevemiyorum ondan hikayelerini. keske rdr gibi ciddi yapilmis bir oyun cikartsalar ama 6 da gene parodi gibi olacak gorunuyor.

yakuza disinda bu tur oyunlari seviyorsaniz kenka bancho serisi var ama hic cevirilmis mi bilmiyorum. pspde sadece bir tane ingilizce oyunu vardi kalani japonca hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 13 Şubat 2024; 19:5:32 >

Kenko Bancho'yu biliyorum PSP'deki bir oyun resmi İngilizce onu bitirdim ama 2 veya 3 tane Japonca var ve çevirilmedi Kurohyou'yu çeviren grubun eli üstünde, oyunun çok seveni var çevrilir sanıyorum.

O kadar PSP oyunu oynadım .Bu denemediğim PSP oyunlari arasında.Her iki oyunda cevirildiyse denemeye değer.Yalniz Yakuza serisini hiç oynamadim,umarım bunu oynarken seriyle alakali spoiler yemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 13 Şubat 2024; 19:49:37 >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

Önceki mesajda yazdım ya dostum PSP'deki Kurohyou oyunun senaryosunun, karakterlerinin Yakuza serisi ile hiçbir bağlantısı yok.

Sadece oyunun motoru ve geçtiği semt aynı.

İyi o zaman deneyelim bakalım

Peki hocam sağolun, söylediğiniz iyi oldu  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

• Baya güzel oyunlar var. Başladığınız oyunu bitirdiğiniz sürece harika oyunlarla karşılaşmanız çok kolay olacaktır. Vita'nın inanılmaz geniş bir kütüphanesi var.

• 
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.