Açık mı değil mi ben de tam olarak bilmiyorum pek de umursamıyorum çünkü PKGJ var oradan eskiden indirip tüm oyunlarıın yedeğini almıştım, PKGJ'den artık DLC inemiyor sanırım. Çok eskiden 2017'de indirip oynamadan yedeğini aldığım oyunlar cihaz MAİ tipi backupları oynattığı dönemden dolayısıyla onlar patch ihtiyacı duyduğundan yeniden indirmek zorunda kalıyorum bazen. Bilgisayarına NPS browser kurarsan oyunlarıı cihazından PKGJ ile yüklemek yerine PC ile yükler kablo ile aktarabilirsin indirme hızı PC ile daha yüksek ayrıca pil harcamamış olursun. |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1938. sayfa)
-
-
İlk etapta oynamak istediğim oyunların orijinal halleri lazım, legal bir şekilde istediğim bir kaç oyunun kupalarını filan alıp hevesimi tam aldıktan sonra her türlü yazılımı kırarım zaten. Asıl amacım RetroArch ile eski oyunları oynamak, ama ilk başta legal takılacağım için bulabildiğim kadar orjinal oyun bulmaya çalışacağım ve vita yazılımını kırmayacağım.
O yüzden market çalışıp çalışmadığını merak ediyorum.
-
Dostum korsan indirdiğin oyunun da kupasını alıp hatta PSN suncusuna gönül rahatlığı ile aktarabilirsin, ortamdaki en yetkili abi benim ban riski falan yok
Sd2vita adaptör kullanmayacak mısın ilk başta kırmayacağım dediğine göre? Orjinal kartların kapasitesi çok kısıtlı 64 gb hem çok pahalı hem de kısa sürede bozuluyor, en güzeli en baştan sd2vita adaptörü ile kütüphaneni sdcarda kurman.
-
Hocam kütüphanem büyüdü ve 5 yıllık deluxe üyeliği var, o yüzden tırsıyorum ister istemez risk düşük biliyorum ama tırsıyorum :D Ama tabi ki zamanı gelince kıracağım, sistem ps3 ile aynı gibi yabancı değilim kırma işlerine :)
-
Bu yorumdan sonra lego hobbiti oynama listeme ekledim resident evil 4 bitince bakıcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şahsen xboxtan bi el konsolu görmeyi isterim çünkü bu işe hiç girmediler ps nintendo Xbox sega atari ne varsa girsin şu el konsolu işine cok seviyorum mobil olayı
Katılmıyorum hocam açık dünya oyunlar bence daha cok parasının hakkını veriyor daha güzel oyun oluyorlar oynadığım assassins creedlerde oynanış süremin 8/7 si açık dünyada dolaşmak oluyor parisi özlüyorum unity indiriyorum mısırı merak ediyorum orginsi indiriyorum bide ubisoft bu işi güzel yapıyor bence sektördeki en iyi açık dünya tasarlayan firma Prince of persia emülatörden oynanabilir ben sands of time a başladım ve ac nin üstüne pek sarmıyor açıkçası yeni assasins creed mobil oyununu merakla bekliyorum
Arkadaşlar bu arada Vita için Türkçe yaması olan başka oyunlar varmı ? Ben bi borderlands 2 bide max payne bulabildim başka bildiğiniz varmı
2015'e kadar yani Vita'nın en parlak döneminde yapıldığını hatırlıyorum ama bir elin parmağını geçmez PS Vita Türkiye diye bir forum vardı hâlâ açık mı bilmiyorum varsa oradadır.
Borderlands Türkçe dosyası PC sürümünden çekilmiş olabilir.
Edit telefondan bir göz attım forum sanırım kapanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Şubat 2024; 4:1:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık dünya oyunları daha dolu ve her zaman başlamadan önce daha çok ilgini çekebilecek farklı materyaller olabileceğini biliyorsun ama PSP'ye kaç NFS çıktı belki 6 tane ama carbon ile örneğin bu yarış oyununa açık dünya sistemini soktular ve sonraki oyunlar donanım canavarına dönüştü.
Nintendo'da açık dünya oyun yapıyor 6 yıllık cihaza ama öyle bir yapıyor ki ne açık dünyadan taviz veriyor ne hikayeden. PSP son dönemlerinde aynı isimli oyun ev konsoluna farklı versiyon mobile farklı versiyon çıkmaya başlamıştı.
Daha gerçekçi ve büyük açık dünya deneyimi yaşama uğruna 10 oyun alabilecek iken 1 oyun alıp sonra donanım kaldırmıyor masalı dinliyoruz yapımcılardan.
Ah be üzüldüm bu duruma :(
Xbox one ve switch sağolsun donanım muhabbeti artık gram inandırıcı gelmiyor yapmasını bilen çok çok güzel optimize oyunlar yapıyor vita oyunlarına daha tam dalamadım switch oyunları şuan daha cok ilgimi çektiği icin onun hakkında yorum yapmıycam ama bi yandan gow a bakıyorum sözde "açık dünya" ama dümdüz koridor öbür yandan the division'a bakıyorum adamlar manhattını iç binalara kadar modellemiş özelikkle the division 2'nin 3 tane iç mekanı komple gow 2018in haritasından büyüktür 😂 ben gow 2018 ve ragnaroku hiç sevmedim gerçi objektifliğimden de tam emin değilim
The division 2 nin grafikleri last of us part 2 ile yarışır bu arada hatta dinamik ışıklandırma falan da var assassins creed ve far cryda harita olarak kocaman oyunlar ki ben bunları fat kasa xbox one da oynadım günümüz için patatesten hallice donanım var onda keza ps vita da donanım olarak iPhone 5 ve general mobile discovery ile aynı nintendo switch hangi telefona denk düşürüyor bilmiyorum ama üstteki yazdığım telefonların direkt gpu'su ps vitanınki ile 1e1 aynı denk bile değil direkt aynısı var
Psp tarafında da katılmıyorum hocam midnight club 3 örneğini vericem oyun hem 3 tane açık dünya sunuyor hemde grafikleri psp ye çıkmış tüm nfs lerden daha güzel ki rockstar sevmediğim bi şirket ona rağmen hakkını vermişler
Donanım canavarı olma muhabbeti geliştiriciye bakıyor daha cok
Ps Vita'da açık dünya oyun varmi bu arada ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 11 Şubat 2024; 5:30:52 >
Pspdeki GTA serileri var oynanabilen onun harici PS Vita oyun konusunda o kadar kabız bir cihaz ki açık dunya oyunu var mı bilinmiyor bile.
Assassins Creed Liberation, Borderlands 2, Need for Speed Most Wanted birkaç tane daha olabilir
Portlanmış GTA SA, Backstab
-
Vita RPG ve JRPG yönünden zengin bir kütüphaneye sahip
-
Pazartesi ne yapacaktı hocam Microsoft kanadı?
Xbox oyunlarının hangilerinin veya kötü senaryoda tamamının Playstation platformunda da olacağının, belki bundan sonra xbox adı ile bir ev konsolu bir daha olmayacağının duyurusunu yapacak, yine belki aynı duyuruda ileride bir el konsolu yapılacağını söyleyebilirler.
Ama söylentiler öyle zarar verdi ki xbox topluluğundan birçok sosyal medya etkileşimcisi, xbox severi şimdiden donanımlarını Gamestop'da satıp fişlerini paylaştılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Şubat 2024; 16:22:50 > -
Anladım hocam, yarın belli olacak yani bu durum. Ülkemizde series s ucuza gamepass ile oyun oynama konsoluydu, bizim icin pek önemli değil o yüzden. Adam akıllı konsol oyunu çıkartmadilar zaten yeni nesil de.
-
Ne gamepass ne, PSN plus Hatsune Miku beni mutlu etmeye yeter dilerse tek bir oyun çıkarmasınlar hiçbir yere, ben aradığımı buldum :D
-
Keşke pspdeki gibi her türden oyunu cikarabilselerdi.Zamaninda hatırlıyorum bende 50 tane DVD vardı hepsinin içinde 10 15 psp oyunu yüklüydü bunları PC araciligiyla pspye yükleyip oyun keyfi yaşıyordum.Ps Vita portlar araciligiyla zar zor ayakta kaldi.Sony PS vitanin potansiyelini hiç etti.Aha şimdi goruyoz portal diye bişey çıkarmış akıllara zarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 12 Şubat 2024; 13:25:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X