Trilogy de çıktı definitive editionlar |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1953. sayfa)
-
-
PS Vitamı pcye bağladım, bu bilgisayar ardından PS Vita klasörüne girdim ama bu klasör boş diyor. Yani cihazda, sd2vita kartta yüklü olan her şeyi Vitashell'de rahatlıkla görsem bile pcde görünmüyor.
Acaba cihazı kapatıp sd2vita kartını çıkarıp pcye bağlasam, işim bitince cihaza geri taksam cihaz yine sıkıntısız çalışır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 1 Mayıs 2024; 22:11:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmaz ama gerek yok Vita'yı bilgisayara bağladığında vitashell'i açıp USB bağlantısını aktif etmelisin ve bu bağlantıyı kapamadan USB fişini çekme sd kartta sıkıntı oluşur checkdsk yapmak gerekebilir.
Hocam siz GTA konusuunda yetkili bir abiye benziyorsunuz. Android'ten portlamaya çalıştıkları Liberty city ile PSP versiyonunun arasında ne fark var, PSP'dekinin PSP çözünürlüğünde olması dışında?
Gerçi o da geptach ile yükseltiliyor tabi ama kare düşmesi oluyor.
-
Yok hocam nerde 😁
Ama içerik farkı olacağını sanmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgisayarda gizli klasörleri gösteri açın hocam
Ancak ona rağmen bende app klasörü görünmüyor. Onu da mesela çıkarılabilirDiskE/app yazarak o klasöre girebiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 3 Mayıs 2024; 23:33:37 >
githubGitHub - gl00mm/Blasphemous_PSVITA: Patcher in order to make Steam version of Blasphemous playable on PS VITAhttps://github.com/gl00mm/Blasphemous_PSVITA
Bu harika işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 4 Mayıs 2024; 14:28:5 >
Yakında Bloodborne da portlanacak PS Vita'ya hele bir de 60 FPS çalışırsa tadından yenmez
-
Salt and sanctuary'i andırıyor, o oyun da çok güzel ama hem bug dolu hem de oldukça zor.
Ben PSP Digimon oynamaya başladım baya sardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Mayıs 2024; 21:48:20 >
Bunun sanatsal yönü daha kuvvetli ve ağır bir dili var.Türkçe yamasız oynanmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 4 Mayıs 2024; 22:18:19 > -
Biraz izledim de hevesim kaçtı Darkest Dungeon da karanlık atmosferi olan bir oyun forgotten sands de bunun gibi size scroll ikisine bayılıyorum onlarca saat oynadım ama zırt pırt ölünen ve sürekli gerilim olan oyunlardan gına geldi.
Atmosferde çiçek böcek kelebek veya kızlar olmalı.
Bugün masaüstü bilgisayardan Vita'ya Streaming denedim. Çok tatminkâr oldu. Evin Wi Fi'si ile değil de telefondan açtığım hotspot ile yaptım. Bilgisayar ekranına bakarak oynadığımda sanki gamepad kullanıyormuşum gibiydi, cihaz ekranına bakarken de oyunu sanki cihazda oynuyormuşum gibiydi. Görüntü kalitesi desen o biçim.
Geniş vakitte diğer odalardan deneme yapacağım. Olursa harika olur. Resmen Steam Deck almak gibi olacak. Bu Vita harika bir cihaz ya.
-
Çıkış yaptı mı hocam ?
-
Gecikme-lag yok mu?
-
Oynadığım oyun ağır kanlı bir oyundu ama yakın mesafede hiç bir şey hissetmedim desem yeridir. Tabii FPS oyun olsa o daha çok sorun olabilir.
Yakın zamanda 1-2 oda değiştirip deneyeceğim.
-
Alpha çıktı reddit'te vpk var.
Edit umarım bu sene yüklenir de oynarım, 2-3 saattir yükleniyor. Zaten çok buglı ve oyun başladığındaki yüklenme ekranları çok uzunmuş hepten hevesim kaçtı ama %45'teyim.
Edit 2 %45 3 saatte ulaşan ilerleme sonrasını 3 dakikada yükledi.
Edit 3 yanlışsam düzeltin bu Vita'ya port edilmiş en güncel oyun değil mi, sanırım 2019 çıkışlı idi.
Edit 4 ilk bossu kestim oynamam diyenden korkacaksın 😂 neyse yeter bu kadar film izleyeceğim. Oyun İspanyolca ayarlara baktım bir satır İngilizce diyor diğeri İspanyolca ama İngilizceye değişmiyor.
Oyunun son versiyonu ve tüm dlc'ler içindeymiş. Portu yapan gl00mm nick'li şahısın GitHub üyelik tarihi 3 Mayıs 2024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 5 Mayıs 2024; 23:37:40 >
paylaşmışlar evet
githubRelease Blasphemous_PSVITA-alpha.1 · gl00mm/Blasphemous_PSVITAhttps://github.com/gl00mm/Blasphemous_PSVITA/releases/tag/Blasphemous_PSVITA-alpha.1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 6 Mayıs 2024; 0:34:5 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X