@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1976. sayfa)

-
-
Çalışsın, hatta daha çok çalışsın. Kırbaç vurasım var, o kadar keyif alıyorum.
Rinne4Funyoutube
2025 02 20 21 25 341https://www.youtube.com/watch?si=uQSNb8mQXL6ym_7I&v=oAXylNvlGrg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 20 Şubat 2025; 23:42:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooo bunu görmemiştim
Şu oyunların vitaya gelmesi çok önemli çünkü neredeyse çoğu yeni Android telefonlarda çalışmıyor. Windowsa kızıyoruz ama tee ebesinin nikahındaki oyunları bile açabiliyorsun, androidin geriye uyumluluğu yok gibi.
Pes 2012 android 14te çalışmıyor ya eski bir telefon alacağım ya da sonsuza kadar bye bye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 20 Şubat 2025; 23:47:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay canına bu oyunlarda geriye uyumluluk olmadığını bilmiyordum, çok şaşırdım.
Masaüstü bilgisayara almak fikrinden de gitgide uzaklaşıyorum, Windows'un gitgide bozması sebebiyle.
Şimdilik elimdeki ThinkPad'i kullanayım belki ilk kez bir Mac alabilirim. Oyun için bana Vita yetiyor da artıyor, 32 GB DDR5 RAM ve 5k serisi ekran kartlı sistem olsa yine Vita oynarım 😆
Poltergeist ile bir eğleniyorum ki tarifi yok, bir gün uğraştığım levelı geçince oynayasım geliyor.
Mesut çevik'in son videosundaki tüm meseleleri ben de yaşıyorum neye tıklasam Edge açmaya çalışıyor, sürekli Office satmaya çalışıyor, bitmek bilmez biri güncelleme trafiği var. Gitgide daha bozuyor Microsoft Windows'u.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 21 Şubat 2025; 0:14:16 >
Az olsun öz olsun. Dizmişim hepsini ama açıp oynamıyorum.
-
Android’in geriye uyumlu olmadığını ben de bilmiyordum. Çok kötü olmuş. Acaba hangilerinden itibaren uyumluluk gitti? iOS’ta da öyle mi acaba? Geriye uyumluluk yapılmadığı anda millet büyük tepki göstermeli. Yoksa eldekileri de kaybederiz. Hakkımızı aramak gerekiyor. Elden kaçınca çaresi yok. Sıcağı sıcağına tepki vermek gerekli.
Yanlış bilgi vermeyeyim. Var ama çoğu çalışmıyor. Rinn mesela armv6 v7 portlarım diyor onların çoğu eski oyunlar.
Android için PS3 emülatör çıktı ama haysiyetsiz rpcs3 ekibi adama telif attı github sayfası kaldırıldı. Bir tane Çinli çocuk saltanatlarını yıkacak diye korktular. Neymiş kaynak kodumuzu çalmış. Kendileri de ısrarla android için emülatör yapmayacağız diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 21 Şubat 2025; 0:41:29 >
Katılıyorum. Serbestliği destekliyorum. Emulatör olayları olmasaydı retro oyunların hiçbirini oynayamazdık. Geriye uyumluluk veya emulatör olmadığı taktirde NES, SNES, PS1, PS2, PS3, DS, 3DS, PSP, Mega Drive, Arcade, Game Boy vs… oyunlarının hiçbirini oynayamazdık. Serbestlik ve rekabet her türlü bize yarıyor. Ayrıca sırf bu yüzden geriye uyumluluğu zorunluluk olarak daima talep etmeliyiz. Diyelim ki PS6 mı çıkacak? PS1-2-3-4-5, PSP, VITA bütün hepsini hem fiziksel hem de dijital olarak geriye uyumlu olarak desteklemeli. Eskiden SNES’te, Nintendo, 64, Mega Drive gibi konsollara aparat, eklenti takılarak fiziksel olarak geriye uyumlu olarak çıkmıştı. İsteseler PS6’yı da aparat veya eklenti takarak fiziksel geriye uyumlu yaparlar. Eklentiye, aparata PSP UMD diskleri takarsın çalışır, VITA kartuşları takarsın çalışır. İstesen yaparsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Şubat 2025; 1:0:9 >
Aynen. Şu kadar güçlü bu kadar güçlü diyor ama oyun yok, olanı da desteklemiyor
oyyy şu portlar efsane görünüyor. Tekrar vita almak için ilanlara bakmaya gideyim ben :)
-
Çok PS1 oyunu eboot formatına dönüştürdüm, herhalde artık pek ihtiyacım olmaz ama bu uygulama şahane imiş. Oyunun resmi, müziği vs otomatikman bulup indiriyor.
reddit
From the VitaPiracy community on Reddit: Why didn't anyone tell me about this wonder? POP-FE! (psx to eboot isos converter)https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1iuddfa/why_didnt_anyone_tell_me_about_this_wonder_popfe -
Haftasonu FF X-2'yi bitirmeye çalışacağım.
Yer açılsın yeni gelecek portlara.
edit 1 saat oynadım baya güzelmiş ama 200 saat gameplay varmış bitmez haftasonu. 6 saat 20 dakika full gameplay videosu var gamefaq neden 200 saat demiş anlamadım X-X2 birlikte bile olsa 200 saat çok uzun zaman.
eski Android oyunlarını oynayabilmek için şöyle bir yöntem mevcutmuş, geliştirici ayarlarında bir şeyler açıp google play'den sanal makinesini indirip kuruyorsun ama zahmetli tabi.
reddit
From the AndroidGaming community on Reddit: How to play old games on newer android 14https://www.reddit.com/r/AndroidGaming/comments/1bh2efy/how_to_play_old_games_on_newer_android_14
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 21 Şubat 2025; 22:28:40 > -
X8 sandbox diye bir sanal android uygulaması vardı, iyi de çalışıyordu. Şimdi güncelleme almıyor ve android 14 desteklemiyor. Dedikleri uygulamayı kurdum olmadı vphoneOs kurdum olmadı. Pes 2012 çalışmadı ikisinde de
2 saat daha oynadım neden şimdiye kadar böylesine güzel atmosferli bir oyunu bitirmedim bilmiyorum.
PSP/Vita oyunları PS5'e portlanıyor diye garibime gidiyordu, GBA oyunu portlanıyormuş PS4 ve 5'e Ninja Five O isminde bir oyun, sektör kafayı yiyor.
Balatro portu üstünde çalışan çocuk 4 gün önce ilk sürümü çok yakında paylaşacağım diye yazmış, umarım şaka değildir.
Patnos'un yaptığı portu gördünüz mü, Unsighted oyunu geliyor?
reddit
From the VitaPiracy community on Reddit: Unsighted - Soon on vitahttps://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1itjfxk/unsighted_soon_on_vita
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Şubat 2025; 1:37:21 >
Ninja five 0 baktım da saçma sapan zor oyunlardan biri gibi. Harbiden 2025 ninja yılı olacak.
Final fantasy serisine bir türlü giremedim, switchte crisis core ff7 reunion oynasam diyorum sonra ps4te ff7 remake mi oynasam derken ikisini de oynayamadım.
Balatro hayırlı olsun da kart oyunu hiç sevmem hele poker iskambil nefret ederim, çok fazla abartıldı yılın en iyi oyunu diyenler vardı ciddi ciddi.
Unsighted switch listemdeydi ama başlamak nasip olmadı. Aslında pixel art oyunların vitada çalışacağını görüyoruz bu portlarla. Bir de bunun Sony tarafından desteklediğini ve gerçek oyun stüdyoları tarafından yapıldığını düşünün.
Ciddi ciddi yılın en iyi oyunu demelerinin sebebi yılın en iyi oyunu seçilmesi hatta üstüne bir de en iyi direktör ödülünü de alması olabilir :)
"It received multiple nominations at The Game Awards 2024—including for Game of the Year and Best Game Direction—winning for Best Independent Game, Best Debut Indie Game and Best Mobile Game. It also received multiple nominations at the 28th Annual D.I.C.E."
-
Dövüşlerde kan gövdeyi götürüyor Luna o sırada dans ediyor acaba sadece bana mı garip geliyor diyordum değilmiş. Manyak manyak işler.
CoxClipsyoutube
WHY do people like Final Fantasy X?https://www.youtube.com/shorts/syTiRpDUOxs?si=45BAngqQ4uPDkSex
blasphemous oyununa güncelleme geldi vitadbden kurdum ama ne değişti bilmiyorum. OC yapmak istediğim için oyun bende kasıyor.
Zealous Chuck unsighted erken erişim almış videosunu yayınladı güzel görünüyor. Aynı bu tarz children of morta oyunu var, patnosD discord kanalında istek kısmında var ama ne derece port yapılır belli değil.
-
Spiderman portunun dosyalarını atabilecek var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X