Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1972. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.458
Cevap
165
Favori
1.061.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

yok micro sd veya orj. kart boyutu toplamda

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam vitandaki yazmışsın, başım ağrıyor düzgün okuyamadım. 128 GB kart takılı. Switche 256 alınca onu vitaya taktım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Her ne kadar bir kerede ancak bir oyun oynayabilirsin onu oynarken diğerleri orada boş bekliyor diye kendimi avutsam da ne kartta yüklü değilse onu oynamak çekiyor canım  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

• Çocuklar gibi şenim Vita kütüphanesinin hepsini bildiğimi sanıyordum yanılmışım, psp'de en sevdiğim oyunlardan biri final fantasy dissidia tam o tarz havada uçarak düşmanları patakladığım 3D bir oyun J-stars victory vs'yi buldum.

Resmen define bulmak gibi birşey oldu benim için

Hikaye modunun menüsü çok güzel gemi kullanıyorsun öteki gemilerle çarpıştığında dövüş başlıyor

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 28 Ocak 2025; 21:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!İlker Beşeryoutube
    Merhaba genç! Bu videoda, 2025 yılında hala neden PlayStation Vita almanız gerektiğini detaylarıyla anlatıyorum. Peki, Vita'yı hala eşsiz yapan şeyler neler? İşte bu videoda sizi bekleyen konular: 🔥 Neden PlayStation Vita? Gelişmiş Amiga emülatörü desteği ile adeta nostalji yolculuğu. Amiga'nın efsanevi oyunlarını bu cihazda oynarken hayran kalacaksınız! Max Payne, Bully, Red Alert ve Simpsons: Hit & Run gibi port edilmiş efsane oyunların inanılmaz performansı. Vita'nın OLED ve LCD modellerini karşılaştırarak hangi modelin size uygun olduğunu keşfedin. 🕹️ Hangi Oyunlar ve Emülatörler? RetroArch ve çok daha fazlasıyla, konsolu tam bir emülatör cennetine dönüştürebilirsiniz. GBA, SNES, ve SCUMM gibi emülatörlerle retro oyunlardan vazgeçemeyeceksiniz. Duck Hunt, Rick Dangerous ve Ghosts 'n Goblins gibi klasiklerden modern oyunlara kadar geniş bir oyun yelpazesi. 💡 Fiyatlar ve Deneyimler 2025 yılında piyasadaki Vita fiyatlarını etkileyen unsurlar. Hangi özelliklere dikkat ederek en iyi seçimi yapabilirsiniz? Yılların Vita kullanıcısı olarak bu konuda kazandığım tecrübeler ve cihazı maksimum verimle nasıl kullanabileceğinizin tüyoları. Bu video hem oyun tutkunları hem de teknoloji meraklıları için dolu dolu bir rehber olacak. İyi seyirler! 🎥✨ 👉 Abone olmayı ve favori bölümünüzü yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın! 😊 Eğer bu tür içerikleri seviyorsanız, kanalıma abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın. Hadi, birlikte bu nostaljik maceraya dalalım! “Favori kısmınız hangisi?” 00:01:00 - 07:57:29 Giriş 13:00 God of War (GOW) 14:37 RetroArch 16:00 The Punisher 17:15 PKGJ anlatımı 23:53 Max Payne 28:19 Consolpedia 3D 31:55 Amiga: Rick Dangerous 39:34 Prince of Persia 42:00 Duck Hunt 43:15 Game Boy Advance: Ghosts 'n Goblins 44:27 SCUMM: The Curse of Monkey Island 46:21 Super Nintendo: Sunset Riders 48:43 Cuphead 53:39 VitaShell 56:21 Autoplugin II 01:00:55 Call of Duty: Black Ops 01:02:56 DOOM 01:07:59 Dune II 01:09:15 Command & Conquer: Red Alert 01:12:10 Half-Life / Counter-Strike 01:16:39 Duke Nukem 3D: Megaton Edition 01:21:37 The Simpsons: Hit & Run 01:25:00 Return to Castle Wolfenstein 01:33:00 Killzone 01:38:02 Samurai Shodown V Special 01:41:40 Prehistorik 2 01:45:39 OLED - LCD karşılaştırması Videoda geçen uygulamaların bulunduğu link: https://www.rinnegatamante.eu/vitadb/#/ 👉 Instagram'dan ve buradan takipte kal! https://www.instagram.com/ayaktakimi/ #PlayStationVita #RetroOyun #Emülatör #Amiga #OLEDvsLCD #RetroArch #psvita #psvitagameplay #psvitaemulator #psvitagames #retrogaming #retrogames Hızlıca bana ulaşmak için: https://linktr.ee/ilkerbeser 📺 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCvKqaq0d4PC21Jqlcno_XkQ/join
    https://www.youtube.com/watch?v=54Z_yiieUgQ
  • yıllardır vita çekmecede boş duruyor öyle. konuyu görünce meğersem neler yapılabiliyormuş dedim fakat emülatör vs işinden hiç anlamam nereden başlamam gerekiyor rehber tarzı birşey var mıdır ?

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Türkçe kaynak şu an aklıma gelmiyor ama radio-vita İspanyol kanalı var , vsm gammer var bir de Dr brute gayet anlaşılır videolar çekiyor.

• yeni Sony el konsolu duyurulmadan/çıkmadan ne kadar çok port koparabilirsek geliştiricilerden o kadar kar ama Doom RPG veya şu basit telefon oyunları hiç kesmiyor.

Backstab kalitesini gördükten sonra ötekiler çok yavan. Gameloft'un ne güzel portlanabilecek oyunları var oysa.

• PS4 slim mi PS4 Pro mu sizce PS Vita ile de kullanacağım farkeder mi sizce 🤔❔

• Kardeşim vitaya cfw yüklemiş fakat orjinal vita hafıza kartı var içinde ve 4 gb. sd2vita adaptörü alsam tekrar cfw mi yapmam gerekir yoksa bu kartı olduğu gibi kopyalayabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    4k kullanırım derseniz aradaki fiyat farkına değer gibi

Orjinal indirdiğiniz oyunları sd2vita'ya aktaramazsınız fakat neden tekrar cfw vs ile uğraşıyorsunuz? Nasılsa o oyunları kolayca korsan dükkandan indirebilirsiniz.

Orjinal karta format atın savelerin yedeğini dilersen al sonra hem orjinal hem de sd2vita'yı beraber kullan ben orjinal kartta PSP oyunlarını sd2vita'da vita oyunlarını tutuyorum.

hocam selam, konu hakkında hiç bir bilgim olmadığından dolayı yeni kart alınca yeniden mi cfw ile yüklemem gerekir diye düşündüm. şuan orjinal kartta benim için önemli olan bir dosya bulunmuyor tüm oyunlara baştan başlayabilirim. sd2vita istanbuldan temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz ? bir de sd2vitayı vitaya taktıktan sonra direkt kullanabilir miyim bir işlem yapmama gerek yok mu ?

Sd2vita Doğu Bank, Kadıköy, Bakırköy'de malum yerlerde bir ihtimal Beşiktaş Çarşı'da olur.

Sd2vita takınca çalışmaz onun eklentisi var kurulması lazım. Sd2vita adaptörleri arasında bir fark yok siz sormadan veya bir satıcı uydurmadan söyleyim ilk çıkan seri vitanın kart yuvasının yay mekanizmasını kullanmıyor cımbız ile çekiliyordu artık piyasada kalmamıştır onlardan.

Orijinal Vita kartını uma0 sd2vita'yı ux0 olarak ayarlayabilirsin ikisi bir arada çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 31 Ocak 2025; 12:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam destekleriniz için çok teşekkür ederim. aparatı aldığımda tekrar sizi rahatsız edebilir miyim takıldığım bir yer olursa.

elbette karpuz bile keseriz ama henüz turfanda bile yok

• Tamamen oynanabilir durumdaymış.

Next Gen motorla Vice City

Vita da?

• onurfredy kullanıcısına yanıt

şimdilik PC'de ama bakarsın portlama olur çünkü PS2 kaplamaları kullanılmış fakat motor farklı yani ışıklandırma yansıma ve neon renkler işin püf noktası diyorlar.

el konsolunda bu Alpha sürümü oynayanlar var şu Çin malı Windows tabanlı cihazlarda

• Grubu görünce favorimin en tepesinde yine yazmadan edemedim. Keşke şu vitaya sadece FIFA serisi çıkmaya devam etseydi. Ben online fifa oynamaktan çok zevk alıyordum o eski zamanlarda fifadan çok atabildi.

• 
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.