Şimdi Ara

Ps Vita Homebrew Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
40
Favori
44.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fl0w 6-8 hafta içerisinde 3.69 ve 3.70 icin jbyi yayınlayacagini acikladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Slm yazıda psp demo oyun falan diyor benim kafam karıştı bilgilendirirsen sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amonephis kullanıcısına yanıt
    Açıkcası tum makaleyi okumadim ama bolge bolge demo belirtmis. Bölgeye uygun demoyu indirip bekleyin diyor.

Edit: Arkadaşlar vitami sattigimdan beri rehberle pek ilgilenemiyorum ve rehber biraz eskimis görünüyor.

https://vita.hacks.guide/

Ben rehberi buradan türkçelestirmistim. Eger takıldığınız yer olursa buraya göz atmayi unutmayın. Eger derleyip toplayacak biri olursa konuyu editleyebilirim. Ben denemediğim şeyleri yazmak istemiyorum çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinodinson -- 31 Mart 2019; 0:1:52 >
    Bilgilendirme için sağol kardeşim iyi geceler

• 3.69da çok takıldılar. Hala bekliyoruz

• Ps vita da 3.67 sürümde hack için hesabı cihazda açamıyorum güncelle uyarısı sorunu nasıl geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Ps vita da 3.67 sürümde hack için hesabı cihazda açamıyorum güncelle uyarısı sorunu nasıl geçerim
    Dns ilk satıra şunu yaz
    212.47.229.76 güncelleme sorar ama hata verip yapmaz, eğer güncelleme ekranına gelirse iptal et ve

Şu linkteki program ile update block yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rehberi son bir kez guncellemem mi ister misiniz arkadaslar? Downgrade (surum dusurme) ve birkac yeni plugin gelmis gordugum kadariyla. Isterseniz bir aksam elden gecirebilirim.
    Ben isterim 😁

İyi olur hocam son demeyelim belki 3.70 içinde gerekir

Çok iyi olur hocam şimdiden teşekkürler 🙏

• Vita cfw konusunda takılan, yardım isteyen varsa yazın, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

• pekala arkadaslar madem istiyorsunuz, en kisa zamanda elden gececek. ayrica konuya katkida bulunan tum uyelre tesekkur ederim, fl0w bile exploitini acik kaynak yayinladi... donanim haber forumuna da bu yakisirdi.
  • Merhabalar,

vita yı geçen hafta aldım 3,68 versiyonu ile birlikte, sayfadaki tüm yazılanları okudum

1.pkgj den oyun indiremiyorum versiyon hatası veriyor nonp dosyasını eklediğim halde sıkıntıyı aşamadım
    2.oyun indirebileceğim siteler varmı

yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa D6

Merhabalar,

vita yı geçen hafta aldım 3,68 versiyonu ile birlikte, sayfadaki tüm yazılanları okudum

1.pkgj den oyun indiremiyorum versiyon hatası veriyor nonp dosyasını eklediğim halde sıkıntıyı aşamadım
    2.oyun indirebileceğim siteler varmı

yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim
    Versiyon olarak 3.68de kalman gerekmez, 3.65 downgrade yapıp enso kurup coldboot hack kullanabilirsin
    Plugin olarak nonpdrm kurduysan düzgün çalışması lazım pkgj uygulamasının. Eğer sorununu çözemediysen pm at sana tel no vereyim whatsappden yardım ederim çözeriz problemini

• Arkadaşlar Adrenalin pbp 6.61 dosya hatası veriyor sorun ne olabilir uygulamayı sildim tekrar kurdum ancak olmadı

• aytug25 kullanıcısına yanıt
    hocam ilgine çok teşekkür ederim, söylemiş olduğun downgrade işlemini haftasonu tekrar deneyeyim olmadı yapmazsam pm ile yardım isticem senden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Arkadaşlar Adrenalin pbp 6.61 dosya hatası veriyor sorun ne olabilir uygulamayı sildim tekrar kurdum ancak olmadı
    Bende aynı sorunu aldım, bi türlü de çözümü bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TofixGX

Bende aynı sorunu aldım, bi türlü de çözümü bulamadım :(

Alıntıları Göster
    Hallettim ben

• Bu sd2vita olayını yaptıktan sonra ps vitanın orjinal sd kartının içindeki dosyaları silsek olur mu? Boşa yer kaplıyormuş gibi geliyor bana :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.