Şimdi Ara

Ps Vita Homebrew Rehberi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
506
Cevap
40
Favori
44.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geldimmigordun

Geç oldu ama
    Refood eklentisini kurun hepsi çalışır versiyon farketmeksizin

Alıntıları Göster
    Hocam bide bana yardimci olsaniz lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: teober71

Arkadaslar 3.65 kirik cihazi m var tek sorunu 32gb kart icine yuklu hersey ama bana yetmiyor elimde 128gb kart var onu ona nasil tasiyacagim yardimci olursaniz sevinirim
    Eski karttaki herşeyi yeni karta kopyalayın(zblank.img işlemi yapılmış olacak)
    Sd2vita pluginini deaktif edip çıkarın sonra yenisini takıp plugini tekrar yükleyin
    Tahminim böyle olması lazım
    Tech Jamesyoutube
    Upgrade SD2Vita Micro SD To Larger Size! (No Corrupt Files Or Errors)
    https://www.youtube.com/watch?v=L34NUXK4498&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eski karttaki herşeyi yeni karta kopyalayın(zblank.img işlemi yapılmış olacak)
    Sd2vita pluginini deaktif edip çıkarın sonra yenisini takıp plugini tekrar yükleyin
    Tahminim böyle olması lazım
    https://www.youtube.com/watch?v=L34NUXK4498&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Hocam ayrintili yazarsan ben yeniyim hic bi sey bilmiyom 3.65 full krik surum aldim 2.el icinde 32gb kart var degistirmek istiyom elimde 128gb kart var nasil yapilacagini madde medde yazarsan duacin olurum lütfennn

• Kimse yok mu arkadaslar 32gb dan 128 gb da nasil aktarim yaapacam lutfen hic bi yerde cevap bulamadim
  • quote:

Kimse yok mu arkadaslar 32gb dan 128 gb da nasil aktarim yaapacam lutfen hic bi yerde cevap bulamadim
    Elinizdeki kartlar micro sd kart mı yoksa vitanın kendi orjinal hafıza kartları mı?

Ona göre techjames in youtube videosu koyacağım. O videodaki adımlara göre tek tek yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Elinizdeki kartlar micro sd kart mı yoksa vitanın kendi orjinal hafıza kartları mı?

Ona göre techjames in youtube videosu koyacağım. O videodaki adımlara göre tek tek yaparsınız.

Alıntıları Göster
    Cihazin icinde vita 4gb kart var o icinde duruyor her sey yuklu oyunlar ustte 32gb kartta sd2vista nin icinde ben de 128gblik microsd kart var onu 32gb yerine takcam yapmam gerekenler neler
  • Arkadaşlar vitamı satmıştım tekrardan vita alıcam en son kırılan sürüm nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 25 Aralık 2019; 22:12:31 >
  • Kimse yok mu herkes nerede arkadaslar
  • quote:

Cihazin icinde vita 4gb kart var o icinde duruyor her sey yuklu oyunlar ustte 32gb kartta sd2vista nin icinde ben de 128gblik microsd kart var onu 32gb yerine takcam yapmam gerekenler neler

Alıntıları Göster
    Şu videodaki adımları izleyeceksin hocam. Sd2vita plugin ini 128 gblik microsd ye kurduktan sonra 32 gblik kartın içindekileri direk 128 GB lik karta kopyalarsan çalışacaktır

Tech Jamesyoutube
    PS Vita Setup SD2Vita On Any Firmware! 2019 Guide!
    https://m.youtube.com/watch?v=vlFfCYQ7ZTI&t=735s

• teober71 kullanıcısına yanıt
    Forum izin verirse yazacağım da dün geceden beri giriş yapamıyorum
    Bu rehbere göre en baştan yapın hocam
    https://www.newgamex.com/konu/ps-vita-micro-sd-kart-adaptoru-kurulum-ve-kullanimi-sd2vita-v5-0.2093/

Yeni kartı formatladıktan sonra eski kartınızdakileri yenisine kopyalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 26 Aralık 2019; 10:48:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Hepsi kırılıyor hocam

• Teşekkürler

• quote:

Hepsi kırılıyor hocam
    Hocam karti bicimlendirirken hizli bicimlendirimi sececegiz hizli bicimlendiri kaldirdim cok yavas yapiyor
  • quote:

Hepsi kırılıyor hocam
    Hocam sirasiyla yapiyom ama karti bicimlendirip taktiktan sonra kart bozuk diyor
  • quote:

Hocam sirasiyla yapiyom ama karti bicimlendirip taktiktan sonra kart bozuk diyor

Alıntıları Göster
    Win32 Disk Imager.exe ile zzBlank.img karta uyguladınız mı?
    hızlı biçimlendirmeyi seçin
    verdiğim rehberde tüm adımları sırayla yaptıysanız
    TF Card Plugin Tool.vpk ile olan yer çok önemli
    orada sd2vita ux0 olarak ayarlayın
  • Arkadaşlar selam bugün 2. El bir Vita aldım. Şuan 3,61, güncelleme yapsam yine kırılır mı? Şuan kırık değil. Ve kırık cihazda cod gibi online oyun oynamak mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: ResoluteQS

Arkadaşlar selam bugün 2. El bir Vita aldım. Şuan 3,61, güncelleme yapsam yine kırılır mı? Şuan kırık değil. Ve kırık cihazda cod gibi online oyun oynamak mümkün mü?
    3.73 üye dahil olmak üzere tüm sürümler kırıldı, ama 3.73e güncellerseniz, 3.65e downgrade yapmanız gerekecek, bu yüzden qcma ile direk 3.65e güncelleyip hack yapabilirsiniz
    Online her zaman riski var ama bence deneyip keyfini çıkarın, üretimi biten bir konsol banlansa ne olur, zaten birkaç seneye online kısmı komple boşalır büyük ihtimal

• Merhaba micro sd kartı kullanmak için cihazın kirik olmasi mi lazim

• 3.73 için ufak bilgi; vitashellde ana ekranda optionsa girmeye çalıştığınızda vita yeniden başlıyorsa vitashellin temasını değişerek deneyin. Bu şekilde lviearea yapabileceksiniz. Yalnız her seferinde bu işlemi yapmanız lazım.
  • ResoluteQS kullanıcısına yanıt
    3.73 e guncelleyip sonra modoru ile 3.68 e düşürebilirsin. Benim tavsiyem 3.68 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.