Şimdi Ara

Ps Vita Japonya fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eniştem japonyaya gidiyor. bu hafta 1ay orada kalacak. Bende Vita istedim ama fiyatı hakkında bilgim yok. Japonyada ki fiyatını bilen varsa yardım etsin lütfen

• Tam olarak bilememekle beraber avrupa fiyatlarına yakın amerika fiyatlarından pahalı yurdumuz fiyatlarından çok çok ucuz olması muhtemel, yani aldır gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Tam olarak bilememekle beraber avrupa fiyatlarına yakın amerika fiyatlarından pahalı yurdumuz fiyatlarından çok çok ucuz olması muhtemel, yani aldır gitsin

güzel bir yorum olmuş gerçekten.. :) oradan almakla buradan almak arasında ki farklar neler peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtont

quote:

Tam olarak bilememekle beraber avrupa fiyatlarına yakın amerika fiyatlarından pahalı yurdumuz fiyatlarından çok çok ucuz olması muhtemel, yani aldır gitsin

güzel bir yorum olmuş gerçekten.. :) oradan almakla buradan almak arasında ki farklar neler peki ?

Oradan alınan vita da seçme tuşu O, çıkış tuşu X olur ve bunu değiştiremezsin. Onun dışında makina NTSC-J olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: umtont

quote:

Oradan alınan vita da seçme tuşu O, çıkış tuşu X olur ve bunu değiştiremezsin. Onun dışında makina NTSC-J olacak.

tuşlara zamanla alışırım bence sadece ps3 ve diğer vitalarda oynarken sorun olur oda ayda yılda 1.. ama NTSC-J ne demek hiç bir bilgim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 2006 da fiyatı
    11 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.