Şimdi Ara

PS Vita mı I Touch 5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler soru gayet açık konuyu nereye açıcağımı bilemedim o yüzden buraya açtım.
    Aslında Iphone5 almak istiyodum ama aradan kardeşim fırtladı bende tablet istiyorum o zaman dedi babamlarda telefon almaktan vazgeçti muhtemelen iki tane ITouch5 yada PSVita alıcak.Ben oyun oynamak ve internete girmek için bizim barbiede sadece oyun oynamak için istiyor.Ama ne alıcaksak ikiside aynı olucak yoksa kan çıkar evde

• Beyler bir görüş ya son umut up
  • ipod touch 5 al ios cihazin yoksa ama var dersen ps vita al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPod Touch daha iyi seçim olur. PSVita kızlara uygun değil gibi
  • Hocam ipad mini daha iyi bir seçim olur sizin için ipod touch yerine , küçük ekranda oynamak pek zevkli olmaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 18 Nisan 2013; 19:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

Hocam ipad mini daha iyi bir seçim olur sizin için ipod touch yerine , küçük ekranda oynamak pek zevkli olmaz ..

Benim telefonun yanına almam lazım İpad Mini günlük kullanımım için birazcık camşça kalır muhtemelen ITouch alıcaz bir pembe bir siyah.
  • Anladım hocam oyun için demiştim ben mesela bir modern combat' ı ipadde oynamanın zevki başka iphone'da çok zor oluyor yani o boyutlarda , küçük bir şey istiyorsanız ps vita sizin için çok güzel bir tercih olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.