|
Bildirim
|
Yıl olmuş 2019 hala Pc de oyun oynayan kaldımı ama kalmıştır çünkü Torrent gibi bir unsur var. Pc de oyun oynayanların %85 i torrent için Pc yi tercih ediyor. Yoksa umurlarında dahi olmaz o Pc. Ben sıkı bir oyuncuyum arkadaşın dediği gibi öyle kafa dağıtma amacı ile oyun oynamıyorum kesinlikle ama oyun konusunda tercihim her zaman konsol olmuştur bundan sonra da değişeceğini hiç sanmıyorum.
|
Dolar yükselmeden önce dediğiniz doğruydu hocam. Ama ben ultra 4k bir deneyim yaşamak için 1080ti almaya kalksam 5500 tl. Tek bir parça bu fiyata. One X'i ise 1875 liraya aldım.
Aradaki farkıda şöyle söyleyeyim. Ben Dirt Rally'i 4k 60fps oynuyorum. Ps Proda ise oyun 2k kaç fps olduğunuysa bilmiyorum. Yine Witcher 3'te One X'de 4k Pro ise 4k veremiyor. Kimse en son aldığı konsolda böyle bir fark olsun istemez. Birde aradaki fark sizin sandığınız kadar az değil. Bir cihaz 12 Gb ram diğeri 8 Gb ram. Bir cihaz 6 trflop diğer cihaz 4.4 trflop. Bir cihaz 4k bluray diğeri bluray. Yani aradaki fark çok büyük. Bunu geçtim One X tasarım, ses ve ısınma konusunda Pro'dan güçlü olmasına karşılık daha başarılı. Özel oyunlar dışında Playstation almanın hiçbir anlamı olmuyor bu durumda. Bilgisayar cephesi ise cep yakıyor... |
Gerçek 4k'dan kastın, pc'de ultra detaylarda 4k ise evet veremez. Ama one x'te baya baya native 4k çalışan oyun var. Ve bu 4k mevzusu oyuna göre trilyon şekile girer. Kimisinde zorlanmadan verir, kimisinde detay kısarak verir. Misal bf5 pc'deki ultra detay seviyesinde değil ama high ayarlarda native 4k'da çalışıyor. Rdr2 zaten direk native 4k çalışıyor. Fh4 , pc'deki hemen hemen ultra ayarlara çok yakın bir grafik kalitesinde 4k native olarak çalışıyor.Tek sıkıntısı 30 fps. Yani 4k'yı veremez demek, çok yanlış bir değerlendirmedir.
|
Gerçek 4K 8 tflops dan başlar.Ps pro da checkerboard rendering teknolojisi ile 4k değil ama 4k ya yakin goruntu vermeye çalısarak işler.xbox scorpia sisteminde de 6 tflops var buda ayni ps pro gibi gercek 4k yi veremez.altindan gir ustunden çık yine veremez.tek fark xbox one x in 4kya yakinligi pro ya gore onde olması buda tercih meselesidir cok buyuk bir etken degil yani
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 19 Haziran 2018; 0:4:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Haziran 2018; 13:51:52 > |
|
|
|