Şimdi Ara

Xbox One s mi PlayStation 4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000tl küsür bütçem var, Xbox alırsam Game Pass ile oynayacağım. Ps4 alıp kırdırmak istiyorum fakat uygun sürüm çok nadir.2 ay sonra çıkar diyorlar. Sizce PlayStation 4 ve yanında bir oyun alıp versiyonun kırılmasını mı bekleyeyim yoksa Xbox alıp yoluma devam mı edeyim? Playstation için beklemek değer mi, çok fark var mıdır? Değerli görüşlerinizi bekliyorum dostlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• xbox

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç exc oyunları oynamaksa PS4, ucuza oyun oynamaksa one s.

• One S + Game Pass Ultimate  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one s alınmaz ps4 almak daha mantıklı

• ps3+ xbox360

• Ps 4 al hem dah güçlü hem exc oyunları oynarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps4 ü satıp xbox aldım Aldığım zaman gamepass ultimate satın aldım Şu an gamepass ultimate alımı sıkıntılı bir süreç Direk Microsoft tan alınabiliyor diyen de var gamepass ultimate alınamıyor diyen de var Farklı yollar öneren de var Öncelikle bunu araştırın İleri ki günlerde (Microsoft un satın aldığı stüdyoları da göz önüne alarak) gamepass çok hareketlenecek Henüz PS tarafında Türkiye pazarına yönelik benzer bir sistem yok +olarak 2.el oyun alım satımı xbox da zayıf bunu da unutmayın Şayet xbox tarafına karar verirseniz bütçe de yükseltebilirseniz Series S daha mantıklı tercih olur

• braveyours kullanıcısına yanıt
    Game Pass Ultimate alımıyla alakalı hiçbir sıkıntı yok, isteyen herkes uygun fiyata satın alabiliyor. Game Pass Ana Konu ilk mesajında tüm bilgileriyle anlatıldı.

• Kesinlikle bir one s kullanıcısı olarak size önerim xbox one s almalısınız iki cihaz arasında abartılacak bir güç farkı yok iki cihazda aynı nesil rakip cihazlar. Sizin bütçenizi de göz önüne alınca ps4 teki yüksek fiyatlı ciddi anlamda kaliteli exclusive oyunları sizin için vazgeçilmez değilse xbox one s alıp yanında da gamepass ile yüzlerce oyun seçeneği ile konsoldaki o yüksek oyun fiyatlarına rağmen oyun oynamaya doyarsınız.

• One s degil x al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.