Arkadaşlar Merhaba 11 yaşındaki Oğlum kullanmış olduğu Ps3 ten epey bir süre önce sıkılmıştı. İlk olarak ps4 düşündüm ama oyun fiyatları beni korkutuyor sanırım xboxda oyun için uygun bir aylık üyelik sistemi mevcut doğal olarak ben de xboxu gündemime aldım. Sizce Ps yerine xbox tercihim doğru olur mu? 2. olarak Bütçem gereği 2.el ürün bakıyorum siyah olan Xbox one ile beyaz olan one S arasında nasıl bir fark söz konusu? Ufak farklar için one tercih edersem sonrasında pişman olur muyum? Tespitime göre 4k görüntü dışında aralarında fark yok gibi. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler |
xbox one mı yoksa one S mi?
-
-
Bütçe pek yoksa kırık PS4 düşünebilirsiniz ama ben one s yanına 2 3 yıllık game pass yapmanızdan yanayım hiç oyun derdi olmaz sürekli yenilenen kütüphane ile hem hiç bir zaman sıkılmaz oyunlardan her daim oynayacak birşey bulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam cevap için öncelikle teşekkürler
Ben de aylık game pass düşünüyorum peki o halde neden ilk öneriniz ps4 kırık bile olsa. Oyunlar falan ps4 te xboxa göre daha mı canlı. Ayrıca one ve one s için farklar hakkında fikriniz var mı?
-
4K video oynatma ve depolama kapasitesi dışında ciddi fark yok. Belki One S'in soğutması bir tık daha iyidir ama benim bir önceki konsolum Fat kasa One idi. Gayet memnundum. Sessiz sedasız taş gibi oyunlar oynattı. Sadece kasası biraz büyüktü işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 2 Kasım 2021; 0:38:19 >
Bütçeniz ne kadar kısıtlı bilmediğim için söyledim kırık ps4'ü en başta ama 2 3 yıllık game pass alacak bütçeniz varsa attığım siteden oyunlara bakarsanız asıl oneriminin Xbox olacağını anlarsınız Xbox one s dijital alırsanız 1tb depolama alanı olur zaten game pass sayesinde CDli oyun almaya gerek yok butceniz el veriyorsa xboxtan şaşmayın
Hocam kesinlikle ithal series s alın. Gamepass yapıp keyfinize bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında one yani S'siz model çok uygun çift kol ve 1 tb buldum ama S li model ile arasında nasıl bir fark var vazgeçip S almaya değicek kadar mı onu bilemiyorum. Benim görebildiğim kadarıyla Sanırım S modeli 4k destekli fakat ve one 4k desteklemiyor. bunun haricinde bilmem gereken birşey var mıdır ? teşekkürler
-
hocam xbox one ile ilgili bir bilgim yok malesef, series s için sorduğunuzu varsayarsam series s yeni nesil bir konsol ve giriş, orta sınıf kullanıcılar için gayet yeterli bir konsol.
-
En kotu alışveriş kredisi ile series s alın. Tavsiyem böyledir. Detaya gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Series s alın eski nesilden hayır gelmez. Çocuğu sevindirmek adına biraz feragat edilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Series S almanızda fayda var.
1500 lira civarı Xbox one alınabilir 3000 TL verilip ikinci el series S de alınabilir series s in hızı muzaazzam neye tıklasan anında açılıyor özellikle edge browser tarayıcıdan klavye fare takılıp internette bilgisayar gibi gezebilirsiniz
https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-512-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00001ATUGH?magaza=DOHA%20ELEKTRONİK az önce siparişi geçtim umarım herşey yolunda gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X