Şimdi Ara

ps vita nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

okul için sürekli ev dışında olduğumdan ps vita almaya karar verdim. zaten evde ps4 te var o bakımdan da çok iş görür.

şimdi wifi slim versiyonu sıfır 500ün altına bulabilir miyim? garanti şart değil.

bulamazsam ikinci el için hangi siteler güvenilirdir gittigidiyora baktım çok ilan yoktu, sahibinden.com da baya var ama dediğim gibi bu siteye güvenebilir miyim emin değilim daha önce hiç kullanmadım.

kısaca sıfır slim ya da ikinci el (varsa yine ucuz sıfır) fat 3gsiz modeli nerden alırım en sağlam?

• En güzeli ps vita slim borderlands bundle...Amazondandan alabiliyorsan 240$

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifir slim 500 un altina bulamazsiniz tr de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon.com yanlız bazı şeyleri tr ye gönderiyor kargosunu halledip bazılarını hiç göndermiyor. o söylediğin borderlands bundle gelmiyo mesela. orda bulabildiğim en ucuz alet fabrikada tamir görmüş olan, hafıza kartı bile yok ve gümrük ve kargo masrafıyla birlikte 570tl ye geliyor. :(
  • biraz daha beklerm dersen yeni bundle'lar cikacak yakinda + stok da yenilecek o 240 dolara satilan slim'ler aslinda 200 dolar ama suan stok sorunu var piyasada bulmak guc oldugundan bazi uyanik saticilar yuksek fiyattan satmaya calisiyorlar. amazon borderlands bundle'ini 200 dolardan satmisti ama stoklar aninda tukendi arada tekrar giriyor stoklarini, stok kovalamak lazim iste.
  • 200$Dan alinsa bir de gumruk vergisi vs. Olmayacak m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

200$Dan alinsa bir de gumruk vergisi vs. Olmayacak m

Aynen bir de gümrük vergisi dahil olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.