Şimdi Ara

PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
5
Favori
7.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oynayan herkes övüyor oyunu, 50 TL çok değil alayım o zaman sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli nde arkadaş varsa iki tane alıp pepsi indirimini de kullanıp 40tl ye getirelim :)

• Keşke cod yerine başka bi oyunun daha diyatını düşük tutsalardı daha makbule geçerdi :)

• Şu silent hill vita versiyonu oynamayan varsa oynasınlar tavsiye ederim.Kontrolleri gayet iyi arkadaşlar.Ayrıca gece oynarsanız gayet iyi oluyor sesleri güzel.Ama maalesef korkmuyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxygen1777 adlı usa psn hesabımı çok makul bir fiyata satiyorum.

içindeki oyunlar

-Warriors Orochi 3 Ultimate
    -Batman Arkham Origins Blackgate
    -Fifa 15
    -Minecraft
    -Dead Nation
    -GTA Vice City Stories

2 oyun platin kupaya sahiptir.(Fifa ve minecraft

istedigim fiyat 140 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 23 Kasım 2014; 23:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

Şu silent hill vita versiyonu oynamayan varsa oynasınlar tavsiye ederim.Kontrolleri gayet iyi arkadaşlar.Ayrıca gece oynarsanız gayet iyi oluyor sesleri güzel.Ama maalesef korkmuyorsunuz.

Vitanın ilk oyunlarından şuan fiyatı bayada uygun kutulu sürümü oynamayan yada denemek isteyenler bencede denemeli

• Black Friday indirimlerini bekleyen var mi?
  • arkadaşlar elimde sıfır promo god of war collection var ilgilenen arkadaşım mesaj atabilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Black Friday indirimlerini bekleyen var mi?

ooo indirim mi var, tamda oyun alacaktım.Şu minecraft,dont starve,mgs hd collection gravity rush ve unit 13`den biri indirime girse atlayacağım üstüne.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Black Friday indirimlerini bekleyen var mi?

ooo indirim mi var, tamda oyun alacaktım.Şu minecraft,dont starve,mgs hd collection gravity rush ve unit 13`den biri indirime girse atlayacağım üstüne.

Vallaha ben de bilmiyorum ama olmasini bekliyorum acikcasi :)
  • İyi akşamlar herkeze arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kesinlikle taşınabilir oyun konsolu almam gerekli. Çünkü sürekli şehir dışına görevlere gidiyoruz. Ps Vita düşünüyorum. Sizin daha iyi bir fikriniz varmı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Taşınabilir oyun konsolu önerebilirsiniz. Biraz Araştırma yaptım Ps Vitada PES15 bile yok. Araba yarışı ve Futbol oyunu olsa vede şarjı çok gitse bana yeter. Çünkü zaman geliyor 12 15 saat bir yerde beklediğim oluyor. Bu beklemeleri keyifli hale getirmek için oyun konsolu arıyorum yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr59

İyi akşamlar herkeze arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kesinlikle taşınabilir oyun konsolu almam gerekli. Çünkü sürekli şehir dışına görevlere gidiyoruz. Ps Vita düşünüyorum. Sizin daha iyi bir fikriniz varmı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Taşınabilir oyun konsolu önerebilirsiniz. Biraz Araştırma yaptım Ps Vitada PES15 bile yok. Araba yarışı ve Futbol oyunu olsa vede şarjı çok gitse bana yeter. Çünkü zaman geliyor 12 15 saat bir yerde beklediğim oluyor. Bu beklemeleri keyifli hale getirmek için oyun konsolu arıyorum yardım ederseniz sevinirim

Vitayı türkiyede ilk kullananlardandım çoğu oyunu oynadım gibi.Sürekli psn hesabı aldım sattım.Ve şunu söyliyeyim halen oynamadığım onlarca oyun var.Tavsiyem vitadan şaşma.

• Arkadaslar ps vitam geliyor ilk oynamam gereken oyunlar neler olmaali sizce ilerlemeli oyunlari seviyorum.

• sPns dediğin ne hocam ben uzagım konulara :) Benim amacım vaktimin eğlenceli geçmesi aldığıma pişman olmamak istiyorum fifa15 pes15 nfs gibi oyunları alıcam. parası önemli değil ben atıyorum vatancomputerden ps vita oyunu alınca orjinal ps vitaya takıp oynayabiliceksem bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Arkadaslar ps vitam geliyor ilk oynamam gereken oyunlar neler olmaali sizce ilerlemeli oyunlari seviyorum.

Hayırlı olsun kardeşim bende almayı düşünüyorum malum sebeblerden. Sen neden Ps4 falan almadın vitayı aldın? Bide nerden aldın?
  • quote:

quote:

Arkadaslar ps vitam geliyor ilk oynamam gereken oyunlar neler olmaali sizce ilerlemeli oyunlari seviyorum.

Hayırlı olsun kardeşim bende almayı düşünüyorum malum sebeblerden. Sen neden Ps4 falan almadın vitayı aldın? Bide nerden aldın?

Saolasin . Sirf oyun icin pc topladim ama basina haftada bir geciyorum zaman olmuyor is guc eve yatmaya geliyorum gibi bisey vita almmayaa karar verdim bende arkadasta denk gelmisti o satti vita 3g 4gb bellek 2 tanede oyun verdi 250tlye 1 yilda garantisi var urunun. Umarim isimi gorur bakalim yarin gelecek.

• quote:

quote:

quote:

Saolasin . Sirf oyun icin pc topladim ama basina haftada bir geciyorum zaman olmuyor is guc eve yatmaya geliyorum gibi bisey vita almmayaa karar verdim bende arkadasta denk gelmisti o satti vita 3g 4gb bellek 2 tanede oyun verdi 250tlye 1 yilda garantisi var urunun. Umarim isimi gorur bakalim yarin gelecek.

Çok iyimiş ya bende VatanBilgisayardan almayı düşünüyorum. Aynen iş güç valla bi gidiyorum evden 15 20 gün arası yokum bana bi oyun konsolu şart oldu. Fifa15 paketli bi psVita 750tl var ondan düşünüyorum ama çokta kararsızım çünkü pek fazla bilgim yok..

• Child of ligt almayı düşünenler beklemeden alsın bugün geldi siparişim cidden baya oynanabilirliği yüksek ubisoft bu tarz oyunlarıda gayet güzel yapabilmiş

• The Walking Dead The Complete Season 1'i bitirdim geçende. Borderlands 2 de frame düşmesi yüzünden tekrar ölünce sinirlendim. Borderlands 2'yi silip Walking Dead ve Virtua Tennis 4 yükledim.

Walking Dead Season 1 cidden oyun olarak harika. Vita'da optimizasyon sıkıntısı var. Bazen ses önceden geliyor sonra görüntü geliyor. Aksiyon sahnelerinde ses önceden geliyor görüntü sonradan geldiği için normale göre daha az zamana sahip oluyorsunuz. Seçtiğiniz konuşma seçeneğinden sonra oyun aksayarak devam ediyor arada. Son bölümü oynarken beni oyundan attı.
    Genel olarak oynanabilirliği çok fazla etkileyen bir hata yok. Bazı insanlar için seçeneği seçtikten sonra azda olsa aksayarak animasyonun gelmesi sorun yaratabilir. Sadece bana göre iki tane ciddi hata ile karşılaştım.
    -İlk bölümde karakter diyalogları üst üste bindi ve istediğim cevabı bir karaktere veremedim. Karakterler ile yaptığımız konuşmalara göre oyun şekillendiği için ciddi bir sorun.
    -Bir aksiyon sahnesinde öldünüz diyelim. Tekrarladığınızda o bölümü görüntü geç geldiği için tekrar tekrar ölebiliyorsunuz.

Vita'da ki diğer Telltale oyunları nasıldır bilmiyorum ama iPad 2'me Walking dead Season 1 i yükleyip ilk bölümü oynadım oyun neredeyse hiç takılmadı. Vitaya düzgün port etmemişler ne yazık ki.

Benim tavsiyem eğer Telltale oyunlarını illa ki vitada oynamak istyorum diyorsanız indirime girince alın. Steam'de ve iOS'te Telltale oyunlarının hepsi 40 lira civarındalar (Bütün bölümler dahil). 40 lira altında bir fiyata alınabilir. Şöyle bir gerçek varki Vita versyonları, bilgisayar ve iOS tekilerden daha kötü bir deneyim sunuyor.

Dipnot: Virtua Tennis 4 harikaymış. Ben yaz indirimlerin de 15 liraya almıştım. Kesinlikle benim için parasının karşılığını veren bir yapım. Tennis oyunlarını seviyorsanız kesinlikle indirime girince kaçırmayın.

• quote:

Uncharted Killzone Tearaway kesinlikle oynaman gereken oyunlar.

Bu arada psn hesabim hala satiliktir.

www.psnprofiles.com/Oxygen1777

Hesaptaki 6 oyunun ismi ve fiyati bir onceki mesajimda yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 26 Kasım 2014; 1:59:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.