Şimdi Ara

PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
5
Favori
7.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şuan store'da co-op başlığı altında psn+ üyeleri için bir kaç indirim var. Ben iki Rayman oyununu da hazır indirimdeyken aldım. Bir göz atin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU
    h

Koleksiyonumun son hali :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfr cn -- 26 Kasım 2014; 18:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Arkadaşlar merhaba, bu konu elimizdeki oyunları, hangi bölümünde olduğumuzu, oyunları nelerini beğenip nelerini beğenmediğimizi, nereden ve ne kadara edinebileceğimizi konuşabileceğimiz bir konudur. Uzun süredir ana konuda idik ve artık sürekli tekrarlanan sorulardan özellikle oyun çıkmıyor isyanlarından ve buna verdiğimiz aynı cevaplardan hepimiz sıkılmıştık.

Sizlerden ricam sadece oyunları konuşalım ve eğlenmemizi bakalım. Çok doğaldır ki her oyunun her bir bireye ve her kitleye hitap etmesi beklenemez. Ayrıca Ps Vita oyunlarının fiyatlarının çok uygun olmadığını hepimiz biliyoruz. Konuda almayı düşündüğü oyunlar, başka arkadaşlarda bulunan arkadaşlara oyun hakkında yorum yaparak yardımcı olabiliriz.

Şimdilik kısa bir girizgahla konuyu açıyorum. Eklemeler ve güncellemeler bütün arkadaşların desteğiyle devam edicektir.

Oyun konumuz hayırlı olsun, hepimize bol eğlenceli oyunlar

Uni habere bak :)Olursa Süper Olur.

http://www.playstationlifestyle.net/2014/08/30/escape-dead-island-ps-vita-can-be-considered/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Arkadaşlar merhaba, bu konu elimizdeki oyunları, hangi bölümünde olduğumuzu, oyunları nelerini beğenip nelerini beğenmediğimizi, nereden ve ne kadara edinebileceğimizi konuşabileceğimiz bir konudur. Uzun süredir ana konuda idik ve artık sürekli tekrarlanan sorulardan özellikle oyun çıkmıyor isyanlarından ve buna verdiğimiz aynı cevaplardan hepimiz sıkılmıştık.

Sizlerden ricam sadece oyunları konuşalım ve eğlenmemizi bakalım. Çok doğaldır ki her oyunun her bir bireye ve her kitleye hitap etmesi beklenemez. Ayrıca Ps Vita oyunlarının fiyatlarının çok uygun olmadığını hepimiz biliyoruz. Konuda almayı düşündüğü oyunlar, başka arkadaşlarda bulunan arkadaşlara oyun hakkında yorum yaparak yardımcı olabiliriz.

Şimdilik kısa bir girizgahla konuyu açıyorum. Eklemeler ve güncellemeler bütün arkadaşların desteğiyle devam edicektir.

http://www.playstationlifestyle.net/2014/08/30/escape-dead-island-ps-vita-can-be-considered/

Hocam mobil den giremedim vodafone açmıyor aile koruması falan yazıyo çok merak ettim yazabilir misin ne olduğunu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Hocam mobil den giremedim vodafone açmıyor aile koruması falan yazıyo çok merak ettim yazabilir misin ne olduğunu :)

escape dead island oyunu vitaya ``gelebilirmiş`` :)

• Vita çok kötü oyun çıkmıyor oyun yok.oyun çıksa hepsini alacam.

şaka bi yana vitamı çok seviyorum.güzel oyunlar var yok değil.remote play olması da cabası.sizce game of thrones gelir mi vitaya?

• Hocam sevindim ya @TeknoHardware

• quote:

Orijinalden alıntı: zfr cn

PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU
    h

Dostum devam sağlam gidiyor senin koleksiyon

• quote:

quote:

PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU
    h

Dostum devam sağlam gidiyor senin koleksiyon

Alacağım bi kaç oyun daha var sonra biraz almamayı düşünüyorum :)

• Merhaba arkadaslar konsol geldi eklerseniz sevinirrim

PSN: AyciOrigin

• şu resimleri küçük küçük ekleyin yahu
  • Arkadaşlar killzone için askeri bölge eklentisini alcaktımda sürekli kullandığım visa kartımı şimdi kabul etmiyor eskimiş filan bi şekilde hata verio araştırdım çoğu kişide bu sıkıntı var acaba bi çözümü bilen varmı ?

• n11 den 78 TL ye GOD OF WAR aldım, nasıl iyi yapmışmıyım

bu arada hemen kargo gelir inş.
  • D&r de minecraft kutulu 73.5 tl ilgilenen varsa duyurulur

• quote:

D&r de minecraft kutulu 73.5 tl ilgilenen varsa duyurulur

1-2 ay önce 59 TL'ye almıştım d&r'dan.
    edit: PS4 için almıştım pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Luciano -- 28 Kasım 2014; 1:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

D&r de minecraft kutulu 73.5 tl ilgilenen varsa duyurulur

1-2 ay önce 59 TL'ye almıştım d&r'dan.
    edit: PS4 için almıştım pardon.

Fiyat çok yüksek 20 dolara satılcaktı sözde oda olsa olsa 50 lira olsun.

• Tr psne black friday indirimleri gelmiste 40 tlden asagi oyun yok nasil bir indirimse

• Elimdeki 64 gbLIK vita hafiza kartini satiyorum.Fiyat olarak 220 tl kargo haric.
    ilgilenen pm atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 28 Kasım 2014; 12:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Tr psne black friday indirimleri gelmiste 40 tlden asagi oyun yok nasil bir indirimse

hocam link verebilirmisiniz, bende indirimler görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Tr psne black friday indirimleri gelmiste 40 tlden asagi oyun yok nasil bir indirimse

hocam link verebilirmisiniz, bende indirimler görünmüyor

İndirimler rastgele oldugu icin tam liste yok a gravity tush 11 liraydi hemen aldim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.