Şimdi Ara

PS Vita, PS3 için bir oyun kumandası görevi görebilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

3/4 yıllık PSP olmuyormuydu !!! ne haber ne haber . . .

quote:

Sony Computer Entertainment Avrupa Ar-Ge şefi Phil Rogers, Geliştirme konferansında PS Vita’nın bazı oyunlar için PS3 tarafından kumanda olarak kullanılabileceğini duyurdu. Aynen Wii U modelinde olduğu gibi oyun PS Vita’nın ekranına gelecek ve oyuncu buradan kontrollerine devam edecek.

bunun için PS3, Vita’ya kablosuz olarak verileri iletecek ve Vita da ekranında bunları görüntüleyecek. Vita’nın jiroskop ve arka dokunmatik paneli gibi fonksiyonları tam olarak kullanılabilecek. Böylece PS3’ün işlemci gücü ve Vita’nın grafikleri oyun tecrübesini üst düzeye çıkaracak.

• Bu özellik Wii U'da da vardı sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Bu özellik Wii U'da da vardı sanki?

SOny işte sanki move nintendo dan çalıntı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

hocam normal psp oyunları en az 55 tl den gidiyor :) simdi vitanın grafik kalitesi ortada oyunlarda haliyle kaliteli oyunlar olacak bu yüzden fiyatada yansır bu arada o konuyada giriş yapıyorum simdi

kalite fiyatları etkilemez. tabi ülkemizde bazı işgüzarlar daha pahalıya satabilir ama yurtdışında oyunların fiyatı kalite farketmeksizin aynı.

quote:

çalıntı değil. sadece önce nintendo kullandı. eğer çalıntı olsaydı bütün cep telefonları da motorola'dan çalıntı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

Orijinalden alıntı: bycanua hocam normal psp oyunları en az 55 tl den gidiyor :) simdi vitanın grafik kalitesi ortada oyunlarda haliyle kaliteli oyunlar olacak bu yüzden fiyatada yansır bu arada o konuyada giriş yapıyorum simdi
    kalite fiyatları etkilemez. tabi ülkemizde bazı işgüzarlar daha pahalıya satabilir ama yurtdışında oyunların fiyatı kalite farketmeksizin aynı.
    quote:

çalıntı değil. sadece önce nintendo kullandı. eğer çalıntı olsaydı bütün cep telefonları da motoroladan çalıntı olurdu.

Ya bırakın şu PS fanlığını. Adam resmen çalmış, Move'u çıkartırken de adeta çalmıştı. Eğer bu özellikleri Apple'ın bir ürününden çalmış olsaydı şimdi başında milyon tane dava olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bycanua hocam normal psp oyunları en az 55 tl den gidiyor :) simdi vitanın grafik kalitesi ortada oyunlarda haliyle kaliteli oyunlar olacak bu yüzden fiyatada yansır bu arada o konuyada giriş yapıyorum simdi
    quote:

çalıntı değil. sadece önce nintendo kullandı. eğer çalıntı olsaydı bütün cep telefonları da motoroladan çalıntı olurdu.
    Ya bırakın şu PS fanlığını. Adam resmen çalmış, Moveu çıkartırken de adeta çalmıştı. Eğer bu özellikleri Appleın bir ürününden çalmış olsaydı şimdi başında milyon tane dava olurdu.

eğer çalmış diyorsanız siz de yeterince tarafsız değilsiniz demektir. bir firma yeni bir teknoloji kullandıysa ve talep gördüyse diğer firmalar da gayet doğal olarak o teknolojiyi kullanabilir. zaten ortada çalmak gibi bir durum olsaydı nintendo patent davası açardı. böyle demeniz kapasitif dokunmatikleri bütün firmalar apple'dan çalmış demek gibi olmuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bırakın şu PS fanlığını. Adam resmen çalmış, Moveu çıkartırken de adeta çalmıştı. Eğer bu özellikleri Appleın bir ürününden çalmış olsaydı şimdi başında milyon tane dava olurdu.

eğer çalmış diyorsanız siz de yeterince tarafsız değilsiniz demektir. bir firma yeni bir teknoloji kullandıysa ve talep gördüyse diğer firmalar da gayet doğal olarak o teknolojiyi kullanabilir. zaten ortada çalmak gibi bir durum olsaydı nintendo patent davası açardı. böyle demeniz kapasitif dokunmatikleri bütün firmalar apple'dan çalmış demek gibi olmuş.

Apple bir ton firmayı neden dava ediyor veya bir ton firma apple ı? sony move için nintendo ya para ödüyor olabilir veya o teknoloji hangi firmaya aitse lisanslamış olabilir. ama hep arkadan geldiği açık. sony sevmem neden biliyor musun çünkü az önce arkadaşın sony fotoğraf makinesinden çıkarttığım sdhc hafıza kartındaki fotoğrafları akrt okuyucudan alamadım. illa ki kablo gerekiyormuş. böyle berbat bir firma işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apple bir ton firmayı neden dava ediyor veya bir ton firma apple ı? sony move için nintendo ya para ödüyor olabilir veya o teknoloji hangi firmaya aitse lisanslamış olabilir. ama hep arkadan geldiği açık. sony sevmem neden biliyor musun çünkü az önce arkadaşın sony fotoğraf makinesinden çıkarttığım sdhc hafıza kartındaki fotoğrafları akrt okuyucudan alamadım. illa ki kablo gerekiyormuş. böyle berbat bir firma işte.

apple ile başka firmlar arasında başka teknolojilerle ilgili patent davaları olabilir ama ben hiç sony ile nintendo arasında move ile ilgili bir patent davası duymadım. demek ki ortada çalma gibi bir durum yok ve bizim konumuz da bu. eğer patent ihlali olsaydı nintendo da dava açardı diyorum.

• güzel..
  • ps vita psp ler gibi 1000 2000 3000 go dite sıralanacak sony'nin taktigi bu ben 1.5-2 sene sonra alacagım her zaman sony bunu yapıyor ps3 dede aynı fat ve slim ps vita slim gelirse seneye şaşayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.