Şimdi Ara

PS Vita vs. iPhone 4S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sizce hangisinin fiyat performans oranı yüksek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Şubat 2012; 0:12:48 >

• Birisi telefon digeri tasinabilir oyun konsolu. İkisini nasil ayni kategoriye koyabildiniz bravo size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

Birisi telefon digeri tasinabilir oyun konsolu. İkisini nasil ayni kategoriye koyabildiniz bravo size.

vita kulübü başlığında yüzlerce kişi kıyaslıyor bu iki cihazı görmüyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Şubat 2012; 1:32:30 >
  • Oyun icin Vita , kalan seyler icin iPhone.

Fiyat bakımından Vita daha uygun fakat oyunlar icin ayni şey Söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 3 Şubat 2012; 1:44:46 >
  • Yuzlerce kisi biraz abartili olmus. Neyse iksinin kullanim alanlari farkli. Bu arada bir sonraki post da sizden detayli İpad ile Ps3 karsilastirmasi bekliyorum. Hadi kolay gelsin..
  • Ya 5' ekran neremizde taşıyıcaz ben 4.2 yi taşıyamıyorum vitada da biraz tabletimsi hava var
  • Kulüpte de tartışılıyor baya bi' ve şu karara vardık sayılır: ne bakımdan kıyaslıyoruz? Hepsinin birer cevabı var. Cevap verilemeyen nokta ise bu dokunmatik analog olayı. Zevke bağlı olduğundan tartışma o noktada bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

Birisi telefon digeri tasinabilir oyun konsolu. İkisini nasil ayni kategoriye koyabildiniz bravo size.

+1 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.