Şimdi Ara

PS Vitanin kirilmasini istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps Vita kirilmasin herkes parasiyla oyun alsin bence yoksa yapimcilar kirilan konsola oyun yapmiyor yada bastan sagma yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 9 Ağustos 2011; 18:56:14 >

• herkes parayla alsın diyorsun ancak vita geldiğinde oyun fiyatlarını görünce fikrini değiştireceksin
  • Ozaman oyun almak icin konsolda alma sonucta oda parayla ,kırılsın istemiyorum pspdeki gibi herkes parasını versin alsın şimdi bana gelmeyin Türkiye'de böyle yada şöyle fiyat diye ozaman konsoluda almicaksin korsan yüzünden psp cok yavan kaldı
  • Bende istemiyorum denilebilir. istemiyorsan kırma sende cihazını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bende istemiyorum denilebilir. istemiyorsan kırma sende cihazını.

ole olmuyo kardeş adamın dediği doğru alet kırıldımı sen kırma ben kırma gerisi kırar oyun satışları illaki düşer, iyi oyun üretilmez. ama şu var hackerlar durmaz. büyük bir piyasa kıranlar var interneti olmayana parayla oyun yükleyenler var ps 3 ve 2 için çip yapanlar var piyasa büyük senin benim gibilerin demesiyle kurtulamassın kırılmasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bende istemiyorum denilebilir. istemiyorsan kırma sende cihazını.

ole olmuyo kardeş adamın dediği doğru alet kırıldımı sen kırma ben kırma gerisi kırar oyun satışları illaki düşer, iyi oyun üretilmez. ama şu var hackerlar durmaz. büyük bir piyasa kıranlar var interneti olmayana parayla oyun yükleyenler var ps 3 ve 2 için çip yapanlar var piyasa büyük senin benim gibilerin demesiyle kurtulamassın kırılmasından

kesinlikle hackerlar duramaz

• Bence de kesinlikle kırılmamalı. Umarım sistem sağlam olur da kırılması en az birkaç yıl alır. PS Vita'nın kaderinin PSP gibi olmasını istemiyorum. Hele ki böyle bir oyun performansı sağlarken. Ben orijinal kullanacağım aldığımda. En azından kendim huzurlu hissederim. Umarım birçok kişi bu konuda duyarlı olur. Yoksa bu iş yürümez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık Yeni Çıkan Konsollara ps3 xbox360 ve ps vita gibi konsollara gelen multiplayer özelligi ile korsana yönelmiyor millet korsan yaparsa makinesini bir oyunu 4 günde bitirip çöpe atıyor ama multide öyle değil mesela ben cryisis2 yi bitirdim ama multiplayerde 6 levelim ömür boyu level kasacagım yani fark bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.