Şimdi Ara

ps vitaya battlefield 3 cıkacak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar psvitaya battlefield 3 cıkacak mı bilgisi olan varsa bu konuya mesaj atsın suan bu çok öemli benim için vitam yok ama cıkacaksa ciddi sekilde almayı düsünecem yok cıkmayacaksa acelesi yok almak için ...

• PS Vita için battlefield düşünülüyor ama bu kesinlikle battlefield 3 olmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki yeni bi oyun mu yoksa port edilen bı oyun mu olur sence bide cıkıs tarıhı hakkında bilgi war mı
  • yeni bir oyun olur bence fifa 12 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozie7878

meraba arkadaşlar psvitaya battlefield 3 cıkacak mı bilgisi olan varsa bu konuya mesaj atsın suan bu çok öemli benim için vitam yok ama cıkacaksa ciddi sekilde almayı düsünecem yok cıkmayacaksa acelesi yok almak için ...

Psvitaya ps3 ve xbox a çıkacak olan baba oyun diye tabir ettiğimiz, oyunların aynıları büyük ihtimal çıkmayacam(hayal kırıklığı tabiki) Ama yan oyunlar çıkacaktır, psp ye çıkan god of war oyunları gibi assasin creedd gibi
  • Yan Oyunların Tadı olmuyor fazla üstünde durmuyor yapımcılar
  • Aynı oyun gelmesinde,yan oyuna razıyım,koca ekranda ps3'ümde ve ya xbox'ım,pc'mde oynamak varken ne diye aynı oyuna psvita da para vereyimki.

Sony sizin gibi düşünmüyor neyseki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK PS 4 PS5 OYUNLAR
    3 yıl önce açıldı
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cikmasi imkansiz olanlarin basinda geliyor bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.