Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS VR V2 Full + Full Set Satın Al 22 Mayıs 2023 18:20 1 1 PS VR V2 Full + Full Set Ürünü 2. el olarak 2022 ocak ayında büyük bir hevesle aldım. Keyfime düşkün biri olduğum için bulabildiğim tüm aksesuarlarını da aldım ama malesef miğde bulantısı yüzünden oynayamadım. PS4 Pro CFW'li cihaz sahibi olduğum için neredeyse tüm VR oyunlarını indirdim ama kullanamadım. Şu anda piyasada bulunması çok zor, hatta belki bulamanmaz durumda olan PS4 VR orjinal tabancasını da aldım o da paketin içine dahildir. Bendeki haliyle sadece PS4 ve PS4 Pro'da kullanılıyor ama PS4 kamerayı PS5'te kullanmak için bir adaptör var, o adaptörü kendiniz ayrıca alırsanız PS5'te de çalışıyor ama şunu belirteyim. Bu set ile sadece PS4 VR oyunlarını oynayabilirsiniz. PS5 için çıkmış PSVR2 uyumlu oyunları oynayamazsınız. Paket içindePS VR V2PS VR V2 Kutu1 adet V2 Kamera2 adet move controller1 adet PS4 GunTüm kablolar ve adaptörlerÜrünlerin kutuları duruyor.Fiyat: 9000TLSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Apple Macbook Air M1 MGND3TU/A 26.10.2023 Faturalı [SATILDI] 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör [SATILDI] PS VR V2 Full + Full Set [SATILDI] Mac'ler için NVMe Disk slotlu TYPE-C Hub