Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör Satın Al 17 Eylül 2023 12:51 1 1 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör Merhaba,Aliexpressten aldığım 17.3" taşınabilir monitörüme artık ihtiyacım kalmadığı için satma kararı aldım. Monitör için ayrıca kılıfta almıştım, kılıfı ile birlikte vereceğim. 144Hz, 1920x1080 çözünürlüğe sahip. Mini HDMI ya da Type-c üzerinden görüntü verebilirsiniz. Mac cihazlarda type-c üzerinden bağlamak yetiyor, elektriği aynı girişten alıyor. HDMI için 5V 3A'lik bir adaptör ile kullanmanızı tavsiye ediyorum. 2A'lik bir adaptörde görüntü de dalgalanma olabiliyor. HDMI girişi olduğu için tüm oyun konsolları ve PC'ler ile uyumlu. Uyumlu telefonunuz varsa type-c üzerinden desktop modda kullanabilirsiniz.İstediğim rakam 6000TL, İzmir içi elden teslim etmek önceliğimdir.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Apple Macbook Air M1 MGND3TU/A 26.10.2023 Faturalı [SATILDI] 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör [SATILDI] PS VR V2 Full + Full Set [SATILDI] Mac'ler için NVMe Disk slotlu TYPE-C Hub