Şimdi Ara

Ps1 Kolu ps2 de çalışırmı yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm Bi elektonikçide 15 ytlye tamamen orjinal sony ps1 kolu buldum.Az kaldı alıcaktım ama ilk önce bi bilenlere danışıyım dedim.Acaba bu ps1 kol ps2 de çalışırmı veya taktık çalıştı diyelim ilerde sorun çıkarma ihtimalı varmıdır yardım ?

• denemedim ama girişler aynı niye çalışmasın..
  • ben denedim zaten 2 yıl ps1 kolu ile ps2 oynadım.Kesinlikle çalışıyor.bana güvenebilirsin.
  • evet çalışıyor ama ps2 kumandası ile ps1 arasıda fark yokmu.Hatırladıgım kadarıyla titreşimle ilgili bişi duymuşdum.Sonuçta ikisi arasında fiyat farkı var ps1:15ytl---ps2:30ytl bence bu iki kumanda arasında fark olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedi-bedr

evet çalışıyor ama ps2 kumandası ile ps1 arasıda fark yokmu.Hatırladıgım kadarıyla titreşimle ilgili bişi duymuşdum.Sonuçta ikisi arasında fiyat farkı var ps1:15ytl---ps2:30ytl bence bu iki kumanda arasında fark olmalı

ben denemedim ama ps2 kolunda dualstock2 var eğer bu özelliği isteyen bi oyun olursa sorun çıkarabilir ps2 kolu daha hassastır sadece tahmin denemedim ama bence ps2 kolu al sonra başın ağrımasın
  • çalışır hiçbir sorun da çıkarmaz
  • calısır tabiki ama butun ps2 oyunlarını desteklemez sadece futbol oynuyosan al ...ama her oyunda calısmayacagı icin sen yinede ps2 kolu al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çalışıyo hatta benim kolun birisi ps1 kolu ama bazı oyunlar desteklemiyor haberin olsun mesela sılent hıll 2 çalışmıyo mesela ama we10 felan çalışıyo
  • peki ps2 kolu ps1 de çalışırmı. kopya kol veya orj kol???
  • söle bi olay olmuştu bende ps2de ps1 koluyla fnr3 oynamaya çalıştım kolu analog olarak gormuyodu daha doğrusu select sides ekranında kolu algılamıyodu
  • çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.