Bildirim
Ps1 Kolu ps2 de çalışırmı yardım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
denemedim ama girişler aynı niye çalışmasın.. -
ben denedim zaten 2 yıl ps1 kolu ile ps2 oynadım.Kesinlikle çalışıyor.bana güvenebilirsin. -
evet çalışıyor ama ps2 kumandası ile ps1 arasıda fark yokmu.Hatırladıgım kadarıyla titreşimle ilgili bişi duymuşdum.Sonuçta ikisi arasında fiyat farkı var ps1:15ytl---ps2:30ytl bence bu iki kumanda arasında fark olmalı -
quote:
Orjinalden alıntı: bedi-bedr
evet çalışıyor ama ps2 kumandası ile ps1 arasıda fark yokmu.Hatırladıgım kadarıyla titreşimle ilgili bişi duymuşdum.Sonuçta ikisi arasında fiyat farkı var ps1:15ytl---ps2:30ytl bence bu iki kumanda arasında fark olmalı
ben denemedim ama ps2 kolunda dualstock2 var eğer bu özelliği isteyen bi oyun olursa sorun çıkarabilir ps2 kolu daha hassastır sadece tahmin denemedim ama bence ps2 kolu al sonra başın ağrımasın -
çalışır hiçbir sorun da çıkarmaz -
calısır tabiki ama butun ps2 oyunlarını desteklemez sadece futbol oynuyosan al ...ama her oyunda calısmayacagı icin sen yinede ps2 kolu al... -
çalışıyo hatta benim kolun birisi ps1 kolu ama bazı oyunlar desteklemiyor haberin olsun mesela sılent hıll 2 çalışmıyo mesela ama we10 felan çalışıyo -
peki ps2 kolu ps1 de çalışırmı. kopya kol veya orj kol??? -
söle bi olay olmuştu bende ps2de ps1 koluyla fnr3 oynamaya çalıştım kolu analog olarak gormuyodu daha doğrusu select sides ekranında kolu algılamıyodu -
çalışıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X