PS2'nin mükemmeliğini tartışmaya hiç bir zaman gerek yok zaten. Eğer PS2 platformunda olan oyunları oynamadıysan PS2 almalısın. Gerçekten mükemmler EXC. oyunlar var. Hangisini bitireyim derken ölebilirsin yani.
Ama unutmaki PS2 yakında ölecektir. En mantıklısı 40 GB modeli harici bir PS3 almak ve hem ps2 hem de yeni nesil oyunları oynamak. Eğer PS2 alacak durumun varsa, biraz daha bekleyip sabredip biriktirip PS3 alman daha iyi olacaktır. Ama seçim senin...
ps2 bazı oynanaması gereken hit oyunlar var onun için alınabilir , eğer oynamadıysan yoksa yeni oyun çıkacak diyorsan parana yazık alma . bide ps3 veya xbox 360 hdtv de veya iyi bir mönitörde oynamışssan ps2 çok dandik geliyor , insanın oynayası gelmiyor
2.el ps2'lerin piyasası kaçtan gider?Eskiden büyük kasa ps1'im vardı sattım.Sonra küçük kasa ps1 aldım oyunları biranda kesildi bulunmaz oldu.2 yıldır hiç oynamamıştım geçenlerde tekrar çıkardım arkadaşlar 5-6 yıl öncesinin winning eleven oyunlarını oynuyoruz pc'den zevkli oluyor.Ps2 alsam daha süper olacak ps3 almak isterdim o kadar param yok zaten onun oyunlarına 100 lira verecek durumum da yok.
Ps2'nin yeri her zaman ayrıdır bence özellikle klasik severler ve bir oyunu hatırlayınca tekrar açıp oynarım diyenler hatta usanmadan eski bir oyunu defalarca bitirebilirm diyenlere has süper bir konsoldur kendisi bazen ben niye sattımki diyorum kendime dursaydı kenarda zaten ufacık dvd kutusu kadar koy kitapliık rafına kalsın orada , hatta 90004 ( En ince Model )modelden sonra daha ince olanını çıkarmışlar nasıl birşey acaba;
Unutamadığım oyunu ise ; Fahrenheit'dir, yıllar geçti hala etkisi altındayım ;
Dediğim gibi binlerce oyun var.Biraz geriden gelmiş olursun ama amaç eğlenmek oldğu için çok eğlenirsin.O kadar çok oyun varki gerçekten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme