Şimdi Ara

PS2 alsam ne kadar gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar PS3 daha çok pahalı ne kadar gider sizce kaç sene

• gideri var
  • 1 2 seneye üzmez mi beni yani
  • 2009 un sonunda ölür toprağa gömerler çünkü bende ps3 cüyüm...
  • ben de çok sattı bayaa gider sanmıştım almiim mi şimdi yani ?
  • ps2 alacağına xbox al paran varsa ps3 al
  • sen bilirsin yine de ama ps3ü düşünmüyosan,ps2 yerine psp al 1-2 sene götürür sonuçta hala pspnin alternatifi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler öneriler için
  • belki geç bi cevap olablir ma ps2 alma diyenler ya çok zengin ya insan halinden anlamıyo.biraz mantıklı şeyler söyleseler bence daha iyi.eğer 3 k sorunu seni dert ettirmeyecekse, 3k olursa gider bidaha alırım diyebiliyosan xbox 360 al, paran çoksa evde hd televizyonun yoksa ps3 alınca tv de alabilirim diyosan, bide adam gibi oyun oynamak için 150 ytl gibi bi parayı oyuna verebileceksen git ps3 al, yok ben oyun oynamanın bitmeyen zevkini ps2 ile çkarırım, 10000civarında oyun seçeneği ile her türlü oyunu oynarım, en baba oyuna 5 lira veririm, hem dvd izlerim hem müzikte dinlerim kafam rahat olur diyosan benim gibi ps2 al..herkes farkındadır ama nedense paylaşamıyo, fifa 2009 bile çıkacak ps2 için, pes 2009, call of duty, bunlar bazıları,oyun çıkmayada devam edecektir.bu aralar silinip gidecek bi konsol için yeni nesil ps2 adıyla 90004 serisi çıkarmazdı sony.oda gördüki bu ps3 satışları bu seviyede gittiği sürece kurtarıcısı ps2 olacak.hiç takma kafana al ps2..tabii dediğim şeyleride göz önünde bulundur..

• ps2 seni hayli hayli götürü kardeşim ben bile 4 senedir oynuyorum bıkmadım ilk kullanıcısı olcaksan birde baya oynayacağın oyunlar seni bekliyor onu bunu dinleme git ps2 al buraya kalırsa beynin sulanır sonra yağ yakar
    paran xbox 360 a yeterse xbox 360 al yetmesse ps2 al baya götürür
  • ps2 gelmiş geçmiş en başarılı konsollardan biri, bence de almak lazım. Ama son çıkacak oyunları oynamak için değil. Kendi klasiklerini oynayıp bitirmek için... 2. elde fiyatlar bir ps3 oyunu parası değil, almak isteyenlere tavsiye ederim...
  • Mevcut süper oyunları ile seni coook uzun zaman rahatca oyalar hic kafanı bile takma
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodstar

belki geç bi cevap olablir ma ps2 alma diyenler ya çok zengin ya insan halinden anlamıyo.biraz mantıklı şeyler söyleseler bence daha iyi.eğer 3 k sorunu seni dert ettirmeyecekse, 3k olursa gider bidaha alırım diyebiliyosan xbox 360 al, paran çoksa evde hd televizyonun yoksa ps3 alınca tv de alabilirim diyosan, bide adam gibi oyun oynamak için 150 ytl gibi bi parayı oyuna verebileceksen git ps3 al, yok ben oyun oynamanın bitmeyen zevkini ps2 ile çkarırım, 10000civarında oyun seçeneği ile her türlü oyunu oynarım, en baba oyuna 5 lira veririm, hem dvd izlerim hem müzikte dinlerim kafam rahat olur diyosan benim gibi ps2 al..herkes farkındadır ama nedense paylaşamıyo, fifa 2009 bile çıkacak ps2 için, pes 2009, call of duty, bunlar bazıları,oyun çıkmayada devam edecektir.bu aralar silinip gidecek bi konsol için yeni nesil ps2 adıyla 90004 serisi çıkarmazdı sony.oda gördüki bu ps3 satışları bu seviyede gittiği sürece kurtarıcısı ps2 olacak.hiç takma kafana al ps2..tabii dediğim şeyleride göz önünde bulundur..

İşte böyle adamlar lazım foruma.Gerçekten helal olsun arkadaşım.

• idare eder bence uzun bi süre
  • Bence Kimse Para Vermez Coooook Uzun Yıllar Geçmesi Lazım o zamana Kadar Ps2 yi koyduğun yeri unutmazsan ölmeden önce iyi bir paraya satarsın
  • Kısaca PS3 alabilecek duruma gelene kadar PS2 seni idare eder, hatta fazlasınıda alırsın. Mevcut oyunları zaten biliyoruz yenilerde eklenecek ve seni tatmin edecektir. En sonunda da PS3 alınca DVD-Player olarak kullanırsın benim gibi :))

Sonuç olarak hayırlı olsun dostum, :)
  • 2-3 yıl boyunca tek tük oyun çıkar sonra çıkmaz.Ama sen daha önce fazla ps2 oyunu oynayıp bitirmediysen 8-9 yıldır çıkan yüzlerce oyun seni yıllarca götürür.Resident evillar silen hillar god of warlar street fighterler tekkenler dolu oyun var.Yani sadece kaliteli oyunları oynayıp bitirmeye çalışsan bile 5 yılını alır.O kadar çok oyun varki....Tabi nextgen olmayacak ama o oyunları oynamak ayrı zevktir
  • Bence artık Ps2'ye yatırım yapmak pek mantıklı gelmiyor. Neredeyse ps2 fiyatına inmiş bir Xbox 360 çok iyi gider. Hem yeni nesil tadı almış olursun, hemde yeni çıkan oyunları büyük keyif ve dertsiz oynarsın.
  • ben gittim paşalar gibi bi ps2 aldım,ps3 ü de arkadaşımdan alıp oynadım ama eskisi kadar ilgim kalmadı diyebilirim sonuçta oyun parasından cebim fena yanardı gow2 yi bitirmek üzereyim ama sakın slim alma(bence)mc kendini formatlıo vb vb save dataların fln gidip duruo git bi kalın kasa al hdd tak paşalar gibi dvd sorunu olmadan da oynarsın kafan rahat eder ben yedek bi mc yada bir hdd li kalın kasa bir ps2 almayı düşünüyorum bu aralar,bakalım artık ne gözüme güzel görünürse,psp de bir alternatif ama tv konsolları kadar asla zevk vermiyor ikisi de var hatta 2 psp sahibiyim ve abartısız ps2 gözümde 1 numara şu anda
  • PS2 gerçekten çok kaliteli konsoldur...O kadar güzel oyunları varki PSP alıcaktım vazgeçtim PS2 alıcam arkadaşlar diyor PS3'ün var PS2 alıyorsun onu istiyorsun anlamıyor duygusuzlar Şuan GOW kdar bir oyundan zevk almadım....PoP İstisna ama çok fazla klasik oyun var PS2'de hepsi kaliteli mükemmel oyunlar.

Arkadaşın dedğidi gibi yeni çıkan oyunları alma PS2'ye hadi TOmb Raider falan belki alınır ama...Çok özensiz yapıyorlar...FİFA 09,PES 09,NBA 2K falan tabi onları saymayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 17 Eylül 2008; 23:31:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.