Şimdi Ara

ps2 controller pc de çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden microsoft sidewinder ve logitech in gamepadlerini kullandım fakat hiçbiri bana ps2 controller ının verdiği rahatlığı vermedi. Ps2 gamepad ini pc de kullanabilmek için bir aparat var mıdır?

• Çalışmaz.. ama konterland bunun için bi joypad çıkardı..
    bildiğimiz ps2 joypadini hem ps2de hemde pc kullanmak için çift girişli bi hale getirmişler..
    yani joystiğin hem ps2 hemde usb girişi var..bende hep bu sorundan muzdariptim..(fanatik bi P.E.S haytasıyımda)
    Bu joystickten şimdiye kadr 5 tane aldım ve hepside sağlam..herhangi biir sorun çıkmadı..
    Sadece aşırı seviyede kullanmaktan biraz tuşları eskidi..ama tavsiye ederim çok güzel bir joypad..
  • Vardır bir aparat sayesinde ps 2 padlerini kullanabilirsin. Şu var PC oyunlarında kullanacaksan sorun olurmu onu bilemem. Ama ben PSX emulatorunda kullandım açıkcası pc oyunlarında denemedim
    nerden alacan :ist/kadıköy/ yazıcıoğlu ve çevresi
  • aparatlar var. ama snopy nin ps2 gamepad inin aynısı gamepad i var. ayrıca kablosuz i de var snopy nin. chic marka gamepad hem ps2 hemde bilgisayarda çalışıyor.
  • ANCA APARATLA OLUYOR BİLDİGİM
  • aparat bulursan al kullan
    ben de kovalamıştım ondan bi ara da sadece yurtdışında satıyolardı
    belki kadıköyde bulabilirsin belli olmaz
  • Ben yazıcıoğlu'nun yanındaki pasajda ps gamepad i için bir aparat aldım ama pc oyunlarını çalıştıramadım. Acaba bir yazılım mı gerekiyor bilen var mı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.